Autors Tēma: 9.maija Putinisma propaganda  (Lasīts 20143 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: 9.maija Putinisma propaganda
« Atbilde #15 : 2017. gada 09. maijs, 15:44:20 »
Taisi biežāk tādas tēmas, tas pilnīgi noteikti veicina selektīvo amnēziju.  :sarcasm:

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 09. maijs, 16:04:24 »
Nu vienreiz gadā tak var? Un 9 maijā liekais piedzīvojums ir izmantot sabiedrisko transportu Rīgā tik saulainā dienā ... atcerēsies ne tikai ielu glamūru , bet arī padomju parašu ;)

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #17 : 2017. gada 09. maijs, 16:32:31 »
Komiskā puse ir ka pat euronews.com nespēj atrast nevienu citu kā tikai Sputnik un RT, kas priecātos par 9 maiju ;) Turklāt tas rietumu mediju telpai ir kas ekstravagants ;)   Izņēmums ir ASV, kur tagad ir Lavrova vizīte un arī amerikāņi piemin 2 pk kritušos ar gana lielu pompu, vismaz Vašingtonā. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #18 : 2017. gada 09. maijs, 17:57:23 »
Medāļus deva 2pk kara veterāniem (gan jau par patriotisko audzināšanu Brežņeva laikā) ;) Un viņiem pat speciāli veikali bija un vēl visādas priekšrocības ;)

Ha! Varētu padomāt, ka LV visādiem Irākas un Afganistānas misiju dalībniekiem ir savādāk!
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #19 : 2017. gada 09. maijs, 17:59:35 »
... un vispār, man pret 9. maija svinēšanu nav nekādu pretenziju. Pretenzijām nav nekāda morāla pamatojuma, jo ... tautai, kura pie pirmās izdevības aizskrēja palīdzēt citu zemju okupācijā, par savu kāreizējo okupāciju žēloties nav nekādu morālu tiesību. Lai svin.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #20 : 2017. gada 09. maijs, 18:31:57 »
... un vispār, man pret 9. maija svinēšanu nav nekādu pretenziju.

Es būtu ļoti pārsteigta, ja Tev būtu pretenzijas...

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2017. gada 09. maijs, 20:02:08 »
pompozi pieminēt karu, kur uz 1 vācu kritušo 7 krievu..Par katastrofālu neveiksmi uzskatītā Pirra uzvara bija 1:1

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #22 : 2017. gada 09. maijs, 21:52:16 »
Lai tak nolaiž tvaiku...mēs tak beigās vinnējām pēc 45 gadiem...ja latvieši būtu gudrāki, tad ar svinētu - tad šiem nebūtu tāds kaifs, tā mūsu poza , ka nevaram šo svinēt ir muļķība.....bet tāda tauta mēs esam un tur neko nevar mainīt

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #24 : 2017. gada 10. maijs, 08:52:29 »
Es zinu ka 9 maijs patiesi bija Uzvaras diena - Latvijas izlases hokejā 3 uzvaras diena! Un cilvēki Uzvaras parkā tikās ... jo gribēja tai vietā darīt, ko tur var darīt ar gandarījumu ... proti, slēpot!!!! Un viņiem tas izdevās!!! :D :D :D  Šorīt uzsniga sniegs :)
p.s. šodien ir 10 maijs un lai Jums lieliska diena! Lai pensionāri atceras savu jaunību, bet mēs lai dzīvojam, lai būtu ko atcerēties ;)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #25 : 2017. gada 10. maijs, 09:31:33 »
Neatceros vairs, kur vakar redzēju to viņu gājienu (laikam uz Uzvaras parku)

Man nav pārliecības, ka ar veco kara dalībnieku aiziešanu tas beigsies, redzot, cik apņēmīgām sejām tur piedalās jaunie. OK, iespējams, īsto būtību šiem svēkiem viņi vairs nesapratīs, bet sazombēti viņi ir par pilnu rubli. Militārā joma taču ir vienīgā, kur var uzturēt krievu garu.
Cita nekā no Krievijas vairs nav

Atslēdzies dip

« Atbilde #26 : 2017. gada 10. maijs, 09:42:43 »
ka ar veco kara dalībnieku aiziešanu tas beigsies (c)

Ja 1945.gadā sāk karot 16 gadu vecumā, tad šogad 87. Daudz tādu bija?

Tas, manuprāt, vienkārši ir protests un spēka izrādīšana - redz, cik mūsu ir daudz, cik mēs vareni. Un piekāst mums uz jums.

Kur viņi tos ordeņus un medaļas ņem? Latgalītē?

Šajā dienā neapskaužu tos, kuri strādā krievu kolektīvos :rat:

Atslēdzies reno

« Atbilde #27 : 2018. gada 12. maijs, 10:03:02 »
Smieklīgi, lasīju cauri, nemaz nepamanot, ka teksti gadu veci! Diemžēl nekas nav mainījies.Šogad viens vecis palepojās, ka esot karojis Ungārijā. Bet atvēru, lai ieliktu šo labo kopsavilkumu:
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/uldis-ozolants-kaimina-ne-ta-kurs-saeima-narcisisms.d?id=50014637

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #28 : 2018. gada 12. maijs, 13:24:17 »
Vot, man drusku tā kā jocīgi liekas, ka tai pat laikā, kad Daddy apsūdz zigfridu troļļošanā, kad otrais ir atļāvies uzrakstīt repliku par zigfridaprāt amerikāņiem plaši piemītošu īpašību runāt to, kas realitātē var arī nebūt, - ka tik' izdevīgi pašam, par krieviem līdzīgu un pat analoģisku tekstu ir pilna ikdiena. Gan šeit, gan visur citur. Nezinātājama varētu rasties pat iespaids, ka LV ir kāda RUS province, ja ziņās un cilvēku prātos tik daudz aizņem rūpes un raizes ( :sarcasm: ) par minēto austrumu teritoriju, Kremli, Maskavu un Putinu. Bet troļļu nav ... un pēc definīcijas būt nevar, jo latvieeeeeetis taču savu autoritatīvo vēsturisko aizvainojumu paužžžžžžžž ... Kā kko tāāāāāādu var nosaukt par troļļošanu?! :) Kā var atņemt latvietim ierasto ienaidnieka un pie visām nelaimēm vainīgā tēlu? Kādreiz populāri bija brendi Al Quaeda un Osama bin Ladens, bet kkā latviskajā vidē neiedzīvojās ... :)

Otrais jautājums visā šinī ļembastā būtu ... Nu, mēs takšu apbrīnojami suverēni un neatkarīgi gan NATO, gan ES sastāvā esam! Sak, mūsu pašu suverēnā izvēle, kā dzīvot, kur ietilpt un kā pavēles izpildīt! Tik' viens nav skaidrs ... Kāpēc uz sevi šo principu attiecinām, bet krievi, raugi, būs mums tuvi un mīļi tikai tad, ja no SAVAS līdzīgās izvēles atteiksies par labu ... kam? Tam, lai kāds ar vienu uzbraucienu būtu spējīgs slēgt bankas krievu valstī? :)  Mums - veiksmesstāsts ( :mrgr: ), krieviem - 9. maijs, dārgie līdzpilsoņi! Vai dubultstandartiņi, godātie latvieši?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2018. gada 12. maijs, 16:00:02 »
Lai svin laimīgi kaut līdz 3000.gadam. Bet kādēļ šeit, pie mums? Pārējā Eiropā viņi aŗī tā izrādās?  :mrgr: