Autors Tēma: Ķīmiskās tīrītavas  (Lasīts 1469 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milda Vē

Ķīmiskās tīrītavas
« : 2017. gada 13. marts, 11:42:35 »
Katram jau kaut kādas "savas", kur iztīra vislabāk. Es parasti nesu kaut kur, kas ir pa ceļam. Baigi vilties nav sanācis. Bet tagad ir viens balts apģērba gabals, ko vajadzētu iztīrīt. Nekāds smalkais, it kā parasta žakete, bet es gribētu, lai arī pēc ķīmiskās viņa joprojām būtu smuki balta, saglabātu formu un visi netīrumi būtu prom. Līdz šim ar Clean Control ir sanācis saskarties un ar Lindo grupa. Bet neviens no šiem man nešķiet tik labs, lai uzticētu baltu apģērbu. Kaut kas man tur tomēr nedaudz nepatīk, ir sajūta, ka citur varētu iztīrīt labāk.
Padalieties ar pieredzēm, kur ieteiktu nest tīrīt, kur noteikti nevajadzētu. Ak jā, vienīgais nosacījums, lai ķīmiskā atrastos Rīgā. 

Atslēdzies tex

Re: Ķīmiskās tīrītavas
« Atbilde #1 : 2017. gada 13. marts, 13:23:29 »
Pēdējā laikā ir bijusi sarīšana tikai ar Lindo. Neko briesmīgu nav izdarījuši, bet nekas īpaši labs arī nav.
Trakakais, ka žaketei pus pogu nolauza un apgalvoja, ka tā jau bija... aha... tad atdeva silto jaku tipa izmazgātu, bet ar visu melno sintētisko pūkaino iekšu piepūkotu ar baltām dūnām: mazgājot kopā ar dūnu jakām un cehā putot, a man p#$^$%, - tai manai jakai dūnu nemaz nebija sastāvā :@ Sooo, kkam ļooti labam neiesaku. Labas nezinu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2017. gada 13. marts, 14:17:36 »
Labākā laikām skaitās IRVE, bet pašai konkrētas pieredzes nav. Cenšos nepirkt drēbes, kas jātīra tikai ķīmiski.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2017. gada 13. marts, 14:32:44 »
Mētelim, žaketei vai vīriešu uzvalkam citas izvēles nebūs kā vien ķīmiski.
Ar irvi arī dažāda pieredze.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2017. gada 13. marts, 14:41:18 »
Irve. Es sāku nest, jo tuvu darbam, ērti, bet kolēģi savus armani uzvalkus tik tur nes jau gadiem.

Atslēdzies vecinja

« Atbilde #5 : 2017. gada 14. marts, 01:20:48 »
Irve.Nekādas ķēpas nekad nav bijušas.