Autors Tēma: Kādus jokus lasām?  (Lasīts 3996 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Kādus jokus lasām?
« : 2017. gada 21. aprīlis, 09:13:37 »
Atzīšos, ka šit ieieju pamatā lai apskatītu joku lapas. Esmu jau pasen konstatējusi, ka pārsvarā apskatu tikai tos jokus, kur ir bilde un īss uzraksts, rakstītos jokus pat necenšos lasīt. Laikam jauniešu sērga nespēt izlasīt tik daudz rakstu zīmju ir skārusi arī mani. Jums tā nav? Jūs tiešām piespiežaties izlasīt, piemēram, to garo Narcises joku krieviski?

Atslēdzies reno

Re: Kādus jokus lasām?
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. aprīlis, 09:45:04 »
To garo krieviski -nē. Pārāk daudz kirilicas

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. aprīlis, 09:56:06 »
Labs joks ir īss un trāpīgs joks :) Ar retiem izņēmumiem. Tā uzskatu es.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. aprīlis, 10:31:40 »
Man pagaidām nesagādā grūtības vai nepatiku palasīt kaut ko labu. Nepatīk lasīt suņa murgus (politiku), kur 5x jāpārlasa palīgteikumus pa vienam, lai beigās tāpat nesaprastu teiktā jēgu. Vienu otru šejienes personāžu nelasu, ja redzu vairāk par 1 teikumu. Ij tad reizēm jēgu nesaprotu pat pēc 5x pārlasīšanas.
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. aprīlis, 11:56:57 »
Es laikam piederu tai paaudzei, kurai vēl lasīšana grūtības nesagādā. Ne latviski, ne krieviski. Jā, politiskos palagus pat latviski nelasīšu, jo tāpat visa tā infa=propoganda ar dakšām pa ūdeni rakstīta, tad kāda jēga censties iedziļināties, bet humoriskos pastāstiņus izlasīšu vienmēr. Un tie, krievu, mēdz būt visnotaļ forši.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. aprīlis, 15:17:47 »
No mana komentāra uzcepta tēma? Diez vai bija vērts...

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2017. gada 21. aprīlis, 15:19:34 »
Noteikti nebija vērts tēmā, kur ļaudis iet izlasīt dienas joku, sāk apspriest, kādiem jābūt jokiem.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #7 : 2017. gada 21. aprīlis, 15:43:30 »
Dažādi. Savā ziņā īsāki šķiet labāki, bet ir arī gari pastāstiņi, kas ievelk. Vai tas atkarīgs no tā brīža noskaņojuma, vai garāks gabals vienkārši labi uzrakstīts, nepateikšu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2017. gada 21. aprīlis, 16:43:56 »
Nu gan problēma, ko kurš lasa, ko kurš raksta :)
Ko katrs grib, to arī lasa.
Ja uz sētas uzrakstīti trīs visiem zināmie burti kirilicā,
tas nebūt nenozīmē, ka aiz sētas to atradīsi... ;) :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2017. gada 22. aprīlis, 01:26:01 »
Dienas jokus vai Nerātnos lasu ļoti reti, tās tēmas gandrīz vispār neatveru.

Mazsmadzeņu kretīnus mazliet biežāk apmeklēju

Atslēdzies taj

« Atbilde #10 : 2017. gada 22. aprīlis, 06:35:36 »
Jokus palasu pēc noskaņojuma. Ir noskaņojums, derēs daudzi un dažādi joki, jo tad jau pati pavelkos uz smaidīšanu/smiešanos. Nav noskaņojuma, visticamākais, vajag vienkārši izgulēties un pabūt mierā, tad nederēs un kaitinās pārsvarā viss, arī joki, tāpēc tad nelasu un neskatos nemaz. Protams, ja esmu publiskā vietā, pieklājīgi pasmaidu par jokiem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2017. gada 22. aprīlis, 13:06:16 »
Jokus ,kā jokus, nelasu vispār.

Joks ir joks,ja gadās dzīvē...negaidīti,pārsteidzoši, pie lietas. Jeb arī rakstītā tekstā- kontekstā.
Kam gan jāsaspiežas galvā(manā)???, lai tagad izdomātu- iešu ka nu palsīt, jokus :faint:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies faraons

« Atbilde #12 : 2017. gada 25. aprīlis, 21:21:13 »
labprāt lasu tos jokus, ko ieliek Inešuks.
laikam saskan humora izjūta...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #13 : 2017. gada 26. aprīlis, 20:42:42 »

Jokus ,kā jokus, nelasu vispār.

Joks ir joks,ja gadās dzīvē...negaidīti,pārsteidzoši, pie lietas. Jeb arī rakstītā tekstā- kontekstā.
Kam gan jāsaspiežas galvā(manā)???, lai tagad izdomātu- iešu ka nu palsīt, jokus :faint:

Agrāk nekad nelasīju jokus nekur, tagad lasu visur, kā arī skatos komēdijas utt. Jo tas viss paceļ garastāvokli, lai cik sekls un tukšs būtu. Vot, Mellen Nr.88! Tā arī daru - saku sev - ej ka palasi jokus! Drīz sākšu arī garos un krieviski lasīt :)Tajā pašā laikā ciest nevaru stulbu joku un ikdienas anekdošu stāstītājus dzīvajā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2017. gada 27. aprīlis, 00:22:23 »
Nār- nu katram savādāk , man piemēram nevajag mākslīgi celt garastāvokli...man viņš optimāls vislaik :)
dzīvajā, anekdošu stāstītāji ir vēl lielākas šausmas, bet es veiksmīga man tādi negadās, esmu vien dzirdējusi,ka ir tādi,kas mēdz anekdotes un jociņus stāstīt(lai Dies nogrābstas) :rat: :faint:

p.s bet īstenībā mani ir ļõti grūti sasmīdināt...patiešām grūti...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega