Autors Tēma: Par Baltijas (ap)bruņošanu  (Lasīts 19407 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Par Baltijas (ap)bruņošanu
« Atbilde #60 : 2017. gada 28. februāris, 20:17:46 »

Kādas tavuprāt būtu piedāvātās alternatīvas šo izmaksu segšanai?

Izārstēt paranoju un netērēt tik daudz.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #61 : 2017. gada 28. februāris, 20:19:47 »
Labi, Mao, izņemot tādas visādas "pietuvošanās" Igaunijas gaisa telpai, utml., no Krievijas puses ir bijušas kādas rīcības mūsu virzienā? Konkrēti - kad, kur un kas ir noticis?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2017. gada 28. februāris, 20:20:04 »
Vai es pareizi saprotu? Z mērķis ir sagraut izpratni par patiesajiem tēriņiem uz aizsardzību, sēt šaubas par to nepieciešamību, diskriditēt ļaudis, kas netraucēti skraida pa poligonu? Valsts aizsardzība ir balagāns?
Ko īdētājs var sagraut???, vien īdēt, īdēt... ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #63 : 2017. gada 28. februāris, 20:22:55 »
Labi, Mao, izņemot tādas visādas "pietuvošanās" Igaunijas gaisa telpai, utml., no Krievijas puses ir bijušas kādas rīcības mūsu virzienā? Konkrēti - kad, kur un kas ir noticis?

Zigi, izliecies tiešām neesi...
Vai tiešām Tu domā, ka nekādas aizsardzības gadījumā tās paliktu tikai pietuvošanās?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #64 : 2017. gada 28. februāris, 20:23:05 »

Skaidroju vēlreiz ...
Iedomāsimies situāciju A. LV nav, kur aizņemties. To biš - ārējā parāda būt nevar pēc definīcijas ...
Tu domā, jūs tur, poligonā tādā skaitā tusētos? Da, figu, būtu spiesti skaitīt katru kapeiciņu, y katru patroniņu uzskaitītu. Y vienai daļai personālsastāva arī pateiktu: "Zēni, naudas nav, - sēdiet mājas."
Kas notiek šobrīd?
Kāds ko iespringst? Esmu gandrīz pārliecināts, ka nē, jo iespēja aizņemties IR. Par to, kurš to visu atdos, savas domas jau uzrakstīju. Ticamākais man ir variants Nr. 3 - LV nodokļu maksātāji. To biš, zaldātiņš, kurš samaksā nodokļus no savas algas visādos budžetos, iepriekš visu savu ienākumu no tā paša budžeta saņēmis, piedalās parāda audzēšanas procesā, bet atdošanas procesā būtībā viņa devums ir ar mīnusa zīmi. Tas ir, to parādu atdos tie, kuri no budžeta nesaņem, bet naudiņu tur iemet gan.

Ceru, ka domu saprati.

Nē, nesapratu. Nesapratu, kāpēc ir jāmelo par cipariem. Kāpēc tāpat nevar norakt, mums nevajag - pussprāgušu medicīnu, izglītību. Policiju nafig - neko nedara, ja?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #65 : 2017. gada 28. februāris, 20:25:33 »
Zigi, izliecies tiešām neesi...
Vai tiešām Tu domā, ka nekādas aizsardzības gadījumā tās paliktu tikai pietuvošanās?

20+ gadus tā bija. Kas tieši tagad, lūdzu, ir mainījies? Ukraina? Kāds mums ar to sakars?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #66 : 2017. gada 28. februāris, 20:28:23 »

76. Pleskavas gaisa desanta divīzija pie robežas izvietota, jo ja Krievijai kāds uzbruks, desantnieki lēks tiem uz galvām?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #67 : 2017. gada 28. februāris, 20:29:12 »

20+ gadus tā bija. Kas tieši tagad, lūdzu, ir mainījies? Ukraina? Kāds mums ar to sakars?

Tie ir agresivitātes tieši pierādījumi.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #68 : 2017. gada 28. februāris, 20:30:21 »
Nē, nesapratu. Nesapratu, kāpēc ir jāmelo par cipariem. Kāpēc tāpat nevar norakt, mums nevajag - pussprāgušu medicīnu, izglītību. Policiju nafig - neko nedara, ja?

Lai tā parāda vairs nebūtu, man šobrīd tik tiešām ir jāsamaksā nodokļos tie 20K gan par sevi, gan par saviem nestrādājošajiem. Jā, maksāšanu var atlikt, tikai pie kopējā parāda, kā jau teicu, nāk klāt EUR 15 sekundē. Jā, to parādu var atstāt saviem bērniem mantojumā, tikai viņiem tad tie vairs nebūs 20K. Kur es esmu melojis?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #69 : 2017. gada 28. februāris, 20:31:08 »
76. Pleskavas gaisa desanta divīzija pie robežas izvietota, jo ja Krievijai kāds uzbruks, desantnieki lēks tiem uz galvām?

Viņi tur, Pleskavas apgabalā no laika gala atrodas. UN?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #70 : 2017. gada 28. februāris, 20:33:00 »

Zigi, nu...
Pirms 20 gadiem nebija uzbrukuma Gruzijai, nebija zaļo cilvēciņu Krimā un "opolčencu"  Doņeckā.
Kas tev liek domāt, ka, ņemot vērā kaimiņus, šeit nekas tāds nav iespējams?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #71 : 2017. gada 28. februāris, 20:37:26 »

Viņi tur, Pleskavas apgabalā no laika gala atrodas. UN?

Kā ir mainījies to bruņojums un skaits pēdējos 3 gados? Un priekš kam desants pie robežas? Draudzēties?

Atslēdzies reno

« Atbilde #72 : 2017. gada 28. februāris, 20:38:11 »

Noticis ir tāds Zigis,
kas ar putām uz lūpām mums stāsta, ka mūsu aizdomīgums pret Krieviju, kas neskaitāmas reizes ir parādījusi savu patieso sagrābēja dabu, ir pilnīga paranoja.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #73 : 2017. gada 28. februāris, 20:38:24 »
Zigim, cik sapratu no konteksta, vajag racionālus pierādījumus, lai noticētu. Kkāda dedukcija, vērojumi, secinājumi, analīze priekš kaķiem

Atslēdzies Mao

« Atbilde #74 : 2017. gada 28. februāris, 20:39:16 »

Lai tā parāda vairs nebūtu, man šobrīd tik tiešām ir jāsamaksā nodokļos tie 20K gan par sevi, gan par saviem nestrādājošajiem. Jā, maksāšanu var atlikt, tikai pie kopējā parāda, kā jau teicu, nāk klāt EUR 15 sekundē. Jā, to parādu var atstāt saviem bērniem mantojumā, tikai viņiem tad tie vairs nebūs 20K. Kur es esmu melojis?

Rau tavi meli vēlreiz, pēc tam man pietiks: ...šodien katram jāsamaksā pa 20K, lai ... kāds varētu netraucēti skraidīt pa poligonu ...