Autors Tēma: Politinformācija 24.2.  (Lasīts 7475 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Politinformācija 24.2.
« : 2014. gada 30. oktobris, 15:57:47 »
Gatavs ir likums par smēķēšanu uz balkoniem, lieveņiem un t.t.. Kad taisa likumus, galvenais nav mācēt lasīt, bet saprast ko likumdevējs ir gribējis ar to pateikt. Un doma esot, ka smēķēt uz balkoniem netiks aizliegts, bet ja kādam traucēs, būs jāpārtrauc. Vo kā!

Atslēdzies Mao

Re: Politinformācija 24.2.
« Atbilde #1 : 2014. gada 30. oktobris, 16:00:50 »
Šitā divi pīpotāji varētu salekties - es tagad negribu, ta tu arī nepīpēsi. Un otrādi. Latvietis latvietim saldais ēdamais.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #2 : 2014. gada 30. oktobris, 16:49:47 »
Kā atmetu, tā atmetu.  :smile: Ni un ni vairs! Bet pīpotājus saprotu, stāžiņš pašai bija gana liels.

Atslēdzies tex

« Atbilde #3 : 2014. gada 30. oktobris, 16:55:41 »
Tas būtu ļoti pat labi, bet gribu redzēt, kā to reāli ieviesīs, jo man stāvs augšējais un dūmi nāk pat no 1. Un no blakus mājas arī. Nu OK, man ir iebildumi. Un ko tālāk?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 30. oktobris, 17:00:50 »
Diskusijas pagrūšanai. Mēs ar draugiem, kad krogos atcēla luļķa brīvību, tikai nopriecājāmies. Vilkām vienu pēc otras, a tagad ārā jāiet, drēbes nepiesūcas, retāk pīpē, īpaši ja auksts vai lietus. Nu bet tie balkoni, mans piemēram točna nevienam netraucē, bet skaidri zinu vienu kaimiņu, mmmmm, neapmierinātu veceni, kas tak zvanīs poličiem, katru reizi, kad es iziešu, kaut vēderu pakasīt trusikos. Ko ta šie man piesūš? Ka mans balkons pa tuvu šamās balkonam? Un tagadiņ jābrauc uz ekspertīzi, jo es tak neatzīšos ne pa kam...

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2014. gada 30. oktobris, 17:19:14 »
Es tieši par to... Laba ideja, kamēr nonāk līdz likuma formātam, totāli izcūkota...
Mani kaitina smēķētāji, kuru dūmi nāk iekšā pa maniem logiem - man augšējais stāvs - nāk no visiem, ari no pus blakuš mājas... Katram, protams, brīv indēties pēc saviem ieskatiem, tikai, kamēr neindē arī mani.
Bet ko tad es izdarīšu. OK.smēķē.dūmi nāk. Saukšu mentus? Kamēr šie atbrauks, smēķētājs jau sen istabā. Un kā to pierādīt?
Reizēm, kad eju kko šiem uzliet no saviem samazgu vai vecās zupas krājumiem, jau vairs nevar redzet atnākušo dūmu cēloni...

Izskaust tos smirdētājus derētu, bet veidu gan tiešām kādu realizējamāku vajadzētu. IMO , krietni efektīvāk ir uzgāzt spaini ūdens. Ūdensvads ta visiem viens, lai pierāda, ja var, ka man ar to ūdeni kāds sakars :)))))

daddy

• Viesi
« Atbilde #6 : 2014. gada 30. oktobris, 17:20:00 »
mūsu valstī diemžēl daudz likumu un normu ir "uz papīra", t.i. aizliegts ir, bet izkontrolēt ievērošanu nereāli...

bet nu ok... lai mūs mierina sajūta, ka vismaz "guļam pareizā virzienā" :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #7 : 2014. gada 30. oktobris, 17:23:51 »
Es tieši par to... Laba ideja, kamēr nonāk līdz likuma formātam, totāli izcūkota...
Mani kaitina smēķētāji, kuru dūmi nāk iekšā pa maniem logiem - man augšējais stāvs - nāk no visiem, ari no pus blakuš mājas... Katram, protams, brīv indēties pēc saviem ieskatiem, tikai, kamēr neindē arī mani.
Bet ko tad es izdarīšu. OK.smēķē.dūmi nāk. Saukšu mentus? Kamēr šie atbrauks, smēķētājs jau sen istabā. Un kā to pierādīt?
Reizēm, kad eju kko šiem uzliet no saviem samazgu vai vecās zupas krājumiem, jau vairs nevar redzet atnākušo dūmu cēloni...

