Autors Tēma: Nerātnā versija. Lasīšanas paradumi  (Lasīts 37173 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Nerātnā versija. Lasīšanas paradumi
« Atbilde #90 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:34:29 »
Nu, lūk, kā ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #91 : 2017. gada 13. jūlijs, 10:39:20 »
Jo mazàkas naudiņas, jo vairāk tur mīlestības...

Tautas gudrība gan saka, “kad trūkums pa durvīm iekšā, mīlestība pa logu laukā “ ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #92 : 2017. gada 13. jūlijs, 19:30:34 »
Nezinu, kur tur Spārka atjauno, laikam jau pie visu labo enģeļu kapsētas ...lieku savuvtop10 vēltlreix! Par godu Halgrìmam Helgansonam un "101 Reikjavika"

Nē, neliksi vis.
Cieņā
Spārka
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 13. jūlijs, 19:47:33 no Spārka »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #93 : 2017. gada 13. jūlijs, 20:24:17 »
Tas price izskatījās pēc sutenerisma, būtu sirsniņas vai zvaigznītes kā grāmatām licis,
vajag pieiet radoši, ne burtiski kopēt - tas jau pēc plaģiāta izskatās :D

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #94 : 2017. gada 13. jūlijs, 21:11:55 »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #95 : 2017. gada 13. jūlijs, 21:39:48 »
Nu labi. Cilvēks iedvesmojas un sastāda sev topu, lai nu būtu, varbūt kādam tā vajag.
Bet! Lūk to, kādēļ tas jāpublisko, to nesaprotu... tas tāds grafoloģiskais exibicionisms?,
tāds virinātāju paveids???

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #96 : 2017. gada 14. jūlijs, 02:44:14 »
Tuk kundze, esmu sasodīti atbildīgs, ja man uztic tēmu, tad mēģinu to turēt pie dzīvības!...redx, jau esam pàri 3 kilo skatījumiem! ;)
Tak ieraksti savus nerātnos lasījumus! ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #97 : 2017. gada 15. jūlijs, 16:43:16 »
Klau, Spārka! Cik sapratu tad top ar cenām nevarēja publicèt, jo protestēja tās no saraksta apakšas?
Mēs jau neesam knauzeri un varam kādu €  piemest klāt, lai top būtu kà Halgrīma "101 Reikjavika" ?
Par brīvu viss ir tikai huzāriem!
Paņēmu un vēlreiz pàrlasīju Tenisonu.... Alfred Tennyson, 1 st Baron Tennyson "The  Charge of the Light Brigade"...kà man šitais patīk! :)
Un tā komanda, kas tiek dota pirms uzbrukuma - Atkailināt zobenus!
Krieviski vēl labāk - Šaški na golo!
...un tad stulbrņu bars ar saulē mirdzošiem atkailinātiem zobeniem pilnos auļos uz pretinieka artilērijas pozīcijàm!
Kaifs, ne literatūra ! ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #98 : 2017. gada 13. augusts, 21:11:51 »
Citāts no Rozas Liksomas "Sestā kupeja" -
"- Viens tāds Koļa nolika karoti, divas dienas pirms viņam būtu apritējis četrdesmit. Mēs šo aprakām Maskavas jaunajā kapsētā blakus daiļajai Annai Pavlovnai Dorenko, kura bija mirusi jauna. Pagāja gads, pienāca debesbraukšanas diena. Kad mēs ar Vovu un Gafuru izlēmām aiziet pasērst pie vecā drauga kapsētā, no ziemeļiem pūta magnētvējš. Manējs paņēma līdzi divas somas ar ēdienu un piecas pudeles šņabja. Vova klāja uz kapa galdautu, un Gafurs uz tā - ēdienus. Piedāvājam Koļam šņabi un birdinājām Belomorkanal pelnus uz kapa, un tad tur uzradās pievilcīgu meiču bariņš, un izgāja tā, ka pirms pusnakts es vienu mīkstu vistasdi@su jau pisu. Cālītis, stilbus izpletis, gulēja uz kapa, un es blenzu uz kapakmenī iegleznoto Annas Pavlovnas glīto sejiņu. Anna atbildēja manam skatienam un pasmaidīja. Toreiz es pirmo reizi mūžā nodomāju, ka varbūt pēc nāves tomēr kaut kas ir." (c)
Man navu tādas ekstrēmas pieredzes....varbūt kāds ir pisies uz kapa un var padalīties emocijās? ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #99 : 2017. gada 13. augusts, 22:14:50 »
Par kapiem nav pieredzes. :)

Tagad lasu Esbaumas romānu "Mājsaimniece", un tur ir pieminēta gan "pirmskoitālā vāvuļošana" no vīrieša puses, gan "pēckoitālā eiforija" sievietei. :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #100 : 2017. gada 14. augusts, 14:59:15 »
Tagad lasu Esbaumas romānu "Mājsaimniece", un tur ir pieminēta gan "pirmskoitālā vāvuļošana" no vīrieša puses, gan "pēckoitālā eiforija" sievietei. :)
no "Sestàs kupejas" - par vīriešu vāvuļošanu pirms , - "Tāpēc es jums, mīļā ceļojuma biedrene, teikšu tieši: būtu nu iedevusi vismaz vienu reizi. Nenodils taču!" (c)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #101 : 2017. gada 14. augusts, 23:14:38 »
Par kapiem nav pieredzes. :)

Sieviešu pēckoitālā eiforija, man liekas, ir stipri pārspīlēta

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #102 : 2017. gada 14. augusts, 23:33:34 »
man liekas, ir stipri pārspīlēta
:rat:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #103 : 2017. gada 15. augusts, 07:11:47 »
Sieviešu pēckoitālā eiforija, man liekas, ir stipri pārspīlēta

Domāju, ka tas ir individuāli. Tāpat kā orgasms - vienai ir, otrai nav, citreiz ir, citreiz nav. :) Turklāt konkrētais epitets tika attiecināts uz Esbaumas romāna "Mājsaimniece" galveno varoni.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #104 : 2017. gada 15. augusts, 07:22:52 »
konkrētais epitets tika attiecināts uz Esbaumas romāna "Mājsaimniece" galveno varoni.
Tad jāuzdod precizējošais jautājums, cik ilga un kādas intensitātes viņai tā eiforija.