Autors Tēma: tīklā rasti pastāstiņi  (Lasīts 9162 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Re: tīklā rasti pastāstiņi
« Atbilde #15 : 2017. gada 24. marts, 12:37:00 »
Latviešu valodā, bet tīklā nav. Tēva stāsts.
Dienēja viņš pie Ķīnas robežas. Desantā.
Viņu daļā esot ņēmuši tikai tos, kuriem ir vismaz vidējā izglītība. Un nekādu aziātu :)
Bet tāpat dažiem laikam tā esot bijusi dāvināta.

Tētim dienesta biedrs jautā par viņa izrunu. Esot dīvaina izloksne. Nu kā.. esmu dzimis, audzis Latvijā un latviešu skolās gājis.
A krievelim brīnums, ka visā plašajā PSRS ikdienā kāds lieto arī citu valodu. Un izrādās, ka vēl pāris tādu bijuši.
Ahaaa... jūs tādi ..visādi..
Nu ko... šiem izstāsta, ka lecot ar izpletni var iešupināties kā šūpolēs un var pat apmest kūleni-tāpat, kā ar šupolēm pilnu apli.
Traki smieklīgi esot izskatījies, kā mēģina iešūpināties zem izpletņa kupola.

Pāris virsnieki esot prasījuši, lai  iemāca latviešu valodā sasveicināties. Pēc tam viens lepni gājis pie daļas komandiera un teicis: Labrīt resnais ..mpi. Uz ko tas atbildējis: Jūs visi esat locekļi

:)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #16 : 2017. gada 24. marts, 13:15:51 »
Hmmm... Šis laikam ir gadījums, kad ābols (Broms) nav kritis tālu no ābeles. :D

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2017. gada 24. marts, 13:24:22 »
Hmmm... Šis laikam ir gadījums, kad ābols (Broms) nav kritis tālu no ābeles. :D
Hmm.. jo?
Precizēsi? :)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2017. gada 24. marts, 14:15:59 »
kam slinkums burtot tas var iet tamborēt. nēesmu piecītis lai visiem patiktu. Speciāliu tiem kam nav slinkums burtot es vēl s[peciāli lieku atstarpes starp ridkopām , jo parasti citur viss patiešām ir palagos.

Ja gribi, vari tulkot un postēt. Pārējās emīlijas būs tev pateicīgas
Pietam es tavas tēmas nekritizēju

Vai vai, kāds uzbrauciens. Neredzu gan, kur es būtu šo bezgala literāri māksliniecisko tēmu kritizējusi. Bet ja jau man šitā uzbrēc, saņem ar - sūds vien ir no tiem taviem pastāstiņiem (īsākos izlasīju, krievu valoda man ir teicama, tik negribas daudz lasīt visādus niekus), veci, sen jau lasīti, apžļāmoti dvēselisku "atziņu" gabali, blondīnēm šitādus patīg FB pārpublicēt no visādiem VIP klubiem un dievietēm, dažādās valodās...

:just_popcorn:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2017. gada 24. marts, 15:25:19 »
Hmm.. jo?
Precizēsi? :)

Tavu tēti un Tevi interesē viena virziena draiskulības :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 24. marts, 17:06:57 »
Garozza, neņem pierē un turpini publicēties! Normāls humoriņš. Man patīk. Un saskābis no tā visa arī ... ne ļoti daudz ir. Vienmēr ir iespēja nelasīt, ja kādam kas nepatīk.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2017. gada 25. marts, 11:17:26 »
Tavu tēti un Tevi interesē viena virziena draiskulības :)

Tev tā šķiet, jo pati visur ..hmm.. saskati.

Uzzīmē kur tieši konkrēta veida draisklulības saskatīji?
Gan jau vārdā ".mpis", ja? :D

Atslēdzies Trix

Atb: tīklā rasti pastāstiņi
« Atbilde #22 : 2024. gada 23. maijs, 12:21:52 »
Tēma labi atbilstoša, paturpināšu. Pastāstiņš kirilicā, toties ideja jauna, nebija trāpījusies acīs.

Было это в далеком 2013 году. Я студент, вся зарплата уходит на съем квартиры, ем на стипендию. Лежу перед сном, ворочаюсь. Так жареной курочки хочется, что желудок сводит. Просыпаюсь ночью от звонка с неизвестного номера. Испугался, думал, кто-то из родственников умер, иначе зачем ночью звонить. Слышу голос запыхавшегося мужика. Он истерит, пыхтит, но говорит: "Сейчас подъеду, переговорим. Поможешь — заплачу 10 тысяч". Я адрес сказал соседнего дома, джинсы натянул и пошел.

Встретились с мужичком. Он говорит, что жена к матери уехала, а он, дурак такой, бабу в баре подцепил и привел. Ну, она и оставила в ванной и на диване волосню черную. Приехал с работы, а на столе записка: "Нашла волосы, развлекайся! Заявление сама подам". На телефон жена не отвечает. Я говорю мужику, что я тут ни при чем. И вообще я его в первый раз вижу. Спрашиваю, как же он меня нашел. Мужик говорит, что лазил по группам рокеров в соцсети и нашел меня. Тут до меня начинает доходить. Волосы-то у меня черные и длинные. Он достает 10 тысяч, сует мне и говорит: "Поехали к моей жене, она у матери сейчас, тут ехать 100 км".

