Autors Tēma: Cik svarīgi būt nopietnam - 1982.gada ieraksts  (Lasīts 1013 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies hm@

Cik svarīgi būt nopietnam - 1982.gada ieraksts
« : 2017. gada 29. marts, 15:23:07 »
Beidzot, beidzot TV rādīs šo izrādi - manuprāt, nekad tā vēl nav rādīta. Man jau likās , ka par tās eksistencizinām tikai mēs, mana ģimene, un tie mani draugi, kuriem esmu likusi manu DVD skatīties :)

bet nē, tv ir izpurinājusi savu arhīvu un ielikuši teatris.zip arhīvā. Iesaku, iesaku - tur ir Gundars Āboliņš, Spanovskis, Andrejs Žagars, viss viņu kurss, asprātīgi iestudētā Vailda komēdijā (kas, starp citu, tiek pieminēta nevienā vien romānā, kur kāds spēlē vietējā ludziņas iestudējumā lēdiju Brekneli :)  )

Katrā ziņā - šis iestudējums simtkārt labāks par gadsimtu mijā Dailē iestudēto mēģinājumu.

Te links
https://ltv.lsm.lv/lv/raksts/29.03.2017-teatris.zip-ipasa-izlase-dailes-teatra-cik-svarigi-but-nopietnam.id91044/

Atslēdzies samtene

Re: Cik svarīgi būt nopietnam - 1982.gada ieraksts
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. marts, 16:03:36 »
Ir, ir rādīta arī pa TV. Atceros Spanovski, Vikmani, Zvaigzni, krietni sen gan tas bija.

Bet, paldies par ziņu, būs jāpaskatās :).

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2017. gada 29. marts, 18:03:50 »
.... un tie mani draugi, kuriem esmu likusi manu DVD skatīties :)

Tu laikam esi briesmīga sabutiļņica! :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #3 : 2017. gada 30. marts, 00:17:05 »
Jā, faktiski piespiedu kārtā nabadziņi skatījās:) un jā, man ir videokasete- pie tam autentiska, ieraksts veikts ltv, 12 latus maksāja, nenirmāls piķis:)