Autors Tēma: Reklāma  (Lasīts 5251 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Reklāma
« : 2014. gada 31. oktobris, 21:29:19 »
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 31. oktobris, 21:33:16 no pff »

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Reklāma
« Atbilde #1 : 2023. gada 21. februāris, 13:30:30 »
reklāma no Superbowl...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2023. gada 21. februāris, 15:13:57 »
Kas, tiešām par maz vēl ir ar reklāmām, kas lec acīs no katras ziņu lapas, katras filmas, raidījuma, youtubes videorullīša?!  :alt: Skaisti būtu tās sabāzt vienā tēmā, kuru tad vaļā nevērt kā tādu Pandoras lādi  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #3 : 2023. gada 21. februāris, 15:56:57 »
...spļaut pret reklāmu un staigāsi vatņikos...vari teikt, ko gribi, bet visi tavi pirkumi ir no reklāmas ietekmes...pasaki kaut vienu, ko esi nopirkusi bez reklāmas?...pat auzas savam zirgam, ko pērc no savas "čomenes" ir reklāmas produkts, ko viņa tev iebarojusi!  :mrgr:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2023. gada 21. februāris, 16:35:33 »
Zini ko, nakat, nespēju atcerēties, ko tādu es būtu nopirkusi kkādas TV reklāmas iespaidā... Ā, laikam savu pirmo Fairy kaut kad deviņdesmitajos  :mrgr:  Bet tagad sen jau reklāma man automātiski strādā kā antireklāma, ko NEpirkt  :mrgr:   Pat, ja varbūt labs produkts.  Reklāma izpagaņī visu. Lai es pirktu kaut kādu papardēs atrastu cīsiņu...  :veee: :mrgr:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #5 : 2023. gada 21. februāris, 17:07:26 »
Kas ir papardēs atrasts cīsiņš? Man stāv AdBlock, TV neskatos, radio neklausos, ja paretam sīči prasa mašīnā ieslēgt, tad pie pirmajiem reklāmas vārdiem tiek pārslēgts cits kanāls... Es nudien pēdējās reklāmas atceros tipa "žēl, ka tev nav pelmeņu". Kur nu vēl svaigākos cīsiņus. :D

Ā, atceros nejauši redzētus cīsiņus "Tīģerīši'. Izlasīju sastāvu, iegaumēju, ka tos pirkt nedrīkst. :D Uz visiem laikiem. :D

Kādam te ir ekstrasensora spēja redzēt, ko citi domā, tas nekas, ka viņi to nemaz nedomā. :D
Nē, nakat, man kā reklāmas jomā ilgi strādājušam cilvēkam reklāma ir, pirmkārt, pelēks laukums žurnālā - es tās vienkārši neredzu un viss. :D Kad vajadzēja sameklēt konkrētu reklāmu pa žurnālu, šķīru 3x cauri un katrai bakstīju ar pirkstu un lasīju nosaukumu, tikai tad ar mokām atradu. :D Imunitāte, zinies. :D Tas pats ar skaņu - vienkārši rada riebumu un nepārvaramu vēlmi pārslēgt vai izslēgt.

Bet to, ka lielākā daļa cilvēku iet kā aitas reklāmas pavadā, noliegt nevar, tur tev taisnība.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2023. gada 21. februāris, 17:26:14 »
Reklāmu ar cīsiņu papardēs/banānos ielicis tēmas aizsācējs  :mrgr:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2023. gada 21. februāris, 17:34:05 »
Kas ir papardēs atrasts cīsiņš? Man stāv AdBlock, TV neskatos, radio neklausos, ja paretam sīči prasa mašīnā ieslēgt, tad pie pirmajiem reklāmas vārdiem tiek pārslēgts cits kanāls... Es nudien pēdējās reklāmas atceros tipa "žēl, ka tev nav pelmeņu". Kur nu vēl svaigākos cīsiņus. :D

Ā, atceros nejauši redzētus cīsiņus "Tīģerīši'. Izlasīju sastāvu, iegaumēju, ka tos pirkt nedrīkst. :D Uz visiem laikiem. :D

..bet citus cīsiņus tu pērc?...un ja domā, ka tas nav dēļ reklāmas, tad dziļi maldies...kad beidzot tauta sapratīs, ka viss pirktais ir no reklāmas?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2023. gada 21. februāris, 17:38:40 »
..lai būtu jautrāk, ielikšu vēl reklāmu no Superbowl, kas izmaksāja 7 miljonus par 30 sekundēm spēles laikā un tika atkārtota vairākkārt...tas ir +7 mio ...+7mio..utt..   

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2023. gada 21. februāris, 17:40:53 »
Nez, kā gan cilvēki badā nenomira tais aizlaikos, kad nebija ne radio, ne TV, par internetu i nerunājot. Un no savas padomijas jaunības atceros, ka nekādus cīsiņus nereklamēja, jo, kad tos veikalā  "izmeta", tūliņ saskrēja rinda un izpirka tāpat bez kādas reklāmas  :mrgr:

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #10 : 2023. gada 21. februāris, 17:57:51 »
kad beidzot tauta sapratīs, ka viss pirktais ir no reklāmas?
Parakstos zem Trix teksta. Vienīgi reklāmas jomā neesmu strādājusi.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #11 : 2023. gada 21. februāris, 18:23:17 »
Nu kādas reklāmas? TV neskatos, netā kaut kas paskrien garām, to aizmirstu. Pērku vai nu to, kas gadiem pirkts, vai pirmo, kas pagadās.
Kaut gan - bijusī Lāču maizes darbiniece stāstīja par ražošanas procesu. Sāku pirkt viņu produkciju ;)
Bet dažas redzētās reklāmas 90% izsauc vēlmi šo preci nepirkt nepakam.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #12 : 2023. gada 21. februāris, 18:56:00 »
Te bija reklāmas? Piedod, neskatījos... Teicu, ka man imunitāte. :D

Toč idiņš. Cīsiņus es pērku tos, kuriem ir a) atlaide; b) normāls sastāvs; c) pēdējās dienas datums par 50% no cenas; d) tos, kurus atceros, ka bērni ēd. Un man pilnīgi pie kājas, kurus no viņiem reklamē tur, kur es to neredzu. :D Dziļi maldies tu pats, pieņemot, ka visi tās reklāmas skatās.

Dīvaini cilvēciņi. Izrādās, mani ietekmē tas, ko es neredzu. Reklāma jau nav radiācija, kas izlaužas cauri manai mājai no kaimiņiem daždesmit metru attālumā. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #13 : 2023. gada 22. februāris, 11:13:20 »
Kaut kas jau no reklāmas aizķeras, ber drīzāk tās, kas ziņo par atlaidēm, piedāvājumiem vai kas tml. TV skatos, bet to, kur nav reklāmu. LTV, piemēram. Tur tikai pašreklāmas. Besī youtube, ir tur viss kas labs atrodas, bet negribas maksāt par bez-reklāmu versiju. Radio, kuros ir reklāmas, arī neklausos. Vai ļoti, ļoti reti ieslēdzu.

Bet nu vispār jau reklāmas joma ir tā, kas man nesaprotama, tiešām tie mega izdevumi par tām atmaksājas?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2023. gada 22. februāris, 11:15:45 »
Besī youtube, ir tur viss kas labs atrodas, bet negribas maksāt par bez-reklāmu versiju.
Šķiet, ABP bija opcija darboties arī youtubē. ( :?: )