Aptauja

Kāds telefons Jums patīk?

Apple un tikai Apple, jadžīvo ar šiku un stila izjūtu!
1 (7.7%)
Androīds ir gana labs, it sevišķi Samsūds! :)
8 (61.5%)
Vai tad var nopirkt telefonu bez androīda?
1 (7.7%)
Man ir 1995 gada podziņu telefons!
3 (23.1%)

Pavisam nobalsoja: 13

Autors Tēma: Telefonu rasisms  (Lasīts 2462 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Telefonu rasisms
« : 2017. gada 15. februāris, 22:29:51 »
Citāts
Match.com un Research Now veiktajā pētījumā parādīts, ka iPhone īpašnieks uzreiz pieņems visai negatīvu pirmo iespaidu par pretējā dzimuma Android lietotāju. Vienlaikus tiek norādīts, ka arī Android lietotāji nav pašās augstākajās domās par Apple iOS lietotājiem.

Un Nokia grasās atjaunot slaveno 3110 sērijas telefonus, kurus nevar izsekot NSA. :) Gatavie rasu kari :)   

Atslēdzies tuk

Re: Telefonu rasisms
« Atbilde #1 : 2017. gada 15. februāris, 23:10:03 »
Un Nokia grasās atjaunot slaveno 3110 sērijas telefonus, kurus nevar izsekot NSA. :) Gatavie rasu kari :)

Skaisti, mans pirmais mobtelefons. Dizaina ikona, visos dizaina katalogos.
Es arī neizmetu, parāk labs dizains. :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 16. februāris, 10:48:58 »
O, jā, pirmie mobilie telefoni. Heh, kāda romantika. Mans pirmais mob.tel. bija Alcatel, tāds zaļš un mīlīgs :) Bet tas viņu nepaglāba no iznīcināšanas pret sienu, un ne jau telefona vainas dēļ, bet gan gļukaino cilvēku dēļ. ;) Pēc tam bija ari Nokia, samsūds, un tagadējais :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #3 : 2017. gada 16. februāris, 11:31:39 »
Mans pirmais bija Motorolla D160, otrais startack, trešais Motorolla slimlite, ceturtais ar kkāda Motorolla, bet tas bija viņu pirmais ar krāsaino displeju un pirmais arī gļukainais un neizturīgais.
Ar D160 esmu ntos dzērienus derībās vinnējis, saderot, ka telefons pēc metiena, cik vien tālu var aizsviest, joprojām darbosies. Pieliek atbakaļ bateriju un šis iet.
Starp kāpnēm no 3. līdz 1. stāvam nolidoja. Nekāda vaina. Mašīnai paliek uz jumta, līkumā nokrīt un aiz muguras braucošais pārbrauc pāri. Pofig. Lieka skramba un viss.
Neiznīcināms kā vecais 940 Volvo:)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #4 : 2017. gada 16. februāris, 19:56:21 »
Ak kungs, kā var kaut ko tādu atcerēties. Nav ne jausmas, kādi telefoni bijuši.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #5 : 2017. gada 16. februāris, 20:27:20 »
Sākumu atcerēties viegli. Toreiz man bija tiešā pieeja Motorola telefonu tirdzniecībai. Pirmo nopirku tāpēc, ka varēju dabūt pa  iepirkuma cenu, pārējos -jo pirmais pierādīja markas kvalitāti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #6 : 2017. gada 16. februāris, 20:51:29 »

Pirmais vienmēr ir pirmais - mobīlais, auto, mājoklis, vīrietis, bērns...
To vienmēr atceras! :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #7 : 2017. gada 16. februāris, 21:15:55 »
Lai nu ko, bet telefonu neatceros. Pat necenšos tādas lietas atcerēties. Te nosauktie telefoni man neko neizsaka. Labākajā gadījumā atceros krāsu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2017. gada 16. februāris, 22:27:30 »
Nja, es atceros gan. Atceros kā krāju, studēju, ntie darbi, sīcis, īrēts dzīvoklis...
Ticu, ka pārticībā tas tāds sīkums vien, kuru neatceras. Vai arī kāds uzdāvina.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2017. gada 16. februāris, 22:47:56 »
Visus neatceros, kas pa šiem gadiem bijuši, bet pirmo gan. Tas bija darbavietas piešķirtais Nokia, tāds pamatīgs klucis, un es lepojos, ka man IR - tobrīd vēl reti kam mobilais bija  :) Darbojās kā zvērs, līdz reizei, kad nepamanīts izkrita no kabatas un es tam ar auto pārbraucu pāri...  Un arī tad vēl darbojās, zvanus pieņēma, bet ekrāns bija pilnībā pagalam :(   Ek, vecais labais telefons... Un, atšķirībā no šodienas glaudāmmodeļa, es pārzināju VISAS viņa funkcijas :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2017. gada 01. marts, 21:35:31 »
Nuf, vizuāli tā, diemžēl, vairs nav gan TĀ  NOKIA, :(
dizains ir parafrāze par TĀS NOKIAS dizainu.
Nevaru teikt, ka kā dizains slikts, jo varu vērtēt vien vizuāli, bet būtībā mārketinga triks.
Saprotu, bet skumdina...