Autors Tēma: Plīte  (Lasīts 1364 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Plīte
« : 2017. gada 27. aprīlis, 14:47:51 »
Kā pareizi - plīte, vai - plīc?
Rauj viņu raibais ar pareizrakstību, bet gribu pieredzē padalīties, ja nu kādam sanāk vajadzība jaunu plītsi iegādāties.
Ieceļojot pākijā radas vajadzība pēc jaunas plīc. Tā kā elektroapgāde mums te šaubīga, izvēle krita vienā virzienā - balongāzīgā. Ar malku tā kā neparocīgi, īpaši - vasarā. No visas savas iepriekšējās pieredzes zināju, ka 1)vajag vienu kārtīgu riņķi cepšanai, 2)cepamajam riņķim noteikti jābūt priekšā,3) plītej jābūt pietiekami platai, lai pannu un katlu var blakus novietot.
Nu tad varu sacīt, ka viss ir kā jābūt, bet papildus labā fīča ir tā, ka tam cepamajam deglim ir dubultdeglis - riktīgi plats, lai liela panna vienmērīgi sasilst, plus vēl vok-pannu var labi izmantot. Autkams - silti iesaku šāda tipa degli, ja pērkat jaunu plīci.
Visus sakost!

Atslēdzies Emīlija

Re: Plīte
« Atbilde #1 : 2017. gada 27. aprīlis, 15:28:50 »
Čota man ir aizdomas ka man akurāt tāda ir nopirkusies. Apsvērumi - taisni Camminētie.

Tagad man ir gan malkas plītE, gan elektriskā cepenE, gan gāzes riņķenE. Visādiem dzīves gadījieniem un vajadzībām.

P.S. jaunais gāzesbalons "iet" akurāt 2 mēneši, ja ilgvārāmos uz plītEs uzmetu.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2017. gada 27. aprīlis, 15:43:36 »
Jūs kādu bildi vai linku negribētu iemest? Man būs aktuāli.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2017. gada 27. aprīlis, 18:18:24 »
Man esmot I6TMH6AG/U. Vot. Indesit, it kā... (speciāli gāju papīrus meklēt, novērtē rūpes!) :)
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #4 : 2017. gada 27. aprīlis, 19:57:32 »
Dubultdeglis izklausās ļoti labi,
pat nebiju tādu fīču manījusi, bet jauna gāzene man arī noderētu.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2017. gada 27. aprīlis, 20:38:04 »
Onkuļi un tantes
Sēž uz plītes kantes,
Gaida siltas vakariņas,
Silda savas pakaļiņas.

Ja skatāmies dzejas pantos, tad man liekas, ka pareizi būs "plīte".  ;)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #6 : 2017. gada 28. aprīlis, 07:22:59 »
ar tām gāzes plītēm viss ir baigi labi, atskaitot vienu lietu. Tas baiselīgais izdegušās gāzes lipeklis pārklāj visas mazāk aizsniedzamās virsmas telpā ar dzeltenīgi riebīgu kārtiņu. To notīrīt ir beztolkšovs, jo atkārtoti tā parādās daudz ātrāk. Atceroties šīs dzīvokļlaiku īpatnības, saku - NEKAD VAIRS - gāzes plītīm.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2017. gada 28. aprīlis, 07:50:53 »
Man nav citas alternatīvas. Ja nu vienīgi Bobis piegādā kārtīgu dīzeli ar visu kurināmo. Jo elektrība var aptrūkties jebkurā brīdī, kā tik Ēģiptes vistas atkal kko uzmetīs vadiem... Baidos, ka ar malciņu rīta kapejs būs līdz pusdienlaikam jāgaida...
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #8 : 2017. gada 28. aprīlis, 07:59:09 »
ar tām gāzes plītēm viss ir baigi labi, atskaitot vienu lietu. Tas baiselīgais izdegušās gāzes lipeklis pārklāj visas mazāk aizsniedzamās virsmas telpā ar dzeltenīgi riebīgu kārtiņu. To notīrīt ir beztolkšovs, jo atkārtoti tā parādās daudz ātrāk. Atceroties šīs dzīvokļlaiku īpatnības, saku - NEKAD VAIRS - gāzes plītīm.

Nav tik traki. Virs plīts kārtīgs nosūcējs un nekas neķepinās :)
Vienbrīd bija elplīc, nepatika, dzīvā uguns tomēr labāk.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2017. gada 28. aprīlis, 08:32:29 »
Speciāli Cammai - alternatīva elektrības zuduma gadījumā :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #10 : 2017. gada 28. aprīlis, 14:47:56 »
Mana plīte  sastāv no 2 daļām -apakša el cepene, standarta 59 cm platumā, augšā virtuves virsmā iebūvēta  AEG plāksne ar gāzes degļiem  72 cm plata. Viss pa lēto -tehniku pērkam Asaros , tur ir tāds Vernera tipa veikals, daudzas lietas nenormāli labās cenās, viss ir darbojies nevainojami, pašu rokām sabūvēts ar domu "pagaidām"

Vislabākā plīts, ko redzēju Vernerā -ar 6 degļiem, 2 cepenēm - riktīgs zilonis