Autors Tēma: Mutes skalojamais līdzeklis  (Lasīts 3324 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Mutes skalojamais līdzeklis
« Atbilde #15 : 2017. gada 29. marts, 11:04:44 »
Citāts
visi tie skalojamie pa lielam ir marketings - veids kā vēl kaut ko iestāstīt cilvēkam un pārdot.

Sliecos piekrist šim, jo vismaz man higiēniste stāstīja - ja zobus diego un kārtīgi iztīra, nekāds skalojamais nav vajadzīgs. Bet, ja nu gribas skalot, tad labāk izvēlēties tādu, kura sastāvā nav alkohola (Listerīnā esot).
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 29. marts, 12:14:23 »
Nu, jā, skaidrs, ka marketings, un zobārsti iesaka.

Un varbūt nokauj ne tikai sliktās baktērijas, bet arī kādu labo pa starpām. Bet, ja, izrādās, ka derīgs arī kakla skalošanai, tas man patiktu, jo palaikam ir problēmas ar kaklu

Man vnk interesanti, vai cilvēki ko tādu lieto

jā, jā, pamēģini vēl klizmu ar to pašu..

Atslēdzies dille

« Atbilde #17 : 2017. gada 29. marts, 15:56:05 »
Man pēc garšas tie skalojamie šķiet tik indīgi. Neskaloju.
Ja sāp kakls, skalošanai ideāls esot mūsu pašu Furosols - sajauc to pulverīti siltā ūdenī un skalo.

Tāpēc varbūt ar Tev sāp kakls, Minne, ka visādus ... lieto, ja neskalotu ar šitādu, kakls nesāpētu.
Varbūt analoģija ar Safeguard ziepēm, kuras iznīcina visus mikrobus un ir ļoti sliktas.

Tīrīu un diegoju 2-reiz dienā.
Vēl man ļoti patīk Microbrite zobu pulveris, superīga sajūta pēc tam.

Bob, kas tas par zobu diegu ar kātiņu?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 29. marts, 16:18:29 »
Kādreiz sen, sen kāds bija vai nu uzdāvinājis vai kā citādi līdz manai mītnei nogādājis Colgate mutes skalojamo. Garša tik stipra un indīga, ka šķita, ka tiešām, ja norīsi, tad zvani uzreiz ātrajiem.
Zobus no rīta/ vakarā - ar zobu pastu, bet tā, lai pasta ilgāk mutē uzturētos, - vai nu dušā eju ar visu zobu pastu mutē vai arī kā savādāk ... Stāsta, ka esot labi pret parodentozi (nezinu, vai pareizi uzrakstīju). Ja nepaspēju no rīta iztīrīt ar pastu, un pēc ēdienreizēm lietoju misvaku (vēl to sauc par sivaku).
Angīnas gadījumā kā jau vienkāršs lauku pāķis rīkojos prasti, bet efektīvi. Ar zobu suku noberžu visus m*slus nost no mandelēm mehāniski, pēc tam tos vnk izspļauju ārā. Jā, vienu brīdi ir nepatīkami, bet, turpinājumā skalojot kaklu ar visparastāko krāna ūdeni, slimība pazūd apbrīnojamā ātrumā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 29. marts, 16:27:46 »
Mūsmājās, ja krekšķis kaklā vai kas tamlīdzīgs, pirmais solis kārtīgi izskalot ar
koncentrētu jūras sāls + ūdens šķīdumu. Pārsvarā palīdz .

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #20 : 2017. gada 29. marts, 16:30:20 »

Bob, kas tas par zobu diegu ar kātiņu?

Nu Tu tā kā no mēness nokritusi.. Drogās nekad nebijusi  :faint:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2017. gada 29. marts, 17:12:04 »
Sliecos piekrist šim, jo vismaz man higiēniste stāstīja - ja zobus diego un kārtīgi iztīra, nekāds skalojamais nav vajadzīgs. Bet, ja nu gribas skalot, tad labāk izvēlēties tādu, kura sastāvā nav alkohola (Listerīnā esot).

Listerine Zero nav. Jo Zero ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #22 : 2017. gada 29. marts, 17:17:53 »
Tāpēc varbūt ar Tev sāp kakls, Minne, ka visādus ... lieto, ja neskalotu ar šitādu, kakls nesāpētu.
Varbūt analoģija ar Safeguard ziepēm, kuras iznīcina visus mikrobus un ir ļoti sliktas.

Nē, man kakls nesāp, un angīnas mocīja bērnībā. Bet man liekas, ka palaikam kkur no mandelēm tā kā strutas, vai, nāk? Arī no lakūnām korķi, bet brīžam tieši kā strutas, šķidras. Vienu laiku man LV daktere parakstīja Hexoral, ja nejaucu, būs te aŗī jāpainteresējas, bet, kamēr nav, tad varbūt kas cits antibakteriāls der