Autors Tēma: Gribu pačīkstēt - vecvecāki, mazbērni un...  (Lasīts 6674 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Re: Gribu pačīkstēt - vecvecāki, mazbērni un...
« Atbilde #15 : 2017. gada 05. aprīlis, 20:58:25 »
kiki, viss buus labi! :D

man 4 mazbēerni naaca pasaulee ar keizaru un viena dabiigi (baseinaa), taa ka par to neuztraucies.

mammai stingri pasaki, ka noteikti uzaicinaasi, bet NE TAGAD! viss.  Tev jaaspeej mugurkauls uz ilknji paraadiit. vienmeer esmu teicis, ka IISTA sieviete (ar ilknjiem) kluust tikai peec dzemdiibaam. ta bija manai sievai, taa bija meitai un taa bija vedeklai un Tev arii noveelu.

Mammucis sapratiis, ka pirmais mazbeerns tomeet iisti nav peedeejais beerns, lai kaa to gribeetos :D

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #16 : 2017. gada 05. aprīlis, 21:40:54 »
Par to, ka ķeizaru labprātīgi izvēlas, tas nu man ir liels izbrīns, tagad - kad visādas atsāpināšanas utt, bet nu labi - es veca un man ar tādām lietām nav darīšanas sen bujušas. Par Tavas mātes vēlmi palepoties ar mazbērnu - vai tad nepietiek ar to, ka tāpat visi radi zinās, ja pateiks. Kas tur tāds, ko rādīt visiem - tikko jaundzimis bēbis, tiešām kāds baigi alkst skriet un skatīties? Labi, es jau neko nesaprotu, jo man nav mazbērnu un pat nebiju iedomājusies, ka man tādus notīgi vajag  :rofl: .
Tev meli nepatīk. Nu tad piedraudi - ja atnāksi tagad, pēc tam mazbērnu neredzēsi :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #17 : 2017. gada 05. aprīlis, 21:47:59 »
Bezizeja.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies reno

« Atbilde #18 : 2017. gada 05. aprīlis, 22:35:46 »
Atmet to "meli  nepatīk". Tikai tā vari tikt galā ar tirānisko mammu, ja gribi izvairīties no atklātas komfrontācijas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #19 : 2017. gada 05. aprīlis, 22:51:43 »
Ja meli nepatīk, tad saki atklāti, ko par visu domā.
Patiesībā tas tiešām ir vislabākais variants, skaidri paust savu viedokli.
Bet tam arī dūšas izskatās ka nav, tad nu nākas laipot...
Bet pašubrīd ķert kreņķi nav tas labākais. Mieru, tikai mieru :)

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #20 : 2017. gada 05. aprīlis, 23:46:39 »
Ja meli nepatīk, tad saki atklāti, ko par visu domā.
Patiesībā tas tiešām ir vislabākais variants, skaidri paust savu viedokli.
Bet tam arī dūšas izskatās ka nav, tad nu nākas laipot...
Bet pašubrīd ķert kreņķi nav tas labākais. Mieru, tikai mieru :)

Kāpēc "nav dūšas"? Es skaidri paudu savu viedokli, pateicu, kā būs un kāpēc tieši tā. Uzreiz piedāvājot, manuprāt, ļoti pieņemamu variantu (videozvans jau pirmajā dienā, satikšanās dažas dienas vēlāk). Bez meliem un laipošanas. Vienkārši reakcija bija diezgan nepatīkama un, patiesībā, negaidīta. Tā ka šobrīd visiem nākas sadzīvot ar sekām. Jo, nepārprotiet - mammucis ir visādā ziņā labs, izpalīdzīgs, gudrs, jauks cilvēks. Vienkārši ar savu tarakānu armiju. Un tad, kad viņa samierināsies ar šo, viņasprāt, "mani nostūma malā", viss būs atkal kārtībā. Līdz nākošajai reizei.

Viss, pačīkstēju un vieglāk palika :) Paldies, dāmas un kungi, par atbalstu :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 06. aprīlis, 00:07:19 »
Ai, tad jauki, ka viss atrisinājies, biju kkā palaidusi garām, tas labi. :)
Tad jau mammucis saprotošs. Man pēc rakstītā radās maldīgs iespaids par diezgan autoratīvu personību. Re, kā kā mēdz gadīties :)

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2017. gada 06. aprīlis, 07:53:33 »
Jaa... manu mammu vedekla ir pastuumusi ljoti taalu no mazbeernu audzinaasanas un aukleesanas, vinja paciikst, bet nu neko, ja man buus taa laime tikt pie mazulja, tad buus, tikpat jautri :) kaa Tev :). Apsveicu un veiksmi :)
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2017. gada 06. aprīlis, 08:48:16 »
Jaa... manu mammu vedekla ir pastuumusi ljoti taalu no mazbeernu audzinaasanas un aukleesanas, vinja paciikst, bet nu neko

nu tas kaa zoliitee... vedeklas (maates) mammai pirmaa roka, teeva maatei otraa. ja pirmaa njem, tad otrajai jaasamierinaas...taa tas ir bijis visos laikos :)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #24 : 2017. gada 06. aprīlis, 09:03:52 »
Vispaar jau slimniicaa laizh gan cieminjus... ja nav gripas epideemija...

