Autors Tēma: Pašvaldību vēlēšanas - iet... neiet...  (Lasīts 3028 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Pašvaldību vēlēšanas - iet... neiet...
« Atbilde #15 : 2017. gada 26. aprīlis, 20:51:38 »
Emīlija, man pagaidām liekas, ka 2.punkts.
Mani uzjautrina, ka mums Saskaņa uzradusies, viņiem te nav cerību pat 1 vietu dabūt.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #16 : 2017. gada 26. aprīlis, 21:05:39 »
Jā, šis vismaz kko dara...

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #17 : 2017. gada 26. aprīlis, 21:24:37 »
Šodien apskatījos sarakstus, lielākoties jau tie paši vēži cits tai pašā, cits jaunā kulītē. Aber ko 80gadīgs izbijis partijnieks joprojām meklē sarakstos, nezinu... Varbūt beidzot netiks ievēlēts?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2017. gada 26. aprīlis, 22:15:43 »
Emī, piedod, ka mazliet ne par tēmu....un tajā pašā laikā ļoti par tēmu ;)

Joks no dzīves. Dēlam 4 gadi, tuvojas dzimšanas diena, paliks 5.

Es: - Re, vēlēšanas būs x.datumā - tieši tavā dzimšanas dienā!
Dēls: -?
Es: - Nu, atceries, kā iepriekšējo reizi mēs gājām vēlēt un iemetām aploksni kastītē?
Dēls: - Tās vēlēšanās būs par Ziemassvētkiem?

Varbūt, ja cieši ticēsim un lūgsim vecītim, pārcietīsim arī šīs?  :m:

Aģents 0.7

• Viesi
« Atbilde #19 : 2017. gada 26. aprīlis, 22:18:37 »
Ja trāpīšos Valmierā, varbūt, pat aiziešu. Atceros uz Saeimas atlaišanas referendumu skanēja Zilais lakatiņš. Un tik svinīgi pacilāta noskaņa. Kā būtu atgriezies vēsturē, kuru netiku piedzīvojis.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #20 : 2017. gada 27. aprīlis, 05:06:10 »
Jā, šis vismaz kko dara. Analoģija ar Lembergu Ventspilī - it kā savai kabatai strādā, bet pilsētniekus arī tomēr neaizmirst, - padalās, tā teikt. Salīdzinājumā ar tūdaliņiem, kuri izķēzīja, fenderēja un nofenderēja pat to naudu, par kuru vismaz kko pilsētnieku labā izdarīt varēja, NU ir labākais no labākajiem. Vienu labu lietu viņš ir izdarījis, - ar savu darbību pacēlis latiņu augstāk, salīdzinot ar pagājušajiem laikiem. Iepriekšējās vēlēšānās ... nu, kāpēc lai tad, ja tāda NU bijis nebūtu, nevarētu tāda Ēlerte kvalificēties? Nu, tak varēja! Nacionālā un partejiskā piederība - vispareizākā, gan jau ka nelietības arī netrūkst. A re, ka tādas vairs nekvalificējas ... Cilvēki sāk pierast, ka ne tikai muld un piegriež skrūves, bet pat to naudiņu arī vidi sakārto. Un pareiz vien ir, ka ievēlēs atkal NU, jo konkurentu ta nav ...
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #21 : 2017. gada 27. aprīlis, 07:54:06 »
Jā, šis vismaz kko dara. Analoģija ar Lembergu Ventspilī - it kā savai kabatai strādā, bet pilsētniekus arī tomēr neaizmirst, - padalās, tā teikt. Salīdzinājumā ar tūdaliņiem, kuri izķēzīja, fenderēja un nofenderēja pat to naudu, par kuru vismaz kko pilsētnieku labā izdarīt varēja, NU ir labākais no labākajiem. Vienu labu lietu viņš ir izdarījis, - ar savu darbību pacēlis latiņu augstāk, salīdzinot ar pagājušajiem laikiem. Iepriekšējās vēlēšānās ... nu, kāpēc lai tad, ja tāda NU bijis nebūtu, nevarētu tāda Ēlerte kvalificēties? Nu, tak varēja! Nacionālā un partejiskā piederība - vispareizākā, gan jau ka nelietības arī netrūkst. A re, ka tādas vairs nekvalificējas ... Cilvēki sāk pierast, ka ne tikai muld un piegriež skrūves, bet pat to naudiņu arī vidi sakārto. Un pareiz vien ir, ka ievēlēs atkal NU, jo konkurentu ta nav ...

