Autors Tēma: Nord stream 2  (Lasīts 7724 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: Nord stream 2
« Atbilde #30 : 2017. gada 24. aprīlis, 17:18:11 »
Muļķības, beidzot es dzirdēju politisko iemeslu. Ja Latvija nebūs kristāldzidra, nebūs nekāda "Rail baltic" cauri Polijai! :) Un ārlietu ministrija savādāk to nevar nodrošināt, ierobežoto resursu dēļ, ka bloķēt visu kas nepatīk Polijai! :) Sasodīts, jāmet kažoku uz otru pusi! :)

Tad tagad varbūt bija īstais laiks LV veikalos esošo poļu pārtiku uz laboratoriju aiznest un pārbaudīt, kas tiem ābolīšiem vēderā?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #31 : 2017. gada 24. aprīlis, 17:36:09 »
Mierīgi, kamēr valsts nav noteikusi embargo Polijai par Polxit noskaņojumu, poļiem nebūs, ko iebilst. Bet embargo ārlietu ministrs nenoteikts, jo viņam patīk ka notiek apmaina kustības virzienā :) 
Tikai nepārcenties un nenogalini Polijas sūtni Latvijā ;)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2017. gada 24. aprīlis, 17:54:43 »
Palasīju to Veinbergas rakstu ... :)
Jā, aizkustinošas gan rūpes par Baltijas jūras ekoloģiju, padomā tik', nelieši atļāvušies ekosistēmu bendēt, VW Golf, iepirkuma ratiņu čupu izceļot, sprāgstvielas likvidējot un kadmiju rušinot!  :rofl:  Tāds kaitējums tik tīriem ūdeņiem!!! :)

Bet vienu gan gribu teikt. Kārtējo reizi pierādās tas, ka šai tautai nebūs pat iespējas dzīvot labāk, pirms nebūs aizgājušas nebūtībā bailes no krievu tankiem. Un kamēr bailes valdīs pār veselo saprātu, viss turpināsies ierastajā veidā. Nu, kaut vai 40 jaunas darba vietas ... Labāk taču, lai brauc prom tie 40 cilvēki ar ģimenēm. Drošība ir svarīgāka ... Tukšajā Latgalē un citur starp pamestajām viensētām tagad varēsim justies droši ... :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #33 : 2017. gada 24. aprīlis, 17:59:22 »
Kārtējo reizi pierādās tas, ka šai tautai nebūs pat iespējas dzīvot labāk, pirms nebūs aizgājušas nebūtībā bailes no krievu tankiem.
Rinkevičs motivēja atteikumu ar drošības apdraudējumu.
 Tu gribi sacīt, ka viņam bail no krievu tankiem/spiegiem/caurulēm Ventspilī? Līdz "tautas bailēm" lietai vispār nav iespēju nonākt.
Šeit ir valdības un tikai valdības politika.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #34 : 2017. gada 24. aprīlis, 19:03:02 »
Es gribu sacīt, ka kamēr tā fobija būs tik masveidīga, to nekavēsies izmantot visi, kuriem vien gribēsies, - pašu nacionāļi, valdība, "sabiedrotie", vietējie krievi un visi citi, kam vien tas būs izdevīgi (derīgi kādu mērķu sasniegšanai).

(Otru ierakstu izdzēsu, nebrauc prom no tēmas.
Cieņā, Spārka)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. aprīlis, 19:12:27 no Spārka »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2017. gada 24. aprīlis, 19:14:29 »
Jā, pat atbildēt nepaspēju :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #36 : 2017. gada 24. aprīlis, 20:30:03 »
Es gribu sacīt, ka kamēr tā fobija būs tik masveidīga, to nekavēsies izmantot visi, kuriem vien gribēsies, - pašu nacionāļi, valdība, "sabiedrotie", vietējie krievi un visi citi, kam vien tas būs izdevīgi (derīgi kādu mērķu sasniegšanai).

(Otru ierakstu izdzēsu, nebrauc prom no tēmas.
Cieņā, Spārka)

Tas, ka visi, kas spēlē piedalās fobijas izmanto savā labā, pat ezim skaidrs. Tikai to ņošautajiem Ukraiņiem, Gruzīniem, Čeceniem un viņu tuviniekiem acīs pasaki, ka viņi ir fobijas.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 24. aprīlis, 21:13:34 »
Mao ir par vispārcilvēciskajām vērtībām? Kāda suņa pēc citādi būtu jāinteresējas par ukraiņiem, piemēram?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #38 : 2017. gada 24. aprīlis, 21:36:53 »
Mao ir par vispārcilvēciskajām vērtībām? Kāda suņa pēc citādi būtu jāinteresējas par ukraiņiem, piemēram?

Nē, nu var neinteresēties ne par ko, galvenais, ka tik vēders pilns...

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #39 : 2017. gada 24. aprīlis, 22:26:51 »
Valmiera jau ieguldījās sakārtojot piekļuves infrastruktūru bijušajā gaļas kombināta teritorijā. Uznāca sankcijas un čiks vien sanāca. Valmieras gadījumā vismaz varēja cerēt uz jaunu darbavietu rašanos, bet pie tā vada tak simts dežurantus nevajadzēs. Gāze ies virzienā RUS-DE, naudiņa virzienā DE-RUS, bet latvietis stāvēs pie aizsargjoslas un brīnīsies.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #40 : 2017. gada 24. aprīlis, 22:31:02 »
Gotlande ir ļoooti mazapdzīvota. Un tiešām stratēģiski nelaba sala. Zviedri to neaizstāvēs, jo tur nekādas armijas vnk nav un kamēr atvilksies, būs par vēlu. Zviedru iedzīvotāju arī tikpat kā nav.
A kam tās trubas pieder? Krieviem? Tad jau okupēs to Gotlandi i bez militāra iebrukuma un vēl pieliks savu armiju vrb "trubas sargāt"? Man tas drīzāk tiešām izskatās pēc Baltijas iekarošanas plāna...

Gotlande ir militāri svarīga sala. Ja Gotlandē izvieto NATO karaspēku, tad tas konflikta gadījumā var nogriezt Kaļiņingradu no apgādes un iespējamais katls kurā sarkanie var ievilkt Lietuvu, Latviju un Igauniju izsitot koridoru no Baltkrievijas var pārvērsties par katlu pašai Kaļiņingradai. Ru darīs visu, vai ar naudu, vai citiem paņēmieniem, lai Gotlandē nekādu bāžu nebūtu. Tas viņiem ir dzīvības un nāves jautājums.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #41 : 2017. gada 24. aprīlis, 22:34:54 »
Gotlande ir militāri svarīga sala.
Gotlande jau pagājušā gada nogalē atteicās izvietot Nord Stream mantiņas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #42 : 2017. gada 24. aprīlis, 22:45:50 »
Nu ja, putra būtu baisa, riski vēl pabaisāki. Nu tad jau mēs kaut kādas paralēles ar Ventiņiem un valsts degunu urbinātājiem varam savilkt? Jeb pārragri?

Atslēdzies tex

« Atbilde #43 : 2017. gada 24. aprīlis, 23:29:42 »
Tur jau tā lieta ar Gotlandi, ka būtu forši, ja tas NATO karastpēks tur būtu. Bet nav šobrīd. Un Zviedrija nav NATO.
Savukārt, ja Rus to ieņem - hvz, ko vēl ar tām trubām komplektā atvedīs (atcerieties stāstus par metro rīgā psrs beigās) - tad Baltijai kirdik vienā setā...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #44 : 2017. gada 25. aprīlis, 08:51:00 »
Ir vēl viens variants, ka visa šī tirgošanas ap Nord stream 2 ir feiks no Nord stream 2 vadības puses, lai palīdzētu Lembergu uz vēlēšanām parādīt kā labo Ventspils saimnieku, kuram izvērsties traucē Rīgas kungi ;) Tā sakot, izmanto nord stream 2 par lelli uz kuras padi@sināt visus tautiešus, un karstākajā di@sināšanas brīdi pabāzt zem deguna vēlēšanas ;) Lembergs un CO noteikti zināja ārlietu ministrijas (patiesībā jau visa MK (savi čomaki)) viedokli gan par nord stream 1, gan par nord stream 2, - nu tikai tuvojas vēlēšanas un tautai jāizspēlē šī komēdija. :) Es katrā gadījumā nebūtu tik veikls, es būtu mēģinājis fotografēties ar Ventspils sportistiem ;)

Kas pamudināja uz aizdomām par feiku, bija tas ka informācija ar ārlietu ministrijas viedokli krieviski runājošajos medijos parādījās agrāk nekā Lemberga latviskā prezentācija.