Atslēdzies dille

« Atbilde #25 : 2017. gada 06. aprīlis, 09:14:27 »
man ir sen atpakaļ bijis ķeizars, otrā rītā lika celties, teica, nav ko čīkstēt. Atkopos ļoti ātri, nekas nesāpēja.
Tā kā viss būs Tev labi, Kika.

Rīkojies Tu pareizi, ja ir savs viedoklis, tas jāpauž un uz to jāpastāv. Gan mamma samierināsies un pieņems un sāks Tevi vairāk cienīt.
Jauki, ka Tavs tētis un tavs vīrs ir Tava atbalsta komanda.
Par radiem - jocīgi gan tā radu aicināšana. Mēs taisījām raudzības, kad meitai bija 4 mēneši.

Atslēdzies tex

« Atbilde #26 : 2017. gada 06. aprīlis, 10:48:22 »
Kamoon, kāds jauks un izpalīdzīgs clv? Parazīts tā māte. Par šo reakciju (viņai rūp TIKAI kā viņa jūtās, bet ir pilnīgi pie pakaļas, kā jūtas viņas meita 9. grūtniecības mēnesī - tas izsaka visu par, to cik viņa "labs clv") vien viņu 2 mēnešus bērnam tuvumā nelaist! Un tikai neceriet, ka viņa savas emocijas nestādīs augstāk arī par mazbērna... Klasisks parazīts. Stipri ieteiktu apdomāt, labāk nolīgt aukli/mājkalpotāju/whatever, ja vajag palīdzību, nekā tādai ļaut ilgstoši uzturēties bērna tuvumā - sastādīs tarakānu fermu...

Un neko viņa neiemācīsies un nesapratīs. Max, ka šoreiz nesanāca. Viņa taču ir perfekta un visu zina labāk - vnm un visur. Neko nemācīsies, jo nekad neatzīs kļūdu. Tas neatkārtosies tikai vienā gadījumā: ja viņu turēs pa lielu, tālu gabalu! Kad šitādas atstiepjas, tad viņu bērni beidzot varbūt sāk dzīvot...

Atslēdzies dip

« Atbilde #27 : 2017. gada 06. aprīlis, 11:13:13 »
Kamoon, kāds jauks un izpalīdzīgs clv? Parazīts tā māte. Par šo reakciju (viņai rūp TIKAI kā viņa jūtās, bet ir pilnīgi pie pakaļas, kā jūtas viņas meita 9. grūtniecības mēnesī - tas izsaka visu par, to cik viņa "labs clv") vien viņu 2 mēnešus bērnam tuvumā nelaist! Un tikai neceriet, ka viņa savas emocijas nestādīs augstāk arī par mazbērna... Klasisks parazīts. Stipri ieteiktu apdomāt, labāk nolīgt aukli/mājkalpotāju/whatever, ja vajag palīdzību, nekā tādai ļaut ilgstoši uzturēties bērna tuvumā - sastādīs tarakānu fermu...

Un neko viņa neiemācīsies un nesapratīs. Max, ka šoreiz nesanāca. Viņa taču ir perfekta un visu zina labāk - vnm un visur. Neko nemācīsies, jo nekad neatzīs kļūdu. Tas neatkārtosies tikai vienā gadījumā: ja viņu turēs pa lielu, tālu gabalu! Kad šitādas atstiepjas, tad viņu bērni beidzot varbūt sāk dzīvot...

Nu tik traki laikam nav. Vienkārši mamma valdonīga, uzskata, ka meita joprojām ir maza, bet viņa gudra un ar pieredzi. Tikai dīvaini, ka velk ciemiņus uzreiz mājās. Bet katram jau savi tarakāni. Viss būs labi. Un pēc tam mamma varēs savu palīdzīgo roku sniegt ilgi un ar prieku:)

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #28 : 2017. gada 06. aprīlis, 11:15:52 »
Optimiste...

Atslēdzies reno

« Atbilde #29 : 2017. gada 06. aprīlis, 11:18:30 »
tex protams cērt no pleca kā parasti, bet zināma taisnība ir. Es arī ieteiktu sākt pamazām distancēties, citādi gaisa nebūs