Autors Tēma: Smuki jauni galamērķi no Rīgas  (Lasīts 1176 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Smuki jauni galamērķi no Rīgas
« : 2017. gada 21. februāris, 11:20:33 »
+ Bari
+ Reikjavika
21/02/2017 
Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe, today announced two new routes from its Riga base to Bari in Italy and Reykjavik in Iceland. The newest WIZZ services will commence in June and will be operated with two weekly flights. Seats on the new routes can be booked from just EUR 19.99* on wizzair.com.
 Reykjavik, the capital of Iceland, is considered one of the safest, greenest and cleanest capitals in the world, and is a very popular tourist destination, thanks to various cultural events and places of interest. Iceland also offers an array of unique tourist attractions such as various nature exploration tours, ice fishing and, of course, Northern Lights spotting.
 Bari is the capital of southern Italy's charming Apulia region, which is a popular tourist destination with sunny weather, whitewashed hill towns and a long Mediterranean coastline.

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies fiasko

Re: Smuki jauni galamērķi no Rīgas
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. februāris, 11:41:42 »
Laižam uz Bari!

Atslēdzies dille

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. februāris, 12:10:54 »
nezinu, man paŗādās, ka nav lidojuma uz Bari vai arī no citas lapas tikai ar pārsēšanos un par lielām naudām.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. februāris, 12:30:38 »
Es gan preferētu Reikjaviku, BET vai Islandē viss nav ļooti dārgs, nu ka ceļot pa to būtu ekvivalents Norvēģijai?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. februāris, 12:39:16 »
Uz Islandi aizlido pa lēto, konservi čumodānā, tur velk kājās Alpu zābaciņus, kompasiņu rociņā, cigāru zobiņos un gar ielas malu Isladē brien iekšā un miers. Nu lab - guļammaisu un minisuvenīrkandžasaparātu ar vajadzēs.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. februāris, 12:42:41 »
nezinu, man paŗādās, ka nav lidojuma uz Bari vai arī no citas lapas tikai ar pārsēšanos un par lielām naudām.

nu pagaidī brītiņu, iespējams vēl nav uzsākta pārdošana, re, sarakstā jau ir :)
Ziņa ir burtiski šodienas

Atslēdzies tuure

Atslēdzies diddly

« Atbilde #7 : 2017. gada 21. februāris, 23:36:04 »
uz Bari sāk no Jāņiem,līdz oktobra beigām,kur tur 19,90 eur,kā kkur biaj solīts,neredzu. Viss 69-90 eur.

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #8 : 2017. gada 21. februāris, 23:42:33 »
Islande ir elpu aizraujosha. Ja patiik daba -  raupja, nepieradinaata, bet pasakaini skaista, tad vajag doties. Jaa, ir daargi, bet tas it taa veerts. Labpraat tur atgrieztos veel un veel :)

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #9 : 2017. gada 25. februāris, 14:22:33 »
Mani shii zinja dikti priecee (es te vairaak par Bari). Vispirms jau taapeec, ka mums jau dazhi klienti pateicoties shiem reisiem izleema par labu atpuutai Basilicataa. Kaut ieprieksh svaarstiijaas, jo lidojums ar paarseeshanos un taa.