Autors Tēma: zaļā jaunatne neliek vilties!  (Lasīts 5133 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

tas_pats_lv

• Viesi
Re: zaļā jaunatne neliek vilties!
« Atbilde #30 : 2017. gada 07. maijs, 07:09:54 »
Vairāk par bērniem, ģimeni un 9 klasi :)
Save

Atslēdzies Camma

« Atbilde #31 : 2017. gada 07. maijs, 09:45:51 »
Un beigās izaug ma..   mahorka!
Visus sakost!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2017. gada 07. maijs, 10:02:02 »
Upsss..
Visa veids - kas tas tāds? Visa kartes zinu, visa veidu - nezinu.
Atgriesties? Līdz šim bija - atgrieZties.
Par tēmu - ko piekasās jaunietim? Varat tikai apsveikt jaunieti, kurš sācis audzēt gurķus. Jā, tā pašlaik notiek. Jo. Mani puikas arī iegrimuši mazdārzniecībā. Kopā ar otrpusi un opi. Jo veikala tomāti un gurķi ir pēēēē! Čaļi kaut kā pamazām un nemanot izauguši no lieltirgotavu kontingenta. Skaidrs, ka neaudzēs pārdošanai, bet savam puncim un brīvā laika pavadīšanai. OK, nesēdēs vagā visu vasaru, bet pārmaiņus trīs paaudzes kaut kā tos gurķus/tomātus nomenedžēs līdz salātiem/burkām. Un jā - gribās jau paspīdēt ar kādu zināšanu krimsli vecajo priekšā. Kurš tad lasīs Dindoni? Jaunie meklē ātrākas atbildes :)
drusk pasapņosim! :) pieņemsim esmu Cammas dēls un man rodas doma - audzēt zālīti!
Es varu tā mierīgi pateikt - mammu, es te aiz mūsu kūts drusk paaudzēšu zāli !??
Laikam jau noraušos ...
Ja atceramies kinofilmas, tad visas zālītes audzētavas tiek iekārtotas aiz noslēptām durvīm, pirms tam audzējot redzamā vietā gurķus, tomātus utt...nevar tak teikt mammai taisnību par savu pēkšņo aizraušanos ar botāniku, rēķini par minerālmēsliem ar kaut kā jāpamato utt...
Camma, iesaku pa kluso izstaigāt dēlu gurķu audzētavu un pie reizes pameklēt kaut ko noslēptu....

Atslēdzies Camma

« Atbilde #33 : 2017. gada 07. maijs, 10:14:42 »
Kas tur ko pa dēlu gurķotavām staigāt? Gribēs audzēt, tad audzēs ko gribēs. Ja zināšu labu padomu dot - došu. Dažreiz no galīga bulšita iznāk labas lietas.
Mani reizēm smiekli smacē skatoties, par kādām ''audzētavām'' poliči satraucas. Tas ir tāpat kā satraukties par apkārtnes piesārņošanu no vienas āra mazmājiņas, kura stāv... ķīmiskās izgāztuves malā.
Visus sakost!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #34 : 2017. gada 10. maijs, 09:58:26 »
drusk pasapņosim! :) pieņemsim esmu Cammas dēls un man rodas doma - audzēt zālīti!
Es varu tā mierīgi pateikt - mammu, es te aiz mūsu kūts drusk paaudzēšu zāli !??
Laikam jau noraušos ...
Ja atceramies kinofilmas, tad visas zālītes audzētavas tiek iekārtotas aiz noslēptām durvīm, pirms tam audzējot redzamā vietā gurķus, tomātus utt...nevar tak teikt mammai taisnību par savu pēkšņo aizraušanos ar botāniku, rēķini par minerālmēsliem ar kaut kā jāpamato utt...
Camma, iesaku pa kluso izstaigāt dēlu gurķu audzētavu un pie reizes pameklēt kaut ko noslēptu....

Cien. Čamas dēls Spaisam nevajag "zāli" t.i. vajag jebkādu zāli ko piesūcināt ar ķīmiju. Savukārt ja vēlies marihuānu audzēt, brauc uz Afganistānu, daudz lētāk nekā pa krūmiem audzēt viņu te pašlietošanai :)  Bet nu jā, ar 9 klasēm to neviens nezin ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2017. gada 10. maijs, 10:03:20 »
Oj, nu nemuģies ar gramatiskajām formām. Citādi nesaprotu, vai uzrunā mani, manu dēlu vai manu svēto garu.
Uz Afganistānu nevar aizbraukt visi gribētāji. ''Gurķi'' nez vai audzēs tirgum, audzēs priekš sevis (vispirms).
Visus sakost!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #36 : 2017. gada 10. maijs, 10:17:16 »
Čamas svētais gars ar neko nav dzirdējusi par NATO "ziemeļu ceļu" - No Rīgas līdz Afganistānas, pa dzelzceļu ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #37 : 2017. gada 10. maijs, 10:54:46 »
Cammas svētais gars ir būt dzirdēt daudzko. Uz žogiem rakstīt, Camma ne vienmēr lasīt. No Afagnistānu ir būt maksāt dārgs, meklēt kakts. Siltumnīcis stūrim apkārt, vienādiņ ekoloģiskas kā Mārupes gurķiem.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #38 : 2017. gada 10. maijs, 11:11:34 »
 :rofl: :rofl: :rofl:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #39 : 2017. gada 10. maijs, 19:49:20 »
Nakata kngs, pat ja tie raidījuma vadītāji saprata, ka, iespējams (?), šos "nes cauri", ko tad viņiem, Jūsuprāt, vajadzēja darīt?
Starp citu, tagad patiešām daudzi jaunieši interesējas par "palodžkopību".

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #40 : 2017. gada 11. maijs, 10:56:03 »
Nakata kngs, pat ja tie raidījuma vadītāji saprata, ka, iespējams (?), šos "nes cauri", ko tad viņiem, Jūsuprāt, vajadzēja darīt?
Starp citu, tagad patiešām daudzi jaunieši interesējas par "palodžkopību".
raidījuma vadītāji bija perfekti! :)

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #41 : 2017. gada 11. maijs, 11:42:59 »
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 11. maijs, 11:54:21 no Raimonds1 »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #42 : 2017. gada 15. augusts, 12:00:02 »
Vakar, 14.08., tai pašā LR1 raidījumā bija par sēnēm, sākas sēņu laiks!
Pazvanīja viens jauns jautrītis un lūdza, lai pastāsta kādās vietàs aug un kā atrast vienu konkrētu sēni.
Sēņu vecene no Dabas muzeja viņu uzreiz atšifrēja, ka tā esot narkotiskā sēne, ka pati esot to tikai 3 reizes atradusi un vietu neteiks! :D...un Latvijà tā sēne ir ar mazāk narkotiskām vielàm

Atslēdzies Minne

« Atbilde #43 : 2017. gada 15. augusts, 13:10:58 »
nakata kungs, kādus raidījumus Tu lieto?  :smoker:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #44 : 2017. gada 15. augusts, 13:54:10 »
nakata kungs, kādus raidījumus Tu lieto?  :smoker:
...visus pēc kārtas...nesmādēju ne 0,5, ne 0,7 raidījumus, bet paši labākie ir 1,0 raidījumi!
Vispār ir vēlme pamēģināt tās Peru sēnes, varbūt man kā Borisam atvērsies kāda lūka vai tàrpeja, vai čakra utt...