0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Upsss..Visa veids - kas tas tāds? Visa kartes zinu, visa veidu - nezinu.Atgriesties? Līdz šim bija - atgrieZties.Par tēmu - ko piekasās jaunietim? Varat tikai apsveikt jaunieti, kurš sācis audzēt gurķus. Jā, tā pašlaik notiek. Jo. Mani puikas arī iegrimuši mazdārzniecībā. Kopā ar otrpusi un opi. Jo veikala tomāti un gurķi ir pēēēē! Čaļi kaut kā pamazām un nemanot izauguši no lieltirgotavu kontingenta. Skaidrs, ka neaudzēs pārdošanai, bet savam puncim un brīvā laika pavadīšanai. OK, nesēdēs vagā visu vasaru, bet pārmaiņus trīs paaudzes kaut kā tos gurķus/tomātus nomenedžēs līdz salātiem/burkām. Un jā - gribās jau paspīdēt ar kādu zināšanu krimsli vecajo priekšā. Kurš tad lasīs Dindoni? Jaunie meklē ātrākas atbildes
drusk pasapņosim! pieņemsim esmu Cammas dēls un man rodas doma - audzēt zālīti! Es varu tā mierīgi pateikt - mammu, es te aiz mūsu kūts drusk paaudzēšu zāli !??Laikam jau noraušos ...Ja atceramies kinofilmas, tad visas zālītes audzētavas tiek iekārtotas aiz noslēptām durvīm, pirms tam audzējot redzamā vietā gurķus, tomātus utt...nevar tak teikt mammai taisnību par savu pēkšņo aizraušanos ar botāniku, rēķini par minerālmēsliem ar kaut kā jāpamato utt...Camma, iesaku pa kluso izstaigāt dēlu gurķu audzētavu un pie reizes pameklēt kaut ko noslēptu....
Nakata kngs, pat ja tie raidījuma vadītāji saprata, ka, iespējams (?), šos "nes cauri", ko tad viņiem, Jūsuprāt, vajadzēja darīt?Starp citu, tagad patiešām daudzi jaunieši interesējas par "palodžkopību".
nakata kungs, kādus raidījumus Tu lieto?