Autors Tēma: Pasaules hokeja čempionāts 2017  (Lasīts 11025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Pasaules hokeja čempionāts 2017
« Atbilde #15 : 2017. gada 06. maijs, 01:54:08 »
Nu patiesībā jau tas GER nav nekāds hihi, galu galā, Znarokam tak LAT par nopelniem piešķira, bet šīs ņēma un nomainīja uz GER ;)

Muhļīties vajag mācēt, nav jau bŗīnums, ka līdz GER ticis. Tur jau sen smirdēja

http://sportaavize.nra.lv/sakums/208885-divdesmit-gadus-pie-galda/

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 06. maijs, 02:14:16 »
Ķengāties jau visi māk, bet izlase ļoti ilgi ir elites grupā, un pat Lipmaniāde nesagrāva visu līdz pamatiem.
Bet tāda īsta sistemātiska pieeja jau īsti nav.
Bet no otras puses, Latvijā jau viss tā iet - kaut vai salīdziniet ar futbolu, kur pārdod futbola laukumu, kur jānotiek izlašu mačam ;)

tas_pats_lv

• Viesi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2017. gada 06. maijs, 14:24:54 »
Ķengāties jau visi māk, bet izlase ļoti ilgi ir elites grupā, un pat Lipmaniāde nesagrāva visu līdz pamatiem.
Bet tāda īsta sistemātiska pieeja jau īsti nav.
Bet no otras puses, Latvijā jau viss tā iet - kaut vai salīdziniet ar futbolu, kur pārdod futbola laukumu, kur jānotiek izlašu mačam ;)

Vai tad kāds spēlētājus ķengā? :rat:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #19 : 2017. gada 06. maijs, 15:43:09 »
Vai tad kāds spēlētājus ķengā? :rat:

Hokejā rezultātu nenosaka tikai viens spēlētājs. Īstenībā ko var noķengāt, un kas būtu pelnījis ķengas ir viena spēlētāja tizlošanās. Bet nu hokeja saimniecībā jau krietnu laiku nebijā kārtība. Un labus rezultātus turnīros nosaka visas federācijas pūlīņi, un ar to mēs sagaidām šī gada pasaules čempionāta :)

Sākuši mēs esam pareizi Latvija-Dānija 3-0 un rīt spēlē pret Slovākiju.

Save

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2017. gada 06. maijs, 15:52:40 »
Nesaprotu, ko Tu lasi, ko Tu zīd, bet manā linkā tieši funkcionāri, ne spēlētāji tika kritizēti.

Jā, sākums labs

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #21 : 2017. gada 06. maijs, 16:09:19 »
Es esmu mazliet pārsteigts, cik tu esi neapmierināt ar Latvijas izlases uzvaru ;)
Mani vakar meita di@sināja cik vīrieši nesaprot, ko sievietes saka. Tas liekas attiecas arī uz Tevi, - kad konstatē ka katrs sarunas dalībnieks runa par kaut ko savu, tad prātīgāk ir paklusēt un apstāties pie kaut kādas pozitīvas nots. ;)   (p.s. un ja tu būsi kaislīga sieviete tu būsi spiesta man uzlikt "mute" un vispār attiekties ar dziļu nicinājumu ;) )

Atslēdzies tuk

« Atbilde #22 : 2017. gada 06. maijs, 16:39:07 »
Es esmu mazliet pārsteigts, cik tu esi neapmierināt ar Latvijas izlases uzvaru ;)
Mani vakar meita di@sināja cik vīrieši nesaprot, ko sievietes saka. Tas liekas attiecas arī uz Tevi, - kad konstatē ka katrs sarunas dalībnieks runa par kaut ko savu, tad prātīgāk ir paklusēt un apstāties pie kaut kādas pozitīvas nots. ;)   (p.s. un ja tu būsi kaislīga sieviete tu būsi spiesta man uzlikt "mute" un vispār attiekties ar dziļu nicinājumu ;) )

Šis ir 100000ais ieraksts, apsveicu! :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #23 : 2017. gada 06. maijs, 21:56:41 »
Varbūt izdosies aiztikt līdz Köln uz 4bk. Būšot 9 un 13 maijā.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2017. gada 06. maijs, 22:28:30 »

Vienreizēji!
Nekad nebūtu varējusi iedomāties, ka ko tādu spēj uzvirpinat vīrietis :clap:

Ja es saprastu, ko Tu vēlies pavēstīt, varbūt es spētu aŗī ko atbildēt.

Es esmu neapmierināta ar Latvijas uzvaru? Nja...pat nesākšu lauzīt galvu, no kurienes Tev tādi secinājumi

tas_pats_lv

• Viesi

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2017. gada 07. maijs, 21:40:16 »
Passion. No borders - šis sauklis uz formām tikai šogad?
Tas ir mājiens uz cerību 2023/4.gadā organizēt čempionātu Rīgā un Minskā?

Lai šis sauklis palīdz apliecināt sevi šajās spēlēs!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #27 : 2017. gada 08. maijs, 09:14:51 »
Latvija - Slovākija 3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Vārtu guvēji: 1:0 Jānis Sprukts (Rihards Bukarts) (10:24, vair.), 2:0 Zemgus Girgensons (Rihards Bukarts, Roberts Bukarts) (27:26, vair.), 2:1 Mihels Miklīks (Draveckis, Haščāks) (49:09, vair.), 3:1 Andris Džeriņš (Cibuļskis, Daugaviņš) (50:36, vair.).

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #28 : 2017. gada 09. maijs, 11:40:30 »
Latvijas hokeja izlase otrdien pasaules čempionāta augstākās divīzijas mačā spēkojas ar Itāliju, lūkojot tikt pie trešās uzvaras pēc kārtas. Mačs Ķelnē sāksies 17.15 pēc Latvijas laika. Šo maču tiešraidē translēs televīzijas kanāli TV3, 3+, Viasat Sport Baltic un portāls Skaties.lv. :)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #29 : 2017. gada 09. maijs, 19:30:06 »
Latvija - Itālija 2:1 (1:1, 0:0, 1:0)

1:0 Marko Insams (Traversa) (3:38), 1:1 Andris Džeriņš (Galviņš, Daugaviņš) (12:09, vair.), 2:1 Andris Džeriņš (Roberts Bukarts) (58:41)