Izskaust tos smirdētājus derētu, bet veidu gan tiešām kādu realizējamāku vajadzētu. IMO , krietni efektīvāk ir uzgāzt spaini ūdens. Ūdensvads ta visiem viens, lai pierāda, ja var, ka man ar to ūdeni kāds sakars :)) )))

Kāpē izskaust? IZKAUT!!!

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2014. gada 30. oktobris, 17:25:24 »
PĪPĒT NEDRĪKSTĒS VALSTS UN PAŠVALDĪBU IESTĀDĒS, PIE TĀM. Ir izņēmumi - armija un cietumi. Es esmu absolūts idijots???

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #9 : 2014. gada 30. oktobris, 17:36:25 »
par cietumiem nezinu, bet pie iestādēm tak sen jau 10 m- ?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2014. gada 30. oktobris, 17:44:45 »
par cietumiem nezinu, bet pie iestādēm tak sen jau 10 m- ?

Nu tak par iestāžu teritorijām ir runa. Agrāk bij pie ieejām NĒ, tagad visā teritorijā. Tagad pat nedrīkst ierīkot pīpētavu, kaut kādā gravā zem brezenta un par ieejas maksu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2014. gada 30. oktobris, 18:59:34 »
Nu? Kas noticies?
Kur ir šitais viss - smēķētājus sadzīt stadionā un žmiegt nost ar kailām rokām! Plāns par klopi kaķim zem astes...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2014. gada 30. oktobris, 19:07:43 »
PĪPĒT NEDRĪKSTĒS VALSTS UN PAŠVALDĪBU IESTĀDĒS, PIE TĀM. Ir izņēmumi - armija un cietumi. Es esmu absolūts idijots???

Ar šitamo es biju domājis šitamo: Valsts paredz, ka ir situācijas, kur nesmēķētāji var tik turpināti indēt - armija un cietumi. Nezinu smieties vai raudāt - cietumā laikam baigi veselīgā dzīve, ka drīkst pūst virsū viens otram un armijā mums tādi brieži, ka ar nekas nevar ar tiem notikt? Tā kaut kā?  :wtf: Kas par dubulto morāli? A ja šitā - smēķētājam cietumā, kurš varbūt ietupināts par vardarbību pret cilvēkiem, sanāk lielākas tiesības nekā smēķētājai kas visu mūžu kaķīšus vai sunīšus glābj no drošas nāves?

Atslēdzies Es456

« Atbilde #13 : 2014. gada 30. oktobris, 19:36:39 »
Pīpēšanu atmetu. Uz sava balkona nekad nepīpēju. Ar kaimiņu, kurš pīpēja uz balkona diskutēju. Vārdu sakot, viss kā pie cilvēkiem. Māniju ražot neizpildāmus likumus apbrīnoju. Vai tiešām resursu nav kur likt. Atmiņā stāv viena valsts iestāde neRīgā. Uzraksts pie ieejas durvīm: 10m.... tak sapīpējām uz balkona gandrīz virs ieejas durvīm, kas bija tālāk par 10m Vai tiešām domāts, ka pīpētājs izlasīs likumu un kļūs likumpaklausīgs - atmetīs?  Tātad tiek atzīts, ka vienīgais efektīvais valsts un cilvēka komunikācijas veids - represīvs pēc būtības?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2014. gada 30. oktobris, 19:42:15 »
Represijas vispār ļoti ātri iepatīkās 99% tautas, kas tikuši pie kaut 1 grama varas.