Autors Tēma: Portatīvo datoru serviss?  (Lasīts 2019 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies fiasko

Portatīvo datoru serviss?
« : 2017. gada 29. aprīlis, 13:24:38 »
Varbūt kādi ieteikumi, kurp doties ar laptopsi, ko nevar uzlādēt? Sajūta, ka tikai tad, ja kādā vienā leņķī iesprausts, varētu būt lādējams. Esot no riebīgākajām vainām... eh...
Varbūt kādi meistaru ieteikumi?

Atslēdzies Minne

Re: Portatīvo datoru serviss?
« Atbilde #1 : 2017. gada 29. aprīlis, 22:45:37 »
Man diemžēl tā pati sērga jau labu laiku uznākusi - varu lietot, tikai piespraustu pie sienas - nelādējas.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #2 : 2017. gada 01. maijs, 02:41:23 »
Īstenībā manam laptopsim ar tāda pati bēda. BIOS saka baterija beigta, neko vairs netur. Jāpērk jauna baterija. ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2017. gada 01. maijs, 19:14:08 »
Manējais nestrādā arī piesprausts pie elektrības... Nevaru pat kā stacionāro izmantot.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #4 : 2017. gada 02. maijs, 11:00:23 »
Neko konkrētu neieteikšu, bet kādu laiku atpakaļ Aizliegtais paņēmiens testēja datoru servisus - gāja ar elementāru problēmu (dators izslēgts, kad notiek sistēmas atjaunināšana un tas vairs neieslēdzas) un vērtēja, kādus risinājumus piedāvā speciālisti. Pārbaudīja kādus 4, bet optimālo risinājumu piedāvāja tikai viens kantoris, lai cik pieklājīgi ārēji izskatījās gandrīz visi pārējie.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2017. gada 03. maijs, 17:04:46 »
Sāksim ar to, kādas firmas laptopsis. Un vai baterija ir mierīgi noņemama(vairumam ir)? Izskatās, ka jāpasūta jauna baterija. Vislabāk no ražotāja, bet var caur autorizēto servisu, vai 3x lētāk ebayā, bet turēs arī 3x īsāku laiku ar uzlādi un kalpos nx īsāku laiku. Ja viegli noņemama, kā vairumam, tad jau var nomainīt tāpat mājas apstākļos.

Ja Apple, tad tiem savi autorizētie servisi. Vsp, ja nav sava servisa, tad var mēģināt to pašu, kas norādīts garantijas talonā. Lenovo neslikts serviss ir mūkusalas ielā.
Par dell atbild Capital, bet ar viņiem ir bijušas problēmas. Hp arī ir savs kkas Sarkandaugavas virzienā.

Vsp, kur tas laptopsis pirkts un vai viņam vēl nav garantija? Un vai ražotāja garantija nav ilgāka par pārdevēja LV(HP, ja pareizi atceros ir 3g. ražotāja)? Ja var atrast garantiju, tad tikai uz autorizēto servisu.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #6 : 2017. gada 03. maijs, 21:46:34 »
Man ir HP, bet visi dokumenti LV
Katrā gad.-paldies par infu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #7 : 2017. gada 04. maijs, 09:45:41 »
Oi, tex, paldies par padomu vēlreiz aplūkot garantijas papīrus - jāsameklē tik. Es jau tā automātiski pieņēmu, ka 2 gadi kā visam, aber laptopam 2.5 tagad. Man ir Asus kaut kāds dīvains modelis.