Приехали. Он под окнами орет: "Катюшка, спустись! "Она в окно выглянула, увидела нас и сказала подняться. Смотрит на меня, а я, как идиот, волнуюсь, патлами трясу. Мужик и говорит: "Это Серега, знакомый мой, мы пивка перебрали, и он на диване у нас переночевал". Я глазки в пол и говорю: "Извините, что волосы в ванной оставил, у меня просто дома горячую воду отключили, помыться захотел". Она в слезы, давай мужа обнимать. В итоге все вместе мы уехали в город, по дороге я даже курицу гриль купил в круглосуточном магазине. Правда весь день потом срать бегал как сумасшедший. Но деньгам был безмерно рад: )
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2024. gada 23. maijs, 14:38:32 »
:D
Taisnība, ka TTA uzklausa tās stiprākās vēlēšanās!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2024. gada 11. jūnijs, 21:34:23 »

Man iepatikās :mrgr:   
Tulkojumā pazūd smeķis, tāpēc netulkošu. Kam no kirilicas pumpas metas, drīkst nelasīt.

... считала, что у них любовь, а выяснилось - отношения. Каждая женщина переболевает хворью под названием "дура дурой". Кто скажет, только не я! - у тех склероз.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #25 : 2025. gada 21. februāris, 14:53:27 »
Paturpināšu. Arī kirilicā.

Cik taisnības, nezinu, – par dziesmiņu no multfilmas par krokodilu Genu un gaiši zilo vagonu. Interesanti.

В феврале 1971-го в Москве в приёмную председателя президиума Верховного Совета ССР Подгорного вошли 24 еврея и заявили, что не уйдут, пока не получат разрешение на выезд в Израиль. В марте в той же приёмной в присутствии западных корреспондентов объявили голодовку 56 евреев из Риги. Состоялись и другие подобные акции. Евреев понемногу и неохотно стали выпускать из лучшей в мире страны. Каждого долго мытарили, и никто не знал, что получит: разрешение или отказ… Вы спросите, какое это имеет отношение к чудной песенке композитора Шаинского на слова Эдуарда Успенского? А самое прямое.

Еврейские эмигранты ехали сначала в Вену, и уж оттуда кто в Израиль, а кто куда. Вагон "Москва-Вена" прицепляли к поезду, шедшему только до границы СССР. Вагоны поезда были зелёными, и только венский, в котором ехали евреи, – голубым. Это отлично знали многочисленные друзья и родственники, провожавшие их на московском вокзале. Знали, конечно, и не уехавшие авторы песни Шаинский и Успенский. Так в ней появились нюансы, понятные только посвящённым:

"Медленно минуты уплывают вдаль,
Встречи с ними ты уже не жди.
И хотя нам прошлого немного жаль,
Лучшее, конечно, впереди".

С верой в лучшее ехали в голубом вагоне еврейские эмигранты. А вслед им неслось: "Скатертью дорога!" Поэтому в песенке про вагон появились эти строки:

"Скатертью, скатертью дальний путь стелется
И упирается прямо в небосклон.
Каждому, каждому в лучшее верится.
Катится, катится голубой вагон".

Вот такая казалась бы безобидная детская песенка, а сколько смысла…

Atslēdzies reno

« Atbilde #26 : 2025. gada 21. februāris, 14:57:33 »
Dziesmiņu un multeni nezinu, bet stāsts labs

Atslēdzies Trix

« Atbilde #27 : 2025. gada 21. februāris, 15:20:49 »

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #28 : 2025. gada 21. februāris, 16:29:17 »
no jaunības atceros šādu versiju šim meldiņam
atomnij gribok rastjot , kačjetsa
nogi sami nabirajut hod
ah kak žļ čto žizņ moja končajetsa
ja b neproč požit jesčo godok

Atslēdzies tuk

« Atbilde #29 : 2025. gada 01. augusts, 16:06:58 »
Šodien kafijojot paziņa pastāstīja tīklos lasīto, cik reālu, cik nereālu nezinu, bet varbūt pat pamācošu...  ;) 

Tad nu mikriņš, pieturā iekāpj sieviete ar meitiņu ap 4/5 gadiem. Apsēžas vienīgajā brīvajā vietā piekšā pie vadītāja. Brauc. Te meitēns sāk īdēt - mammū, nopirksi man TO bārbiju, nu mammū, nopirksi... Māte - nē. Meita - nu nopērc, nu mammū... Māte - teicu nē, tev pilna māja ar tām bārbijām. Sīcis sēž sapīcis, manāmi sabozies. Pēc brīža meita - ja tu man nenopirksi, es kaut ko pastāstīšu omītei... Māte - nu, nu, ko tad tu tādu pastāstīsi. Meita - pastāstīšu, pastāstīšu. Nopirksi? Māte - teicu nē. Viss busiņš ieinteresēts klausās kā nu tā diņģēšanās notiek. Meita jau draudīgāk - nu tad es omītei pastāstīšu ko es redzēju! Māte - un ko tad tu nu tāāādu redzēji. Meita triumfējoši - es, es, es redzēju, ka tu tētim pincīti bučoji!!! Mikriņa pasažieri raustās aizturētos smieklos. Māte sarkanu feisu tuvākajā pieturā ar skuķi izmetas laukā.
Busiņā vēl nav rimusi jautrība, kad iekāpj tēvs ar 8/9 gadus vecu puiku un apsēžas tajās pat brīvajās vietās. Brauc. Te pēkšņi puika - tēt, tēt, nopirksi man skūteri? Tēvs - nē. Buss uzsprāgst smieklos, šoferis dod pa bremzēm, saļimst smieklos uz stūres, tad atvilcis elpu pagriežas pret neizpratnes pilno tēvu - vecīt, labāk nopēc viņam to skūteri, tici man...