Autors Tēma: Izvēle aiziet  (Lasīts 8223 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Izvēle aiziet
« Atbilde #90 : 2017. gada 01. maijs, 21:53:12 »
ir tak jābūt arī atbildīgam pret valsts pensiju sistēmu! Šie gaida, ka nomirsi, bet tu tik rij sirdszāles un vēl 10 valsts kompensējamās tabletes un tik velc, velc utt...tā kompensācija tabletēm+ pensija, kas pārsniedz algoritma aprēkinus! ...ir tak jābūt patriotam un jāglābj Latvija no sevis! :D
Malacis! Tomēr - esi prātīgs. :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #91 : 2017. gada 01. maijs, 21:56:27 »
ir tak jābūt arī atbildīgam pret valsts pensiju sistēmu! Šie gaida, ka nomirsi, bet tu tik rij sirdszāles un vēl 10 valsts kompensējamās tabletes un tik velc, velc utt...tā kompensācija tabletēm+ pensija, kas pārsniedz algoritma aprēkinus! ...ir tak jābūt patriotam un jāglābj Latvija no sevis! :D
A es gan gribētu iiiiilgi dzīvot nīstajai Latvijas varai un pensiju sistēmai par spīti! Lai šie gaida, ka miršu, bet es - nekā! Zeļu un plaukstu, vot! Un turklāt vēl aptiekai eju ar līkumu! :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #92 : 2017. gada 01. maijs, 21:57:04 »
Šodien TV skatījos raidījumu par Ņ. Masiļūni.
Cepuri nost, nezināsi i nepateiksi, ka 95!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #93 : 2017. gada 01. maijs, 22:02:33 »
Nu jā, tāds  B. kungs saņem savas štukas pensijā un dzīvo, dzīvo...

Bet manam tēvam viņa 89 diez vai patiktu tava ideja
es ne mirkli neko nepārmetu Tavam tēvam, es runāju tikai par sevi...negribu apgrūtinājamu ne maniem bērniem...nu, kāda jēga no manis 89 variantā? ...biksēs pamperi, kas nedēļā veido veselu maisu, kas nonāk Latvijas dabā...ok, atkritumu izgāztuvē....bērnam pamperi ir vajadzīgi gadus divus maksimums (un tie ir maziņi pamperi), bet es novilkšu līdz 100 ar kompensējamām valsts tabletēm...varat sarēķināt cik mani piemīztie un piekakātie pamperi nonāks mīļajā, zaļajā Latvijas dabā? Kàds šķiros? :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #94 : 2017. gada 01. maijs, 22:13:32 »
Tev droši vien pietiekami ilgs laiks pietiek, rīsi tabletes un mundri spriņģosi, ij pŗatā nenāks kādu no sevis atbrīvot :laugh:

Atslēdzies itta

« Atbilde #95 : 2017. gada 01. maijs, 22:25:00 »
Cik Tev gadu  :rat: klausos un  :bricks:
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #96 : 2017. gada 01. maijs, 22:29:57 »
Ja grib valstiski, tad ķelle jānoliek līdz ar pensionēšanos, nekādi 8nieki tad nederēs...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #97 : 2017. gada 01. maijs, 22:39:26 »
Nu, nez, tas viss laikam fantāzijas trūkuma dēļ.
Jūsu padevīgajam kalpam ir plāni kādiem 150 gadiem, un ir skaidrs, ko darīs arī tad, ja pamperi, ratiņkrēsls vai kas cits vēl. Pielietojumu (noderīgu) sev un tai pašā laikā - jēgu savai dzīvei un tās turpināšanai var vienmēr atrast.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #98 : 2017. gada 02. maijs, 19:44:04 »

Tu nezini, ko čauksti - 30 dienā! Un tas ir "labajās" dienās...  :taunt:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #99 : 2017. gada 02. maijs, 19:46:21 »
Es pensiju Latvijā nepavadīšu, ceru. Jo mani vienalga padzītu par sistemātisku iešanu uz VSAA un mēles rādīšanu visiem klerkiem. Tāpēc uz mani, kā tēmas objektu, pat neceriet.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #100 : 2017. gada 02. maijs, 20:04:07 »
Uz kurieni tad dosies, Mao?

Atslēdzies itta

« Atbilde #101 : 2017. gada 06. maijs, 18:01:17 »
Nezinu, bet skjita iederiigi tiesi te :)

... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #102 : 2017. gada 06. maijs, 22:36:47 »
Nezinu, bet skjita iederiigi tiesi te :)

Šo es aŗī pirms paris dienām kkur fb pamanīju, gribēju ielikt, bet tad......pārdomāju