Autors Tēma: Apdullušie autovadītaji, āži un zosis pie stūres un citi pekstiņi.  (Lasīts 4441 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Stāvu pirms pārbrauktuves uzkalnītē, priekšā Opelis, šoferis rokas pa bardačoku. Opelis sāk ripot atpakaļ, es loģiski taurēt un nelabi škendeties. Velti. Bladāc, man plombes no zobiem ārā, mersim - aizvainojuma žagas. Lien ārā dāmīte un nāk skaidroties: "Jūs man uzbraucāt, vai es jums?".

Atslēdzies Zigfrids

Re: Apdullušie autovadītaji, āži un zosis pie stūres un citi pekstiņi.
« Atbilde #1 : 2017. gada 25. aprīlis, 17:46:47 »
Labi, ka vēl nepataisīja Tevi par vainīgu. Ir bijis arī tā.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2017. gada 25. aprīlis, 17:50:12 »
Labi, ka vēl nepataisīja Tevi par vainīgu. Ir bijis arī tā.

Nu jā, teorijā vainīgs es, bet gan jau juristi ko izdomātu, lai īstais vainīgais nāktu un teiktu - lab, miers, kas jādara? Šajā gadījumā esot bijusi novilkta roķene, nu tā teica. No tā arī saktu dancot.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #3 : 2017. gada 25. aprīlis, 17:52:39 »
Nevar būt, ka tā opeliste Tev izlīguma seksu nepiedāvāja  :thinking:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #4 : 2017. gada 25. aprīlis, 19:12:27 »
Šodien galvaspilsētas autovadītājiem peļķu izaicinājums. Divi caurkrituši BMW vadītāji un man par klāt stāvēšanu  balvā nano-šampanietis uz abiem sāniem. Nu kā lai nekrīt stereotipos?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #5 : 2017. gada 25. aprīlis, 19:36:25 »
Laiks reti riebīgs šodien. Bez lietusmēteļa un gumijniekiem nekur. Man nebija ne viena, ne otra.
DEPO pie kases nolikta kastīte ar lietus pončo. :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #6 : 2017. gada 25. aprīlis, 20:30:09 »
Nevar būt, ka tā opeliste Tev izlīguma seksu nepiedāvāja  :thinking:

Šajā gadījumā es būtu atteicis. Tur nekas budorāzējošs neizkāpa...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2017. gada 25. aprīlis, 20:33:26 »
Šajā gadījumā es būtu atteicis. Tur nekas budorāzējošs neizkāpa...

Bet dīvaini, ka mums to neminēji  :blushing:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #8 : 2017. gada 25. aprīlis, 20:44:34 »
Bet dīvaini, ka mums to neminēji  :blushing:
Cilvēki ir dažādi un daži cilvēki vēl arī ir dažādi cilvēki.

Atslēdzies tex

« Atbilde #9 : 2017. gada 25. aprīlis, 21:55:40 »
Lietus. Latvijā. Pavasarī. Viss, pasaules gals! Arī tam imbecili no tiem, kas kkā nopirkuši tiesības nav gatavi, par sniegu nemaz nerunājot. Vai arī visi muļķi lietus laikā no mājām izvelkas?
Nu kāpēc ir nejēgā jāvelkas pa visu pilsētu un uz tiltiem jāsastājas čupās? Jā, ir lietus. Un? Tāpēc braukt vairs nemāk??
Sitiem visiem, kas maisās pa kājām un tā pārbīstas, ieraugot lietu, ka vsp pabraukt vairs nevar, vajag sēdēt mājās un ārstēt galvas, nevis aizdambēt ielas un tiltus tiem, kas var un grib braukt!  :brauc:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #10 : 2017. gada 25. aprīlis, 22:29:05 »
Man domāt, tie lietus apstulbušie ir “krokusi“, kuri brauc vien pēc sniega nokušanas.
Un lietus, jā, tā jau ir problēma.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #11 : 2017. gada 25. aprīlis, 22:59:32 »
lietus... Pat sīkam, smidzinošam lietutiņam piemīt spēja krietni palēlināt satiksmi un radīt sastrēgumus.
Es saprotu, ka piesardzīgāk jābrauc stipras lietusgāzes gadījumā.
Bet nespēju saprast kāpēc jābremzē pie pirmajām lietus lāsēm, kad asfalts vēl nav pat mitrs!
Reizēm šķiet, ka satiksme kļūst lēnāka jau tikai pamanot pirmās pazīmes par lietus tuvošanos :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2017. gada 26. aprīlis, 00:04:31 »
Varbūt labāk, ka tie krokusi baidās un velkas, nevis aizžmiedz acis un pedāli grīdā

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2017. gada 26. aprīlis, 06:34:29 »
Gājēji ar lai sēž mājās! Nevis lamājas un vicina dūres, kad pedālī žmiedzēji šos nolej no galvas līdz kājām, jo vai tad peļķes kāds traucēklis, kā dēļ būtu jāpiebremzē!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 26. aprīlis, 08:46:53 »
Lietus. Latvijā. Pavasarī. Viss, pasaules gals! Arī tam imbecili no tiem, kas kkā nopirkuši tiesības nav gatavi, par sniegu nemaz nerunājot. Vai arī visi muļķi lietus laikā no mājām izvelkas?
Nu kāpēc ir nejēgā jāvelkas pa visu pilsētu un uz tiltiem jāsastājas čupās? Jā, ir lietus. Un? Tāpēc braukt vairs nemāk??
Sitiem visiem, kas maisās pa kājām un tā pārbīstas, ieraugot lietu, ka vsp pabraukt vairs nevar, vajag sēdēt mājās un ārstēt galvas, nevis aizdambēt ielas un tiltus tiem, kas var un grib braukt!  :brauc:

tex, nolaid tvaiku. Nav pie vainas autovadītāji, pie vainas ir klasiskā fizika (mehānika) un aritmētika. Proti - palēninājumi un mazāk dinamiskie paātrinājumi, kas tikai ļoti nedaudz atšķiras no situācijas uz sausa asfalta, ir mazāk dinamiski. Tie summējas. Rezultātā rodas mašīnu sablīvējumi (rindas), kas ir lielāki kā sausā laikā. Tā tas ir visā pasaulē, fiziku un matemātiku apčakarēt nevar.