Autors Tēma: Murk!  (Lasīts 13652 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies taj

Re: Murk!
« Atbilde #15 : 2017. gada 08. aprīlis, 23:07:27 »
Ļoti patīk Nakata knga literāri interesantā valoda. Izklausās pēc rakstoša cilvēka. Bet varu saprast, ka tas rada arī zināmu mulsumu. Nakata kngs tik lieliski iesāka, taču neko daudz vairāk par sevi nepaskaidroja, uzreiz sāka reaģēt uz vēl neiepazītā Bobja sacīto. Bet Bobis ir foršs! Tāpat kā daudzi šejienes iemītnieki forši un izpalīdzīgi! Un ar humoru. Tas gan. Jo par kam tad nepahumorot? Nu, tāpat vien. Ne obligāti jābūt no ārpuses kaut kam smieklīgam, ja varu pati sevi neuztvert tik nopietni un ļauties tāda veida vieglumam.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #16 : 2017. gada 08. aprīlis, 23:11:18 »

Nu pag, Tu izvēlējies šeit ienākt, labi, pieteici sevi ambiciozi, lai nu būtu,
kādu reakciju Tu sagaidīji???
Klusēšanu?, Vētrainus aplausus? :)
Šeit cilvēki iepazīstas. Un Tu esi pie mums ienācis, tā Tava izvēle.
Tu pie mums, ne mēs pie Tevis.
Nu pastāv tak elementāra iepazīšanās pieklājība, vai tad ne?
Virtuālā vide jau neko daudz neatšķiras šajā jomā :)
...elementāra pratināšana...vai nejūties varena, ka vari uzdot šos jautājumus?....es saku - labdien! ...un man nav jāatskaitās par saviem uzskatiem! :)
Esmu kreisi konservatīvs, kurš uzskata, ka pasaule tuvojas savam galam un ir jāspiež uz bremzēm!...progresīvie spiež uz progresa gāzes pedāli, bet es rauju rokas bremzi šim auto!:)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2017. gada 08. aprīlis, 23:18:07 »
Bremzes reizēm noder, mjau, mjau... :D
Un nekādas pratināšanas ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #18 : 2017. gada 08. aprīlis, 23:44:17 »
Esmu dumjš, jo ceru, ka izteikti vārdi var ko mainīt šajā pasaulē, bet patiesībā neko nemaina. Pasaule iet uz savu galu lieliem soļiem un tur neko nevar mainīt, un tas ir vissāpīgākais. Man tūlīt 60, un varu ļoti objektīvi spriest par 50 gadu periodu cilvēces dzīvē - tas ir ļoti īss laiks, bet pārmaiņas satriecošas...kad mācījos 1.klasē, tad uz pasaules bijām 3 miljardi, tagad 8 miljardi un netiek vairs publicēti dati - varbūt esam vairāk? Nav bēda par pabarošanu(kaut arī ir vietas, kur bads)...bēda ir par atkritumiem, ko rada 8 miljardi...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2017. gada 09. aprīlis, 00:39:10 »
Nedo dies Mazepa.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2017. gada 09. aprīlis, 00:45:47 »
Man tūlīt 60, un varu ļoti objektīvi spriest par 50 gadu periodu cilvēces dzīvē

Nu nezinu, gadu skaits un dzīves pieredze liecina par daudzko, bet ar apgalvojumu,
ka objektīvi, tā ir, kā ir.., drīzāk jau tie tomēr būs subjektīvi, ne objetīvi spriedumi.
Jādomā, tie balstās vien savā subjektīvā pieredzē, ne citu pieredžu objektīvā apkopojumā.

Ja nu kļūdos, ļoti labprāt iepazītos ar Nakata kngs pētījumiem šajā sfērā .

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 09. aprīlis, 00:51:48 no tuk »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #21 : 2017. gada 09. aprīlis, 00:50:24 »
Nedo dies Mazepa.

Mazepa tak stutē veco kasti... cik nu spēj...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #22 : 2017. gada 09. aprīlis, 10:12:20 »
Esmu dumjš, jo ceru, ka izteikti vārdi var ko mainīt šajā pasaulē, bet patiesībā neko nemaina. Pasaule iet uz savu galu lieliem soļiem un tur neko nevar mainīt, un tas ir vissāpīgākais. Man tūlīt 60, un varu ļoti objektīvi spriest par 50 gadu periodu cilvēces dzīvē - tas ir ļoti īss laiks, bet pārmaiņas satriecošas...kad mācījos 1.klasē, tad uz pasaules bijām 3 miljardi, tagad 8 miljardi un netiek vairs publicēti dati - varbūt esam vairāk? Nav bēda par pabarošanu(kaut arī ir vietas, kur bads)...bēda ir par atkritumiem, ko rada 8 miljardi...

Nu, īstenībā atkritumu kalnus rada mūsdienu bankas (finanšu sistēmas darbības modelis).
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #23 : 2017. gada 09. aprīlis, 11:04:57 »
Atgādināšu, ka šī ir iepazīšanās tēma.

Nakata kngs, kā Tu mūs atradi? Un cik kaķu Tev ir?

Pieslēdzies reno

« Atbilde #24 : 2017. gada 09. aprīlis, 12:24:56 »
Mazepa tak pensionārs

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2017. gada 09. aprīlis, 14:06:35 »
Muļķa suns!
Murk! :murmur:

Durability test failed..
60 es Tev nedotu. Par daudz vētraini reaģē

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #26 : 2017. gada 10. aprīlis, 15:14:33 »
Atgādināšu, ka šī ir iepazīšanās tēma.

Nakata kngs, kā Tu mūs atradi? Un cik kaķu Tev ir?
Meklēju kādu domubiedru sektu, nekristīgu un nemusulmanisku, varbūt pieļauju kabalas piekritēju sektu - tas tā, teorētiski! :)
Šī jūsu noslēgtā sabiedrība, kura atbilstu sektas defīnicijai, izklausàs jauka ! Ir gan vadoņi, viedokļa līderi kā Mao, Spārka un Luīze (Tev tas avansā), bet nav skaidrs kā tā funkcionē iek§ienē? No ārpuses ir smuki, bet lācītim vēderā? ..eh, nu, tad jābāž pirksts (nepārprast!) tur iekšā un jàsajūt kādi skorpioni kodìs! :)
Sex jūsu sektā tiek brīvi kultivēc? 
Mani interesētu dažas šeit auksti tikumiskas dàmas! :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2017. gada 10. aprīlis, 15:19:17 »
Durability test failed..
60 es Tev nedotu. Par daudz vētraini reaģē
redzi, sunc, es tupu uz sētas un pagriežu tev savu pakaļu! ..lēni vēzinu savu skaisto, vienreizīgi skaisto astti ar baltumiņu astes galā un domāju! - rej un lēkà, muļķa sunc, tev te (uz sētas) netikt! Vau, vau ! - es ar protu svešvalodas! :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2017. gada 10. aprīlis, 15:21:37 »
Sex jūsu sektā tiek brīvi kultivēc? 
Mani interesētu dažas šeit auksti tikumiskas dàmas! :)

Sex te nav tabu tēma, par to var parunāt vai nu Tarkšķī vai Nerātnību sadaļā.

Mums te visas dāmas ir tikumīgas. Lai nu kāds mēģina pierādīt pretējo. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2017. gada 10. aprīlis, 15:23:34 »
Viedokļu līderi nebūs tas pats, kas administratori, ieskaties vērīgāk ;)