Autors Tēma: vai tam ir sakars ar mistiku ? ?  (Lasīts 8057 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies vecinja

Re: vai tam ir sakars ar mistiku ? ?
« Atbilde #60 : 2017. gada 03. marts, 21:08:35 »
Var jau būt, ka Narcisei eņģeļi palīdzēja.Man laikam tā nav gadījies.Ir ir gan šad un tad bijis, ka "NEREDZU" kaut ko un pēc tam tas atrodas pat tur, kur it kā skatīts un meklēts.Diezgan spilgti - jāiet uz tiesas sēdi, bet nav un nav viens vajadzīgs papīrs. Kaut kā iztieku tajā sēdē, atnāku mājās - protams, ka papīrs stāv, kur tam bija jābūt - attiecīgajā mapē:))) Psihologi šo sauc par disociāciju.Kad stress, cilvēks var kaut ko "neredzēt" vai "aizmirst", ka redzējis.
Narcise - bet tad taču vajag vēl palūgties - varb. atrodas pārējās kārbiņas?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #61 : 2017. gada 03. marts, 21:27:33 »
Var jau būt, ka Narcisei eņģeļi palīdzēja.Man laikam tā nav gadījies.Ir ir gan šad un tad bijis, ka "NEREDZU" kaut ko un pēc tam tas atrodas pat tur, kur it kā skatīts un meklēts.Diezgan spilgti - jāiet uz tiesas sēdi, bet nav un nav viens vajadzīgs papīrs. Kaut kā iztieku tajā sēdē, atnāku mājās - protams, ka papīrs stāv, kur tam bija jābūt - attiecīgajā mapē:))) Psihologi šo sauc par disociāciju.Kad stress, cilvēks var kaut ko "neredzēt" vai "aizmirst", ka redzējis.
Narcise - bet tad taču vajag vēl palūgties - varb. atrodas pārējās kārbiņas?
:) Vecinj, pati esmu psiholoģe  -  nu nav man nekādu disociāciju, jo nav arī nekāda stresa vai spriedzes. Un spoguļgaldiņu nezcik reižu pārlūkoja ar'mana otra puse.
Attiec.uz ieteikumu - paldies, bet neizmantošu. Vrb lūgšana noderēs citreiz, ja pazudīs kas vērtīgāks nekā acu ēnas, un vecmamma mani mācīja: "kas daudz grib, tas maz dabū!", tāpēc arī domās palūdzu, lai atgriež kaut vienas. :)
P.s. Kā Jūs saprotat, tad man gribējās atrast pazudušo ne jau dēļ tā, ka tā būtu kāda 'īpaša vērtība" priekš manis, bet tiešām dēļ tā, ka jau pati pazušana bja pilnīgi mistiska, pie tam veselas 3 reizes ar pilnīgi vienādu lietu. Tā teikt, nu nevar būt,  - negribējās samierināties ar tādu neizskaidrojamu pazušanu,  tāpēc jāmeklē un jāatrod. :) Un atradās, tikai atkal mistiski. :) Interesanti, katrā ziņā.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 03. marts, 21:34:58 no Narcise »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #62 : 2017. gada 03. marts, 21:30:41 »
Man arī pārsvarā atrodas, kad atmetu cerību atrast un pārstāju meklēt -ja nav, tad nav.
Tad parasti izrādās turpat acu priekšā vien bijis :).

Atslēdzies reno

« Atbilde #63 : 2017. gada 03. marts, 22:19:01 »
eh, man tak gribējās rakstīt  -vienu!
Bet ka atrašana būs mistika, šaubu  nebija

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #64 : 2017. gada 03. marts, 22:31:29 »
Neticu.
Cilvēkiem jau kopš seniem laikiem gribas piedēvēt mistiskas īpašības savai nezināšanai, izklaidībai un paviršībai.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #65 : 2017. gada 03. marts, 22:37:05 »
Neticu.
Cilvēkiem jau kopš seniem laikiem gribas piedēvēt mistiskas īpašības savai nezināšanai, izklaidībai un paviršībai.
"Izcēlies." Bet ticēt vai neticēt, tā ir katra privāta lieta. Nevienam nekas nav jāpierāda.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #66 : 2017. gada 03. marts, 22:38:51 »
Man ir sava recepte.Lai gan uzskatu sevi par normāli kārtīgu - t.i. lietām ir savas vietas gan mājās, gan darbā, tomēr dažreiz lietām patīk nebūt viņām paredzētajā vietā.Ja pameklēju un nav, tad vienreiz lēni un mīļi saku:
"Lūdzu, atslēdziņ, (cimdiņ, cepurīte, grāmatiņ utt.) , parādies!"
Nav vēl bijis, ka meklētā lieta neparādītos redzes lokā.Vienkārši - kamēr tā mierīgi saku, prāts nomierinās, jo tomēr - nav tak patīkami kaut ko tajā brīdī vajadzīgu neatrast - un mierīgi paskatoties, pēkšņi zudeklis top ieraugāms.
Par mistiku - neticu, ka eņģeļi vai mirušo gari nāktu un krāmētos ap ēnu kārbiņām...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #67 : 2017. gada 03. marts, 22:42:08 »
"Izcēlies." Bet ticēt vai neticēt, tā ir katra privāta lieta. Nevienam nekas nav jāpierāda.

Izcēlies jau Tu, es tikai izteicu viedokli :) Man žēl, ja nesakrīt ar Tavējo...

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #68 : 2017. gada 03. marts, 22:50:06 »
Izcēlies jau Tu, es tikai izteicu viedokli :) Man žēl, ja nesakrīt ar Tavējo...
Nav tak tur nekas jāžēlo. Un atklāti sakot, es dikti brīnītos, ja neparādītos skeptiķi, kas apšauba šī notikuma mistiskumu.
Ja kas, es arī kādreiz pie tāda veida skeptiķiem piederēju, tiesa, tas bija mana jaunības maximālisma periodā, kad es noraidīju visu to, kas nav bez maz vai zinātniski pārbaudāms un pierādāms  vai  vismaz racionāli izskaidrojams. :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #69 : 2017. gada 03. marts, 23:35:26 »
To arhangeli derētu uz “Bezvēsts lv“ aizskapēt, būtu noderīgi...

Atslēdzies Broms

« Atbilde #70 : 2017. gada 04. marts, 10:46:10 »
Nu nav tur nekāda mistika. Ir pilnīgi racionāls izskaidrojums - kaut kāda kļūda matrixā. Tas arī viss. Tehnika taču.

:D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #71 : 2017. gada 04. marts, 10:54:03 »
Kāds sakars boldam vai pasvītrojumiem ar pierādīšanu, Mao???? Es tos lietoju, lai tekstā akcentētu kko, jo vairāk, tik garā "palagā". ;d

Psihologam par to būtu, ko teikt  :taunt:

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #72 : 2017. gada 04. marts, 11:31:27 »
Psihologam par to būtu, ko teikt  :taunt:
:thinking:
Beidz fantazēt.

Atslēdzies tex

« Atbilde #73 : 2017. gada 04. marts, 12:30:11 »
Tā, Narcise aizņemta. Pierakstam, pierakstam.
Vai tad tas nebija zināms jau sen?

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #74 : 2017. gada 04. marts, 13:39:27 »
Nebūtu vispār prātīgāk pašiem biežāk ielikt kādu tēmu, ja kas sakāms? Nekā ķerties klāt personībām un ne par tēmu?!!  :wtf:
 P..s. Tas neattiecas tikai uz pēdējo komentu vien!
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 04. marts, 13:45:13 no Narcise »