Autors Tēma: Permanents dullums?  (Lasīts 2071 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Permanents dullums?
« : 2017. gada 27. aprīlis, 14:29:50 »
Cik esmu redzējusi visapkārt, pieņemts zolīdums. Tas nozīmē, ka dulloties var tikai ar štātēm, frizūrām. 20 cm papēži+10cm platforma+30cm svārciņi ģīmī sačervelētai būtnei ir OK. Tādu pašu būtni uz luģēm neredzēt kā savas auses.
Nē, neesmu sačervelēta (protams, pagaidām, zinu). Tas, ka regulāri esmu uz luģem, nevienu no radiem un paziņām neizbrīna. Bet.
Nesen puikas iegādāja krosa močus, ko brīvdienās pa purvu izjandalēt. Atveda uz pāķiem, nosvieda atslēgas uz plaukteļa ar tekstu ''tāpat jau nevienam citam nevajadzēs." Sestdiensrītā puikas ierodās pabraukāties, a moču nau! Un senči arī - tutū!. Kad pārradāmies, tie jaunuļi tikvien varēja izsvepstēt - ''eu, nu... nu labi, tētuks. A TU ! ! ! ?''.
A vot jā, nez ko no manis tagad sagaida? Klusu tamborēšanu un sēdēšanu pie katla?
Teicu, ka tamēr kamēr mazbērni nebūs sagādāti, brīva laika man būs diezgan, lai ar krosinieku pa purvu kādu luncaku izlaistu.
Visus sakost!

Atslēdzies Luīze

Re: Permanents dullums?
« Atbilde #1 : 2017. gada 27. aprīlis, 15:28:22 »
... kamēr mazbērni nebūs sagādāti, brīva laika man būs diezgan, lai ar krosinieku pa purvu kādu luncaku izlaistu.
Nē nu dulla kas dulla. Toč labāk būtu tamborējusi nevis pa purvu pērusies.  :brauc: :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2017. gada 27. aprīlis, 15:56:34 »
Kas ir ļuģe?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2017. gada 27. aprīlis, 16:09:43 »

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2017. gada 27. aprīlis, 18:16:12 »
Kvadra tak, vai ne?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2017. gada 27. aprīlis, 18:28:52 »
Nēēēē :)
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2017. gada 27. aprīlis, 18:36:15 »
Ar krosa soliķi un pa mežu jādīties!?
Cik gara pieredze un ar kādiem močiem?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2017. gada 27. aprīlis, 18:41:41 »
Tā nu es te stāstīšu, ka pietiekoši gara un izmēģināts gan solo, gan ar blaķeni. Smagākais bija emka ar blaķeni :)
Visus sakost!

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #8 : 2017. gada 27. aprīlis, 21:04:51 »
Moto + slēpes ... Sanāk tā kā skijorings, ne?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2017. gada 27. aprīlis, 21:28:00 »
Katrs atsevišķi. Un ar slalomenēm pa apli aiz moča - tas nu būtu apšaubāms prieciņš. :)
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2017. gada 27. aprīlis, 22:51:48 »
Kvadra tak, vai ne?
:thinking: Ko ta es?
 Ņe vinovataja ja. Klusi mierīgi sēžu, zupu vāru, zeķes adu. Kā piederās manos (labākajos!) gados :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #11 : 2017. gada 28. aprīlis, 07:31:05 »
Klusi mierīgi sēžu, zupu vāru, zeķes adu. Kā piederās manos (labākajos!) gados :D

Kurš to ir teicis? Un ko ta - pēc desmit gadiem sēdēsi uz gultas gala un gaidīsi nāvi?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2017. gada 28. aprīlis, 09:35:29 »
Ak, Bobi... :rat:

Nu, redz, es tak smējēju pieliku, šito :D  Man šķita, ar to tā kā būtum skaidrs, ka teksts nav nopietni ņemams, bet laikam tomēr par īsu. Nākamreiz, kad muldēšu, šito pielikšu  :evil: , ok?

Nē, nesēžu un nāvi negaidu  :hi:

Atslēdzies reno

« Atbilde #13 : 2017. gada 28. aprīlis, 13:54:41 »
Uzmanīgi ar šito  -mūsu vecmāmiņa briesmīgi lepojās ar savu dullumu un izsauca nelielu smīkņāšanu.

Visbrašākās  Hārleju dāmas redzēju pirms pāris gadiem , kad salidojums bija Jūrmalā -āda kā zole, tetovējumi līdz nagiem un svarā arī nez kādēļ visas bija ļoooti nopietnas

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #14 : 2017. gada 28. aprīlis, 22:26:24 »
Uzmanīgi ar šito  -mūsu vecmāmiņa briesmīgi lepojās ar savu dullumu un izsauca nelielu smīkņāšanu.

Visbrašākās  Hārleju dāmas redzēju pirms pāris gadiem , kad salidojums bija Jūrmalā -āda kā zole, tetovējumi līdz nagiem un svarā arī nez kādēļ visas bija ļoooti nopietnas

lai Hārli valdītu, knapsieriņdāmas neder :D