Jā, Kr. Barona tam ir labs piemērs, cilvēki ar krimināllietu CT valdē, neesoši darbinieki namsaimniekā, nanoūdeņi, tenderi par paaugstinatu maksu, kuros uzvar pietuvinatie. Painteresējies kadas summa RD ir samaksājuši izdevniecbai "petit", kuru, strp citu, vada ar ru cieši saistīts cilveks, čomi, brālēni un tantes - tas un nevis kaut kāda nebūt saistība ar jomu, ir noteicošais amat ieņemšanai.
Zini, kādas kandidāta priekšrocības tika minētas tam, ka tieši viņš ir vispiemerotākais CT valdes locekļa amatam?
 Viņš esot bijis tirdzniecības pārstavis un arī vadīji mazumtirdzniecības veikalu....

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #22 : 2017. gada 27. aprīlis, 09:04:27 »
Zin man šais velēšanās uztrauc - reklāmu neesamība, vai tiešām partijas grib šais vēlēšanās pa lēto apkrāpt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #23 : 2017. gada 27. aprīlis, 11:42:23 »
Kā nu nav reklāmas.
Un finansējuma avotu mini vismaz 5x ...
https://twitter.com/IngaSpringe/status/857500216978800640

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2017. gada 27. aprīlis, 11:55:15 »
Es biju domājis krāsainus autobusus, plakātus , u.t.t. nevis zemapziņas zombēšanu. :)

Atslēdzies Broms

« Atbilde #25 : 2017. gada 27. aprīlis, 12:17:48 »
Un vēl par darīšanu.
Tas pats Centrāltirgus ir izsludinājis reklāmas iepirkuma konkursu. Paredzamā iepirkuma summa 160K. Tirgus reklamēsies par 160 000. A zin kas perfekti atbilst konkursa nosacījumiem?
Tā pati zināmā izdevniecība Kaļķu ielā.

Atkal minam finansējuma avotu.

A kur lai naudu vēl dabū?! Hmzz...
O... uzliekam pie iedzīvotāju mājām atkritumu urnas. Nu par viņu pašu naudu protam. Vai apspriedīsim ar dzīv.īpašniekiem viņu naudas izlietojumu? Da nu nafig... bet kopā, no visām apsaimniekošanā esošajām ēkām, pusmio  kā no gaisa..

...un biedri turpina ptiecāties, ka ņils vismaz kaut ko dara...

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2017. gada 27. aprīlis, 12:52:37 »
Tā, ielūkojos Rīgas sarakstos. Protams, lielākā daļa tiek atmesta uzreiz. Kas ir Jaunā konservatīvā partija - Strīķe, Bordāns utt.?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #27 : 2017. gada 27. aprīlis, 14:02:19 »
Kas tad Strīķi nezina... Nu tā kašķīgā dāma no KNABa. :)

Atslēdzies dip

« Atbilde #28 : 2017. gada 27. aprīlis, 14:23:02 »
Kas tad Strīķi nezina... Nu tā kašķīgā dāma no KNABa. :)
Tik traki ar mani nav, zinu, kas ir Strīķe. Un zinu pat, kas ir Bordāns. Bet īsti nezinu kādi viņi ir no "iekšām".

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #29 : 2017. gada 27. aprīlis, 14:27:54 »
Tik traki ar mani nav, zinu, kas ir Strīķe. Un zinu pat, kas ir Bordāns. Bet īsti nezinu kādi viņi ir no "iekšām".

Par Bordānu nav viedokļa, bet par Strīķi nebalsotu. Man ir iespaids, ka šī dāma nekad neiziet uz kompromisiem, bet vienmēr ir pret visiem opozīcijā.