Autors Tēma: Aizkustina  (Lasīts 12376 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Labvēlis

• Viesi
Re: Aizkustina
« Atbilde #15 : 2014. gada 12. novembris, 13:59:38 »
Un varbuut dziesma radiita Griekjijaa, kaadaa iipashaa naktii :)
pīpējot īpašo zāli  :laugh:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #16 : 2014. gada 12. novembris, 15:41:24 »
Un varbuut dziesma radiita Griekjijaa, kaadaa iipashaa naktii :)
pīpējot īpašo zāli  :laugh:

Varbuut, bet kas par to? Kas atljauts Jupiteram...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #17 : 2014. gada 13. novembris, 00:21:54 »
Leonards atnaaca arii shonakt :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #18 : 2014. gada 13. novembris, 08:38:32 »
Nu gan izcēli agrīnās daiļrades gabalu. Redz ko nozīmē gadi.. - pilnīgi cits dziedātājs kādreiz bija.
P.S. Tu laikam dzīvo citā laika zonā, jo vairums cilvju te pēc pusnakts pa mūzikas arhīviem nerokas  :sleep:  Vecuma bezmiegam ar tā kā vēl par agru :P

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2014. gada 13. novembris, 10:10:00 »
Bet gabals baigi labs, peedeejaas dienas man gluzhi kaa pielipis. Un jaa - dziesma taa laika stilam atbilstosha un kur nu veel Koena balss, daudz maigaaka un zeeniskaaka :)

Mana laika zona stipri neatshkjiras, tikai par stundinju, bet es vienmeer zveerinaata puuce esmu bijusi, un bezmiega periodi vienmeer palaikam uznaakushi. Iedomaajies, kaadas lietas shajaa laikaa var izdariit un kaadas dziesmas, pa kjeediiti ejot, tiek uzraktas! :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2014. gada 13. novembris, 10:16:41 »
Es gan pa mūziku mazāk rakņājos, ja ir laiks un vēlme, parasti meklēju kādu septiņdesmito sākuma filmu - noteikti amerikāņu, ar bohēmisku sižetu. Vienkārši fascinē tas laikmets, bezrūpība, naivisms, praktiskā vienkāršība, neurbanizētā vide.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2014. gada 13. novembris, 10:23:28 »
Un kur ir forsho filmu anotaacijas un ieteikumi blakus sadaljaa?

Man arii patiik tas laiks (taa, no malas, teoreetiski :) ), Tu traapiigi noraksturoji - naivisms un kkaada ieksheejaa tiiriiba, vai. Vienkaarshi un nesamuhljiiti.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #22 : 2014. gada 13. novembris, 10:55:41 »
Zini, parasti šajos gabalos nav atrodamas mākslinieciskas vērtības. Es arī nemeklēju. Kā jau teicu - laikmeta gars, cilvēki, vide.. Filmās, ko skatos, ir maz attiecību, vai arī tās ir ļoti naivas. Lielo Iespēju Zemē tolaik filmas taisīja katrs, kas iedomājās sevi par režisoru esam. Labi ja vienam no simta kaut kas baudāms sanāca. Tamdēļ es nerakstīšu anotācijas un nelikšu linkus, Youtube ir katram pieejama. Tikai padalījos, ar ko nodarbojos, ja ir laiks un neko citu darīt negribas :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2014. gada 13. novembris, 11:13:38 »
Un taalaika amerikaanju filmaas patieshaam tas viss ir? Veel nav taa naudas pelniishanas un vienas shnites scenaariju liinija juutama? Man, iespeejams, stereotipi par amerikaanju kino. Vairaak esmu redzeejusi franchu, itaalju un, protams, krievu taalaika filmas. Ja arii kaada bijusi amerikaanju, tad es droshi vien neesmu zinaajusi, ka taa ir tieshi amerikaanju. Vai arii esmu aizmirsusi :).

Atslēdzies Betons

« Atbilde #24 : 2014. gada 13. novembris, 11:22:10 »
Ir gan tipveida scenāriji, gan centieni pakaļdarināties slavenām filmām. Stereotipiski štampi, kas ar to vien ir ko vērti - redzēt, kā vienkārši ļautiņi tolaik domāja. Bet es skatos citādāk, kā cilvēki skatās daiļdarbus. Grūti paskaidrot, bet es it kā skenēju filmu, pievēršoties informācijai, ko tā nes - nevis konkrētajai sižeta līnijai, kas vairumā gadījumu ir pilnīgs mēsls. Jā, man gribētos, lai būtu laika mašīna - nokļūt tur un tad.
Vsjo, es "atklanos", nav vairs laika

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2014. gada 13. novembris, 19:17:55 »
Tevi laikam interesee cilveeku psihologjija :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2014. gada 13. novembris, 19:38:55 »
Nē, neinteresē. Tā ir diezgan acīmredzama.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2014. gada 13. novembris, 20:50:30 »
Vai aciimredzamais vienmeer ir neinteresants?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #28 : 2014. gada 14. novembris, 11:47:06 »
Bwaaaa... @#$%^&())@#$%^& :icon_smash::icon_bricks::icon_rant:

Atslēdzies Betons

« Atbilde #29 : 2014. gada 20. novembris, 10:31:49 »