Autors Tēma: Politinformācija 24.0.  (Lasīts 902 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 24.0.
« : 2014. gada 30. oktobris, 10:07:40 »
Polija pievelkot pie savām austrumu robežām armiju, prasot arī ASV palielināt armijas dalību Eiropā. Poļi laikam neticot Krievijai, kaut nagus tu šamiem mauc nost. Es tik iedomājos, ka zēni, kas plāno tam visam jaunus budžetus vispār aiz laimes, ka karš Eiropā, ir aptaisījušies.
Pu esot dots laiks 1 gads, aiziet. Tas noticis Milānā, kur šams nokavēja to tikšanos ar Merkeli un ar jeņķiem vispār netikās.
Obama solot apstādināt Ebolu. Pagājušo nedēļ lasīju, ka tas esot Ru projekts. Pirms mēneša, ka ASV.
Rublis gāžās, nafta ceļās, zelts guļ. Neko nesaprotu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Politinformācija 24.0.
« Atbilde #1 : 2014. gada 30. oktobris, 10:09:57 »
Es arī neko nesaprotu, bet PALDIES!  :smile: par politinformācijas atgriešanu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2014. gada 30. oktobris, 10:12:01 »
Es cenšos pārāk ilgi nedomāt par lietām, ko nevaru mainīt vai ietekmēt. Politika ir viena no tām.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2014. gada 30. oktobris, 10:34:35 »
FIFA šefs apgalvo, ka futbola čempis Krievijā izdosies vēl labāks par Brazīļu pasākumu. Spēles notiks 4 pilsētās - Maskavā, Pēterburgā, Sočos un Kazaņā. Un kapēc šis brīnišķīgais miera un saticības vēstnesis, futbola miera balodis, Krimā nevar ielidot? Kas tas vēl tāds - ui, nepaspēsim stadionu un tiltu uzbūvēt? Vajag! Vispār varētu tā darīt - neesi šāvis uz kaimiņiem, pigu tev Olimpiāde vai lielais futbols.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2014. gada 30. oktobris, 12:05:18 »
feisbukā lasīju jociņu, ka rublis tak ceļās !! (ar domu - palēninājusies krišana)  :)