Autors Tēma: kādus app-us lietojat  (Lasīts 4529 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Afrora

kādus app-us lietojat
« : 2017. gada 07. marts, 22:42:24 »
Tēma tīri intereses pēc, jo mans telefons nav pilns ar visādām fīčām ... vai man vajag?? A janu kas noderīgs?? :)

1. vietējais vilcienu navigators, lai plānotu maršrutus ārpus pilsētas vai braukšanu uz citām pilsētām
2. Miega mērītājs sleep time ... jaunēklis ieteica. Mēra cik dziļā miegā guli
3. Miega skaņas ... sleep sounds ... iepatikās iemigt pie meža kur putniņi čivina un līst lietus
4. Mūzikas atpazinējs ... tracker id, janu man iepatīkas kāda dziesma apps noklausās un izmet autoru/nosaukumu utt.
5. Bonusa punktu vācējs vietējais (kkas līdzīgs rimi kartei) ar app aktivizē papildus punkus
6. Taxi.eu .... ieslēdzot atrašanās vietu var izsaukt taksi. Uzrāda laiku cikos būs klāt un rāda attiecīgā auto pārvietošanos. Nav jāstāv uz ielas un jāgaida. Iespējams darbojas arī LV.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies taj

Re: kādus app-us lietojat
« Atbilde #1 : 2017. gada 08. marts, 06:31:08 »
O! Nemaz nezināju Tevis nosauktos.

Manējais vairāk aizbāzts ar dažām izklaides fīčām - tetris (nostaļģiska spēlīte), doots (arī spēlīte, spēlēju, kad pēkšņi kaut kas jāgaida, laiks pazūd), flickr un citas foto aplikācijas, instagrams (neaktīva, tikai paskatos pazīstamo ieliktās bildes) un twitter (tas pats). Viss pārējais ir vienkārši internetā un biežāk skatītās vietnes saglabātas grāmatzīmēs.

Vēl saziņai inbox un dažas citas, ja vajag vismaz izlasīt citu uzrakstīto.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2017. gada 08. marts, 08:34:19 »
1. shazam - mūzikas noteicējs, analogs trackeram
2. Veselība - mēra noieto un patērēto
3. Boomerang - (uzfilmētā kadra nemitīgs atkārtojums) izmantoju reti, ja mani zvēri taisa ko amizantu
4. Snapchat - kādreiz var paākstīties

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 08. marts, 09:22:37 »
Nenēsāju i-netu telefonā, iztieku ar zvaniem, sms, modinātāju, kalkulatoru un sudoku

Atslēdzies Lilith

« Atbilde #4 : 2017. gada 08. marts, 09:45:26 »
Man paarsvaraa ir travel appi:
*aviokompaanijas - viegli iechekoties lidojumiem telefonaa, ja nav pieejams dators+printeris
*visaadu vilcienu kompaaniju app-tas pats iemesls, kas avio
*Passwallet - var saglabaat visas iekaapshanas kartes kopaa
*StarChart - patiik zvaigznees luukoties :)

Atslēdzies taj

« Atbilde #5 : 2017. gada 08. marts, 09:50:37 »

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #6 : 2017. gada 08. marts, 10:27:52 »
Šeit Tvnets par populārajām (pamaz gan): http://www.tvnet.lv/tehnologijas/nozares_jaunumi/650576-google_atklaj_vispopularakas_lietotnes_play_store
arii shoriit nodomaaju ... wot johaidii un es vakar tieshi teemu atveeru :D
+ visi FB un zinju lapas neskaitaas  :)
4. Snapchat - kādreiz var paākstīties
ko tas apps dara??
Nenēsāju i-netu telefonā, iztieku ar zvaniem, sms, modinātāju, kalkulatoru un sudoku
a tev maajaa tachu telefons netam piesleedzas ne?? DB Navigaators - nemaz nevaru iedomaaties kaa bez vinja paarvietotos starp pilseetaam, a tam vajadziigs nets.
*StarChart - patiik zvaigznees luukoties :)
zvaigznees kuras debesiis vai holivudaa??
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2017. gada 08. marts, 10:47:00 »
Nezinu kādēļ,bet mani nepamet sajūta,ka ir jābūt jau vienai tēmai par šito pašu... Kas nu varētu būt mainījies no tā laika līdz šim -nākušas klāt jaunas aplikācijas?

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #8 : 2017. gada 08. marts, 10:50:42 »
Atradu- tēma no viesmiiliigs- viedtālruņu aplikācijas.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #9 : 2017. gada 08. marts, 10:55:28 »
man saliidzinoshi maz, zinju kanaali, vilcienu, busu saraksti, skype, instagram, whatsapp, paariis apps prieksh instagram, vaardniicas
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies ragana

« Atbilde #10 : 2017. gada 08. marts, 11:12:46 »
Afrora, ar savu ģīmi un balsi visādus pārveidojumus uztaisa. Bērnišķīgi, bet tas nekas.  :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2017. gada 08. marts, 11:34:42 »
Afrora, ar savu ģīmi un balsi visādus pārveidojumus uztaisa. Bērnišķīgi, bet tas nekas.  :)
jaaizmeegjina :)
Nezinu kādēļ,bet mani nepamet sajūta,ka ir jābūt jau vienai tēmai par šito pašu... Kas nu varētu būt mainījies no tā laika līdz šim -nākušas klāt jaunas aplikācijas?
ja?? Nee es tieshaam nemekleeju vai nav kas liidziigs bijis. Pardon. Ja mana teema tagad aiznjem vietu forumaa - luudzu varat dzeest

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #12 : 2017. gada 08. marts, 12:05:29 »
Atslābsti.Afrora,pati neesmu labāka,jo pie reizes atradu arī ,ko pati esmu dublējusi! :rofl:

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #13 : 2017. gada 08. marts, 12:08:57 »
Nekā interesanta nav.
Banka (lai, pakratot telefonu, redzētu, cik kontā palicis),
Paypal, SellonEtsy (abi darba vajadzībām, paziņojumu dēļ, lai es zinu, kad, kur un kas notiek)
Instagram (reizēm palielos ar rokdarbiem, pārējā laikā priecājos par citu "sastrādāto". Selfijus nelieku ;)  )
KnittingBuddy - adīšanai/tamborēšanai (izmantoju rindu skaitītāju, adatu izmēru konvertētāju, reizēm lineālu... )
Whatsapp - ģimenes lokā bildes pārsūtām, ja steidzami kaut ko vajag parādīt.

Defoltā esošos appus (nafigators, epasts utml.) neuzskaitu.
Spēlīšu nav. Ā, nē, mānos, ir PokemonGo, pēdējo reizi izmantots laikam augustā. Būs jādzēš laukā.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #14 : 2017. gada 08. marts, 12:25:59 »
Laikam tikai:
Nike plus - skriešanai;
Waze;
Wordreference - vārdnīca - reti.

Kas telefonā jau automātiski bija visu nepārzinu, bet reizēm ieskatos, ko rāda soļu skaitītājs.

Ā, vēl ir svītru koda lasītājs i kaut kāds Bākodo.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck