Autors Tēma: Politinformācija 24.2.  (Lasīts 7513 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Politinformācija 24.2.
« Atbilde #75 : 2014. gada 03. novembris, 10:24:01 »
Nekas, gan jau arī Tev sāpīgam jautājumam piemeklēs tizlu, neizpildāmu, nepilnīgu likumu. Tad nesūdzies. Redz ko iedomājušies - iedzīvotāji stučīs iedzīvotājus, a poliči pildīs printera funkcijas. Zašibisj. Ar nepacietību gaidam nākošās pērles.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #76 : 2014. gada 03. novembris, 11:33:41 »
Es456 - nē, es esmu no tiem, kam ne prātā nav nācis smirdēt un bojāt savu rumpi - ne 12, ne 16, ne 18, ne 21 un vairāk gados. Ij tīņa gados pietika prāta nelēkt pakaļ baram stulbāku indivīdu. Kā jau teicu, ja pašam prāta nepietiek nesākt, tad vismaz atmešanai raksturu sameklē.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #77 : 2014. gada 03. novembris, 12:39:57 »
Nav, nav sīkums. Mans vectētiņš savulaik atmeta 85 gados, kaad dakteri pateica, ka alternatīva ir nogriezt kāju. Vienā dienā atmeta un vēl desmit gadus nodzīvoja. Šobrīd vienai pazīstamai meitenei stāvoklī ārsti pateikuši, ka plaušas nesmukas, lai gan viņa nekad mūžā nav pīpējusi - esot laikam bijusi pasīvā dūmu elpotāja. Jā, bija...viņas mamma, kurai sen jau kā vecāku tiesības atņemtas, pīpēja un pīpē vēl tagad. 20 gadi apkārt, bet tās pēdas ir redzamas.

Davai, mīlam cits citu un neindējam...un neļaujam nevienam indēt tos, kurus mēs mīlam :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #78 : 2014. gada 03. novembris, 12:48:06 »
Davai. Bet agresori šini tēmā ir tie, kas brēc: "sitiet smirdīgos!". Lai atvainojās un milam viens otru tik nost, ka šņakst!