Nebiji Tu nekādā skabūzī. Būsi to nosapņojis.
Jā, pastāsti par sapni!
eju es pa Vecrīgu...šķiet sestdienas vakars, bet viss ir kluss un nav neviena cilvēka - kā pēc mēra vai atomuzbrukuma Mārupē (līdz Vecrīgai triecienvilnis nav atnācis, bet visi aizmukuši)...man rokās ir John Daniel 0,7 pudele ...jocīgi, ka pudele ir John un nevis Jack Daniel, bet tas laikam dēļ Al Pačino sievietes smaržas, viņš (Als) teica - ja tik sen esi pazīstams ar Džeku Danielu, tad tev atļauts saukt viņu par Džonu! ..ok, no problems! ..gards! ...lūk, nonāku krastmalā pie strēlnieku pieminekļa!...bet šie sagriežas! Vari iedomāties, ka tie 3 naģenēs un šineļos sagriežas ar pakaļu pret Tehnisko universitāti?...vienmēr šiem trim pakaļa bija pret Vecrīgu, bet tagad pret RTU! ...un tad es redzu, ka tie vairs nav streļķi , bet gan Spārka ar 3 galvām!!...un šī saka - nakata kngs, tev jāiet uz skabūzi! ...un ar plinti norāda uz to ēku, kur laikam kādreiz bija poliklīnika! Neriskēju prasīt vai Džonu, kurš ir Džeks Daniels varu ņemt līdzi, bet ņemu lielu malku un dodos durvju virzienà! Tur liela halle un pretim stāv Luīze visa lateksā , garos pieguļošos zàbakos līdz nabai! Rokā pletne un saka - laizi!...
Pamodos, nesapratu, kas bija jālaiza?