Autors Tēma: Par Baltijas (ap)bruņošanu  (Lasīts 19371 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Par Baltijas (ap)bruņošanu
« Atbilde #90 : 2017. gada 28. februāris, 21:34:11 »
Brom, es ne velti Tev par D-pili jautāju. Varbūt tagad ir jau par vēlu, es nezinu, bet tieši tāpat kā Ukrainā (austrumi), kā Gruzijā (Abhāzija, D-Osetija), tāpat visās iespējamajās problēmteritorijās LV, EE un LT ... Kāpēc visus iepriekšējos gadus nekas netika darīts? D-pilī latvieši nospiedošā mazākumā, y visiem 20+ gadus pofig? Nu, un ko tad šodien? Varbūt tā vietā, lai blieztu gaisā no lielgabaliem, vajadzēja izdarīt tās 3 lietas, par kurām te iepriekš rakstīju? Ja atceries, 90-os maz bija tādu Rīgas rajonu, kuros tumšajā diennnakts laikā nebija riskanti. Bolderāja, maskačka, pat Čiekurkalns un Sarkandaugava. Un? Šodien +- viss ir kārtībā, ja kontingents ar gadiem ir pamainījies. Tieši to pašu vajadzēja darīt gan Rēzeknē, gan D-pilī, gan citur. Lūk, tā ir mana nostāja, kur vajadzēja naudu likt.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #91 : 2017. gada 28. februāris, 21:35:45 »
... armija vajadzīga ir, bet pašreizējā histērija man ļoti nepatīk.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #92 : 2017. gada 28. februāris, 21:40:28 »
... armija vajadzīga ir, bet pašreizējā histērija man ļoti nepatīk.

vieniigie kas taisa histeeriju ir RU un Co... kapeec muusu sabiedrotie par savu naudinju nevareetu uz muusu poligonu atbraukt un drusku pashaudiities? LV no taa veel tikai nopelniis (paartika utt)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #93 : 2017. gada 28. februāris, 21:45:52 »
vieniigie kas taisa histeeriju ir RU un Co... kapeec muusu sabiedrotie par savu naudinju nevareetu uz muusu poligonu atbraukt un drusku pashaudiities? LV no taa veel tikai nopelniis (paartika utt)

Daddy, bet Tu saproti, kur kritīs bumbas, sprāgs ... degs mājas, par kurām kredīti vēl nav izmaksāti, ies bojā cilvēki, ja tas viss, kas te ir, tiks pielietots? Vācijā - nē, ASV - arī nē. Drusku merkantili, bet man ir žēl savas mājas tikai tāpēc, ka vai nu kāds met acis uz RUS resursiem vai kādam ir vēl kādi citi plāni no otras puses. 1941. - 1945., tas taču vispār nebija latviešu karš. Pa vidu pagadījāmies. Vēlreiz ... vajag ... gribas?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #94 : 2017. gada 28. februāris, 21:52:08 »

Daddy, bet Tu saproti, kur kritīs bumbas, sprāgs ... degs mājas, par kurām kredīti vēl nav izmaksāti, ies bojā cilvēki, ja tas viss, kas te ir, tiks pielietots? Vācijā - nē, ASV - arī nē. Drusku merkantili, bet man ir žēl savas mājas tikai tāpēc, ka vai nu kāds met acis uz RUS resursiem vai kādam ir vēl kādi citi plāni no otras puses. 1941. - 1945., tas taču vispār nebija latviešu karš. Pa vidu pagadījāmies. Vēlreiz ... vajag ... gribas?

