Autors Tēma: Nord stream 2  (Lasīts 7727 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Nord stream 2
« : 2017. gada 22. aprīlis, 13:56:59 »
Lembergs par "Nord Stream 2" projekta realizāciju Latvijā un Ventspils ostā - 20.04.2017

Latvijas valsts sūta Ventspili dir@t, jo Latvijas valdība var turpināt netraucēta urbināt degunu, jo Latvijas valstij nevajag 25 miljonu apgrozījuma, atbrīvojot rokas privātajiem ieguldītājiem, un liekas ka pēc tam visi kopistiski varēs dir@t, ka Lembergam ir 7ha kravas laukumi Ventspils ostā.  ;)
Tā sakot, gatavs Lemberga pensionēšanās plāns ;)   

Atslēdzies Spārka

Re: Nord stream 2
« Atbilde #1 : 2017. gada 22. aprīlis, 14:01:10 »
Es šitajā vispār neesmu iebraukusi, tikai redzējusi virsrakstus "Drauds Latvijas drošībai" (?)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 22. aprīlis, 14:23:26 »
Tur nav ko iebraukt, Latvijā svētā govs ir uzņēmējdarbība, ja nevajadzētu 7 ha uzglabāšanas lauku, privātie izgrozītos paši. Tagad ir pieaicināta "Ventspils brīvosta" - valsts uzņēmums, kas izīrētu tos 7ha, lai viņus apbūvētu pa konteineru laukumu, bet Ārlietu ministrija aizliedz (kopš kura laika Ārlietu min nodarbojas ar komerciāliem projektiem?). Protams, pēc pašvaldības vēlēšanām uzradīsies privāts uzņēmums, kas tos 7ha apbūvēs ar konteineru laukumu, lai KNAB būtu iespēja nākamos 20 gadus meklēt, kādas gan afēras ir aiz šī uzņēmuma ;)
Un neviens neatbildēs par valstij nodarītiem zaudējumiem 25 miljonu lielumā, jo Vienotība pārstās eksistēt, ar visu poļu 5 milj ieguldījumu Vienotības vēlēšanu kampaņā. ;)   Tā tik ir afēra un Vienotības projekts izrādīsies ļoti ienesīgs - Citadeles pārdošana + Nord stream 2 Ventspils izgāšana. :) 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 23. aprīlis, 20:38:56 »
25 ļamsasoni mistiska apgrozījuma? Lai iet dir@t tas, kurš uzskata, ka par šādu argumentu ir valstij jaiespringst.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #4 : 2017. gada 23. aprīlis, 21:29:57 »
Nu, jā, kas bagātajiem latviešiem ir 25 miljoni? Sīcene! :) Mums tak kaut vai vīzēs, bet brīvā Latvijā! Ilgi vairs nebūs jāgaida, drīz būs ... y vīzes, y plikas sēžamvietas masveidā. Sapnis būs piepildījies. Mums takšu nevajag, - lai ņem nabadzīgie somi vai tur kādi vācieši!  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #5 : 2017. gada 23. aprīlis, 21:48:44 »
Tu rubī terminoloģiju? Zini, kas ir apgrozījums? Es nopirku sev jahtu par 100 000 000, tas ir mans apgrozījums, valstij tagad jāaptaisās no laimes?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #6 : 2017. gada 23. aprīlis, 22:15:40 »
Mao tu tak apjēdz ka tu būtu pati tradicionālā valsts sieva, kas grasās braukāt ar jahtu un krāsot nagus. Es valsts sievas pienākumus uzticētu kādai citai  ;) Un man patīk tava tehnoloģija kā notroļot jebkuru tēmu, atrast kādu sīkumu no kura uzpūst ziloni (troļošanas rokas grāmatas 12 punkts) Un mēs pie tavas spējas pārvaldīt terminoloģiju atgriezīsimies rudenī, ka valstij pietrūkst nauda populismam ar skolām, slimnīcām un valsts iedzīvotāju sociālajai nodrošināšanai.  Tad mēs tevi aizsūtīsim meklēt tos 25 miljonus, ko varēja aplikt ar nodokli. ;)
p.s. kā ukraiņiem iet Liepājas metalurgu? ;)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2017. gada 24. aprīlis, 08:26:39 »
25 mio APGROZīJUMS.
Pareizi sakārtojot papīrus nodokļos var nomaksār ari eiro divdesmit trīs.
Bet parādi diriģēs lielākais akcionārs. Neviens nekādu peļņu, regulārus nodokļus un darbavietas nav solījis.
Vai atgādināt lielako akcionāru?
Ierauga lielu ciparu un bļau, ka vajag. Bet tādiem sīkumiem, kā ekonomiskā un līdz ar to arī politiskā ietekme, uzmanība jau nav jāpievērš...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #8 : 2017. gada 24. aprīlis, 08:57:08 »
Nu ja, Latvijas valsts piespēlē Latvijas pelēkajiem nezināmajiem ģēnijiem Ventspilī "nokārtot lietas par 25 miljoniem". Pat 10% pelņas ir gana daudz par transportēšanas pakalpojumu ;) Un ir solījis, un Ventspils brīvosta var piedalīties un padarīt šo procesu caurredzamu VID vai slēpjoties aiz "drošības apsvērumiem" atmest to saviem vai nedod diev svešiem korišiem. ;) Un kāda gan ekonomiska un politiskā ietekme no kompozītmateriālu cauruļu piegādi, ja pret ir viena Ārlietu ministrija? ;) Pavedinās neceļos ministru, kā 1940 gadā? :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #9 : 2017. gada 24. aprīlis, 09:35:46 »
Nokraus 5 trubas Ventspilī un tad tās būs jāaizstāv

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2017. gada 24. aprīlis, 09:57:36 »
P.s. Kā iet Sarkano tanku rūpnīcas filiāles projektam Jelgavā?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2017. gada 24. aprīlis, 10:00:05 »
Mao tu tak apjēdz ka tu būtu pati tradicionālā valsts sieva, kas grasās braukāt ar jahtu un krāsot nagus. Es valsts sievas pienākumus uzticētu kādai citai  ;) Un man patīk tava tehnoloģija kā notroļot jebkuru tēmu, atrast kādu sīkumu no kura uzpūst ziloni (troļošanas rokas grāmatas 12 punkts) Un mēs pie tavas spējas pārvaldīt terminoloģiju atgriezīsimies rudenī, ka valstij pietrūkst nauda populismam ar skolām, slimnīcām un valsts iedzīvotāju sociālajai nodrošināšanai.  Tad mēs tevi aizsūtīsim meklēt tos 25 miljonus, ko varēja aplikt ar nodokli. ;)
p.s. kā ukraiņiem iet Liepājas metalurgu? ;)

Ak tad nepatīk, kad kopē?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #12 : 2017. gada 24. aprīlis, 10:21:50 »
Es tomēr neiebraucu. Vads uz Vāciju būs tik un tā, Baltijai ies garām.
Kurā mirklī rodas apdraudējums no cauruļu uzglabāšanas?
Mums tas projekts politiski nepatīk, un, ja ietiepsimies, sariebsim?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2017. gada 24. aprīlis, 10:34:38 »
Versiju miljons:
 kad riņķī Baltijai gājāt vajadzēja domāt...
 kad sadarbībai ar agresoru ir labas beigas?
 un ja vads nebūs, kas rēķinus apmaksās?

Un t.t. un bla bla bla...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #14 : 2017. gada 24. aprīlis, 11:09:16 »
Viens vads jau tur iet, nu guldīs vēl divus :) Latvijā ir tik bagāta ka var izrādīt solidaritāti ar Poliju- Ukrainu, Zviedrija jau tā izdarīja, piesolīja ostai Gotlandē kompensāciju, kā reizi ar 22 miljonus. ;)