Autors Tēma: piena putotājs ar bateriju -?  (Lasīts 3161 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

piena putotājs ar bateriju -?
« : 2014. gada 31. oktobris, 09:09:33 »
šim konkrētajam vēl kaut kāds statīviņš klāt, bet vis`par - šāda tipa putotāji bieži redzētiveikalos.
http://www.tiesitev.lv/lv/piena-putotajs-adler-kapucino-latte-kakao-dzerienu-pagatavosanai

esat mēģinājuši kādreiz - vai šis ir no tiem ārkārtīgi nepieciešamajiem verķiem, kas tiek pielietoti piecas reizas un tad nobāzti atvilktnē, vai arī no tiem, kas tiek nopirkti un ne reizi netiek izmantoti" :)

Atslēdzies Ēsma

Re: piena putotājs ar bateriju -?
« Atbilde #1 : 2014. gada 31. oktobris, 09:27:56 »
 Bija reiz mans tāds- pilnīgs hrens stolovijs manā skatījumā- vienu divas reizes mēgināju kult pienu kapučīnam, bet nekas prātīgs neuzputojās.  ::)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2014. gada 31. oktobris, 09:44:06 »
Lietosi vai nelietosi, tas taču no tevis atkarīgs. Ja bieži dzer kapučino un nebūs slinkums tās putiņas kult, tad arī aparāts nebūs velti pirkts. Man tāds ir, bet bez statīva. Pārsvarā lieto bērns, jo dzer vāju kafiju ar pienu + vēl putas uzliek pa virsu.
Un jāputo silts piens, ar aukstu nekādas putas nesanāks.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #3 : 2014. gada 31. oktobris, 10:14:26 »
To kuponu putotāju var pirkt, ja gribas, lai ir smukais statīvs, bet vispār veikalos putotāji tagad ir par lētāku naudu un bez kuponiem :) Pat lielajos Rimi u.tml.

Mums mājās ir jau sen, kopš tiem laikiem, kad tādus tikai Stockmann varēja dabūt. Lietojam regulāri, jo regulāri arī dzeram kapučīno vai espresso ar putotu krējumu (btw, šis ir ideāls rīks, ja vajag saputot krējumu nelielā daudzumā, kur mikseri nelon darbināt). Piena saputošanās nav atkarīga no verķa, bet gan no piena un tā temperatūras (lai ir silts, bet ne pārkarsēts). Līdz šim pārbaudīts, ka labi putojas Limbažu 3,5% piens, savukārt, piemēram, Lazdonas diez ko neputojas.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #4 : 2014. gada 31. oktobris, 14:39:15 »
hm@,
kas tev ir ar tiem putotājiem??? :)
atceries šo?
http://www.sapforums.lv/index.php?t=83059#966579

Atslēdzies hm@

« Atbilde #5 : 2014. gada 31. oktobris, 16:20:38 »
faraon, es zinu:) 
toreiz es nopirku vienu agregātu, ko atdevu prom , saņēmējs arī nebija laimīgs un atdeva tālāk:) tā droši vien klīst mans kafijas aparāts pa Latviju, palīdzēdams cilvēkiem apzināties, kādu NEVAJAG pirkt :)

jā, tā es arī līdz šim neesmu nopirkusi.
Par siltu pienu skaidrs - jo krutais aparāts reizē puto un karsē to pienu, šis  tikai kuļ.

Ēsma - iedod pamēģināt!!!
Antuanete - tu grii teikt, ka Rimjos šitas bubinātājs ir lētāks par 3.5 ??? Ieiešu un paskatīšos, nez kāpēc man leikas, ka  TIk lēts nebija vis!

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2014. gada 31. oktobris, 17:18:20 »
Olas dzeltenumu arī var saputot?
Ja tas ir tas, kas Antuanetei  bija ĶT -tad labs rīks.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #7 : 2014. gada 31. oktobris, 19:05:02 »
Man tāds ir (bez statīva). Dabūju kkādā akcijā, kaut kam deva līdz, varbūt kafijai.
Vienu reizi pamēģināju. Putojās.
Bet nelietoju, kafiju, pienu nedzeru. Tā man stāv skapī.

Atslēdzies mārpla

« Atbilde #8 : 2014. gada 31. oktobris, 20:59:30 »
Man ir šāds, pirkts IKEA par ~ 1 Eur:
 http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/produkt-spieniacz-do-mleka__35472_PE126225_S4.jpg
Lietoju diezgan bieži. Puto labi, gan aukstu, gan siltu pienu.
All good things are wild and free

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #9 : 2014. gada 01. novembris, 13:44:00 »
Labi noder arī salātmērču taisīšanā. Bet tā - laiku pa laikam kādam karstam kakao vai tml. noder.
Manējais no Tiger vai kāda līdzīga veikala.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #10 : 2014. gada 02. novembris, 14:36:11 »
hm@, apskaties Rimi, man šķiet,ka esmu redzējusi par ļoti mazām naudiņām. Katrā ziņā, tas akcijas putotājs par 3,5 EUR noteikti ir pērkams un izmantojams - kā jau te minēja, arī salātu mērcēm, kakao, krējumam u.tml.