Autors Tēma: Vēlreiz par terorismu un dubultajiem standartiem.  (Lasīts 6104 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Vēlreiz par terorismu un dubultajiem standartiem.
« : 2017. gada 21. aprīlis, 16:59:58 »
Схвачен русский, устроивший взрывы в Дортмунде. Но он «не террорист», просто решил заработать.

Visu var izlasīt šeit:
http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2017/04/21/114646/skhvachen-russkij-ustroivshij-vzryvy-v-dortmunde--no-on-ne-terrorist-prosto-reshil-zarabotat.shtml

Īsāk sakot, vienīgie iespējamie teroristi uz pasaules ir musulmaņi. Krieviņš spridzināja, jo nopelnīt naudu gribēja, bet terorists viņš nav, tai pat laikā irākietis, kuru noķēra sākumā, bet kuram izrādījās dzelžains alibi vienalga ... pēc definīcijas nevar būt bez vainas, - ar ISIS viņš noteikti ir saistīts, un tas nekas, ka pierādīt neko nevaram. :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

Re: Vēlreiz par terorismu un dubultajiem standartiem.
« Atbilde #1 : 2017. gada 21. aprīlis, 17:04:37 »
Bet mērkaķis ar granātu rokās pilnīgi noteikti nav un nevar būt nekādā sakarā ar terorismu.
Tieši kā ar zagšanu - "Mazos liek cietumā, bet lielos ceļ amatos", ir ar terorismu - tie, kuri ir spējīgi kādu auto uzlaist gaisā, tie ir teroristi. Tie, kuri ir spējīgi 11 tonnas smagu bumbu nomest, tie nav nekādi teroristi.  :sarcasm:

http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2017/04/20/114644/iea--komandovanie-islamskogo-emirata-afganistan-obvinilo-ssha-v-prichinenie-ekologicheskogo-uscherba-ot-primeneniya-t-n--mat-bomby.shtml

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2017. gada 21. aprīlis, 17:05:16 »
Tiešām nav redzams, ka atšķiras motīvs? Terorismam - politisks vai reliģisks, bet te - krimināls, ekonomisks.
Un nevajag no kavkazcentra kopēt, tas viss ir arī latviski.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 21. aprīlis, 17:11:33 »
Ā, es nemaz nezināju! Izrādās, ka atkarībā no spridzinātāja motīviem, uzspridzinātie var būt vai nu vairāk, vai mazāk nevainīgi upuri. :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2017. gada 21. aprīlis, 17:17:17 »
Neputrojies definīcijās. Nav nekur sacīts, ka sprādziens = terorisms. Noziegums, jā, bet ne obligāti terorisms.
 Tikpat labi es varu ielikt bumbu kādā puišu sporta klubā, jo "vīrieši man dzīvi sabojājuši".
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 21. aprīlis, 17:29:51 no Spārka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2017. gada 21. aprīlis, 18:01:02 »
Pēc sprādziena tak piesakās - tad skaidrs vai ekonomisks, šizoīds vai teroristisks.
Teroristi gan mēdz ari piesavināties  sprādzienus, ja izdevīgi. 

Atslēdzies nex

« Atbilde #6 : 2017. gada 21. aprīlis, 20:04:07 »
Ja tu, Zigfrīd, vēlreiz pārkopēsi nesakārtotu un nesaformatētu tekstu, es to vienkārši izmetīšu. Ir jau bijis lūgyms tā nedarīt. Ignore? Ok, esi brīdināts publiski un personīgi. Lai nebūtu jautājumu "za čto".

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #7 : 2017. gada 22. oktobris, 22:43:08 »
NU, re, Polijā lielveikalā viens 27 gadus vecs pilsonis sadūris 8 cilvēkus, no kuriem viens jau miris uz šo brīdi, beeeeeeeet ... policija to ar terorismu nesaista.  :rofl:
Nez' kā tad tas ir nosaucams, ja cilvēks dursta nepazīstamus gadījuma cilvēkus? :) :) :)
Kā viens no variantiem, - skat, tēmas pieteikumā minētos terminus. :)
Būtu to kāds 100 gadus mošeju neapmeklējis indivīds no kādas siltās zemes izdarījis .... Uzminiet nu, vai tas tad būtu kvalificēts kā terorisms? :) :) :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #8 : 2017. gada 22. oktobris, 23:08:45 »
Neba nu katrs kriminālnoziegums uzreiz ir terorisms.

Atslēdzies Maruu

« Atbilde #9 : 2017. gada 23. oktobris, 03:19:02 »
Nez' kā tad tas ir nosaucams, ja cilvēks dursta nepazīstamus gadījuma cilvēkus? :) :) :)
Elementāri - masu slepkavība.
Lai klasificētu noziegumu kā terorismu, svarīgs ir motīvs, kāpēc tas ir noticis, nevis upuru skaits. Ja motīvs ir vienkārši aizbraucis jumts, tad tas ir psihopāts un masu slepkava. Ja tam ir kāds reliģisks, ideoloģisks vai politisks motīvs un uzbrukums ir noticis, lai ar iebiedēšanas taktiku sasniegtu savu mērķi - tas ir terorisms. Ja mērķis ir vienkārši nogalināt pēc iespējas vairāk cilvēku, kā apšaudē Floridas geju klubā, tā ir masu slepkavība. Ja tiek nogalināti vienkārši random cilvēki, kurus vieno tikai tas, ka viņi atrodas vienā vietā terorakta brīdī un skaits nav būtisks, būtiski ir vēlāk palielīties, ka to izdarījis tas vai cits grupējums, tas ir terorisms. Terorismam nav svarīgs mirušo skaits, tā pamata būtība ir iedvest šausmas dzīvajos.
Itkā Tu liecies gudrs, daudz ko runā par procesiem pasaulē. Kā nākas, ka šo nezināji?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #10 : 2017. gada 23. oktobris, 09:53:36 »
NU, re, Polijā lielveikalā viens 27 gadus vecs pilsonis sadūris 8 cilvēkus, no kuriem viens jau miris uz šo brīdi, beeeeeeeet ... policija to ar terorismu nesaista.  :rofl:
Kā viens no variantiem, - skat, tēmas pieteikumā minētos terminus. :)

Nu, tā kā nevienu no "tēmas pieteikumā" definētajiem variantiem ar baltiem diegiem piešūt nesanāca, gaidu jaunu teoriju no Ziga, kāpēc tomēr tas IR terorisms... :D

:just_popcorn:

Atslēdzies olgucis

« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 23. oktobris, 12:08:24 no daddy »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #12 : 2017. gada 23. oktobris, 12:08:35 »

parasta lieta, LV visi bērni staigā apkārt ar cirvjiem mugursomās: http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/674932-riga_desmit_gadus_vecs_zens_bernu_rotalu_laukuma_draud_apkartejiem_ar_cirvi

"...pēkšņi mazgadīgais konflikta izraisītājs apkārtējiem sāka draudēt ap līdzpaņemto cirvi, kas bija viņa mugursomā. Tajā brīdī klāt piesteidzās kāda 12 gadus veca meitene un kopīgiem spēkiem rotaļu laukuma apmeklētājiem izdevās atbruņot aptuveni desmit gadus veco zēnu.Mirkli vēlāk agresīvais pusaudzis kopā ar abiem draugiem aizbēga no notikuma vietas, atstājot mugursomu un cirvi bērnu rotaļu laukumā.Nolūkā noskaidrot agresīvā zēna identitāti, attēls ar somu piektdien publicēts Rīgas pašvaldības policijas sociālo tīklu kontos, un drīz pēc attēla publicēšanas policijā ieradās zēna māte kopā ar savu dēlu. Ne māte, ne dēls nevarēja izskaidrot zēna agresīvo uzvedību...."

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2017. gada 23. oktobris, 12:09:15 »
un kas vainas bija manam postam ?
http://apollo.tvnet.lv/zinas/sveice-17-gadus-vecs-latvijas-pilsonis-ar-cirvi-ievaino-vairakus-cilvekus/810515

Nē, nu kā kungs vēlās. Būtībā jau man pofig. Lai jums arī Laba diena

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2017. gada 23. oktobris, 12:15:36 »
?????
Prasās pēc paskaidrojuma.