zaudeejumus karaa ciestos
raksts skurstenjos un griestos

Dreslers

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #95 : 2017. gada 28. februāris, 21:59:58 »
Nu, var jau arī nepretoties, kā 40. gadā... Tikai tas jau tāpat latviešus nepasargāja no iznīcināšanas... Bezcerīgā situācijā var pretoties, var nepretoties. Nepretojoties būsi zaudētājs jebkurā gadījumā, pretojoties - vari saņemt neparedzētu palīdzību. Bija tā jau novazātā tautas pasaka par 2 vardēm krējuma podā...
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 28. februāris, 22:18:41 no ...(cita) »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #96 : 2017. gada 28. februāris, 22:16:13 »
Ne vien par vardēm, bija arī Somija...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #97 : 2017. gada 28. februāris, 22:18:12 »
Somija jau pat visai veiksmīgi pretojās, Krievijai izdevās savākt tikai daļu Karēlijas...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #98 : 2017. gada 28. februāris, 23:40:58 »
Jā, Somija. Pirmo reizi tā kopā ar anglosakšiem, Obamu un žīdiem Krievijas sarkanarmiešus apšāva vēl 1919.. Apšāva visus kā tērēti un metās bēgt. Tāpat izdarīja Polija, Ukraina un virkne citu kaimiņvalstu, pat Mongolija. Vieni uzbruka, uzvarēja un aizbēga. Citi uzbruka, zaudēja un sevi par to apšāva. Visiem baigi patika atrakcija stiept pie sevis sarkanarmiešus un šaut uz tiem nabagiem. Ar tādu izgudrojumu, kā Tautas republika ar asinskārie somi var lepoties - Karēlijas tautas republika, tā viņi nosauca lamatas, kurās ievilināja sarkano armiju jauki pašiem un sašiem nomirt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2017. gada 01. marts, 10:49:31 »
Vēl ir asinskārais Napoleons, kurš nekādīgi nevarēja ielāgot, ka sakaujot okupantu divas reizes un par to no okupanta patriarha noraujoties vēl arī "Ar svēto mēli šmjakc pa varonīgo dibenspraugu" ordeni, pēc banketa, šīm uzbruks, bļjagj, TREŠO REIZI!!!

Aizejot no Maskavas šis varēja ajucis binoklī vērot, kā pilsētā iebruka vietējie, apkārtējo ciemu zemnieki, varoja to, laupīja un dedzināja dziļā un pazemīgā pateicībā caram par badu un nāvi nesošajām agresijas kampaņām.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #100 : 2017. gada 01. marts, 11:07:23 »
Brom, es ne velti Tev par D-pili jautāju. Varbūt tagad ir jau par vēlu, es nezinu, bet tieši tāpat kā Ukrainā (austrumi), kā Gruzijā (Abhāzija, D-Osetija), tāpat visās iespējamajās problēmteritorijās LV, EE un LT ... Kāpēc visus iepriekšējos gadus nekas netika darīts? D-pilī latvieši nospiedošā mazākumā, y visiem 20+ gadus pofig? Nu, un ko tad šodien? Varbūt tā vietā, lai blieztu gaisā no lielgabaliem, vajadzēja izdarīt tās 3 lietas, par kurām te iepriekš rakstīju? Ja atceries, 90-os maz bija tādu Rīgas rajonu, kuros tumšajā diennnakts laikā nebija riskanti. Bolderāja, maskačka, pat Čiekurkalns un Sarkandaugava. Un? Šodien +- viss ir kārtībā, ja kontingents ar gadiem ir pamainījies. Tieši to pašu vajadzēja darīt gan Rēzeknē, gan D-pilī, gan citur. Lūk, tā ir mana nostāja, kur vajadzēja naudu likt.

Jā, pisec. Un kā tu šito ārstētu D-pilī? Būs atbilde, jeb kā vienmēr - melosi, ka tā nav un viss būtu kulē?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #101 : 2017. gada 01. marts, 11:24:25 »
Atminos lasījis cariņa vēstuli saviem ielikteņiem Čukotkā, kurā tas secinājis, ka Čukčas ir nešpetni partizāni un spītnieki un tos 100 gadu garumā nevar, ne izķert, ne apkaut, ne pakļaut, piedāvāja: varbūt pamēģiniet noslēgt kādu līgumu, par zvērādām godīgi samaksāt nevis atņemt, NESLEPKAVOT UN NEVAROT KĀDUS 20+ GADUS un tad sasauciet uz brālības banketu virsaišus - un kaujiet nost! Sacīts darīts.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #102 : 2017. gada 01. marts, 20:15:26 »
Ko lai te saka?
Vienīgais laikam ir tas, ka PSRS laika poļitruki acīmredzot ir bērni, salīdzinot ar šodienas poļitrukiem, ja vienam (?) cilvēkam var šitā izskalot smadzenes. Diskusija ir kļuvusi bezjēdzīga.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #103 : 2017. gada 01. marts, 20:29:34 »
Diskusija kļuva bezjēdzīga, kad dažs labs uz maniem faktiem par Gruziju atbildēja: neesmu dzirdējis, tātad nebija. Atceries? Es atgādināšu. Un melus par nodokļu apmēru aizsardzībai arī.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #104 : 2017. gada 01. marts, 20:38:23 »
Zigi, izliecies tiešām neesi...
Vai tiešām Tu domā, ka nekādas aizsardzības gadījumā tās paliktu tikai pietuvošanās?

Arī uz šo jautājumu atbildes nav...

Tā jau tā jēga zūd.