Autors Tēma: 9.maija Putinisma propaganda  (Lasīts 20155 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Zigfrids

Re: 9.maija Putinisma propaganda
« Atbilde #30 : 2018. gada 12. maijs, 16:08:49 »
Tad Jāņus londonās un stokholmās arī svinēt - ni, ni?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #31 : 2018. gada 12. maijs, 16:11:13 »
Nūu, salīdzināji...kaut vai enerģētiku  :faint:

Otrkārt, neesmu gan dzirdējusi, ka letiņi Jāņos masveidā okupē londonas un stokholmas centrus

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #32 : 2018. gada 12. maijs, 16:15:03 »
Enerģētika katram sava. Pieņemamā. Tas, ka es nesaprotu kāda enerģētiku, mentalitāti, utml., nenozīmē, ka man ir kādas tiesības tam kko aizliegt vai atņemt. Nu, vismaz es tā domāju. Nemaz neminēšu, kāda enerģētika gaidāma Rīgas praidam '2018. :) Bet taču notiks! :)
Kas attiecas uz pilsētu centriem ... Nu okupējiet, ja varat.
Allaž gan ir jāsaprot, kā ir? Neokupējam, jo negribam, vai neokupējam, jo nevaram.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #33 : 2018. gada 12. maijs, 16:20:37 »
Pilnīgi neuztvēru Tavu domu par okupāciju :D

Jo laikam pastāv vēl kāds cits variants šajā sakarā bez diviem Tevis minētajiem, un paldies dievam

Atslēdzies tuk

« Atbilde #34 : 2018. gada 12. maijs, 16:53:15 »
9tā maija salīdzinājums ar praidu Zigfrīdam izdevās :D :D :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #35 : 2018. gada 12. maijs, 17:03:49 »
Pilnīgi neuztvēru Tavu domu par okupāciju :D

Jo laikam pastāv vēl kāds cits variants šajā sakarā bez diviem Tevis minētajiem, un paldies dievam
Runa ir ļoti vienkārša. Kur cilvēks dzīvo, tur arī savus svētkus svin. Ja Vīnē dzīvos 20% latviešu (kaut vai tik), tad ar pilnām tiesībām latvieši kādos vietējos dziesmusvētkos manuprāt drīkst okupēt arī Vīnes centru (uz vienu vai divām dienām). Tas bija jēdziens "varēt" manā iepriekšējā tekstā. Bet, lai tas tā notiktu, ir jābūt vēlmei un spējai ko tādu saorganizēt. Krievi Rīgā, kā redzams, var, bet latvieši kādā dublinā?

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #36 : 2018. gada 12. maijs, 17:15:12 »

Katrai nācijai savi svešie svētki, arī krieviem... jeb "kļūstiet, latvieši, tikpat lieli un vareni, un svinēsiet arī jūs savus svētkus, kur vien gribēsiet. Pat - Maskavas centrā."
P.s. Nodevām (video saturā) esošajai varai - uzmanību nepievērst! Tās ir tikai nodevas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #37 : 2018. gada 12. maijs, 17:31:42 »
Runa ir ļoti vienkārša. Kur cilvēks dzīvo, tur arī savus svētkus svin. Ja Vīnē dzīvos 20% latviešu (kaut vai tik), tad ar pilnām tiesībām latvieši kādos vietējos dziesmusvētkos manuprāt drīkst okupēt arī Vīnes centru (uz vienu vai divām dienām). Tas bija jēdziens "varēt" manā iepriekšējā tekstā. Bet, lai tas tā notiktu, ir jābūt vēlmei un spējai ko tādu saorganizēt. Krievi Rīgā, kā redzams, var, bet latvieši kādā dublinā?

Diez, Zigfrīds zina un izprot vārda “okupēt“ nozīmi, jēgu???

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #38 : 2018. gada 12. maijs, 17:33:32 »

Diez, Zigfrīds zina un izprot vārda “okupēt“ nozīmi, jēgu???
Lai būtu skaidrs, skat. Minnes atbildi #31 šajā tēmā!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2018. gada 12. maijs, 17:42:40 »
Nu, viss pareizi. Latvieši jau neko NAV okupējuši.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #40 : 2018. gada 12. maijs, 17:46:48 »
Lai svin laimīgi kaut līdz 3000.gadam. Bet kādēļ šeit, pie mums? Pārējā Eiropā viņi aŗī tā izrādās?  :mrgr:

Ar sniegalāpstām kaut kur pulcējas

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2018. gada 12. maijs, 22:40:23 »
Ek, ja jau būtu kā kādreiz pirms daudz gadiem, kad tas tiešām bija ""prazdņik so sļezami na glazah", kad godināja veterānus un pieminēja kritušos - man pat nebūtu nekas iebilstams. Vienkāršie cilvēki, kas cīnījās, asinis lēja un kaujās krita, nav vainīgi pie Staļina politikas.
Bet šobrīd tas balagāns ir lielkrievu šovinisma praids...

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #42 : 2018. gada 24. maijs, 10:06:23 »
Vēl jau jautājums, cik vispār vairs reālu veterānu palicis? Vienkārši skumji, ka lielas nācijas identitāte fokusējas uz vienu uzvarētu karu, kas noticis pirms vairāk kā 70 gadiem. Pie tam, vispār jau  mani nekad nav īpaši interesējušas karu detaļas un vēsture kā tāda, "garāmejot" gadījās palasīt rakstus par šo karu, kas parādījās pēc PSRS ideoloģijas sabrukuma - daudzas uzvaras šajā karā tika panāktas brutāli dzenot karavīrus uz priekšu kā dzīvu lielgabalgaļu, pēc kara veterāni vispār netika pieminēti, kults parādījies apmēram 60-tajos vai pat 70-tajos gados...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2018. gada 24. maijs, 11:18:00 »
Vēl jau jautājums, cik vispār vairs reālu veterānu palicis? Vienkārši skumji, ka lielas nācijas identitāte fokusējas uz vienu uzvarētu karu, kas noticis pirms vairāk kā 70 gadiem. Pie tam, vispār jau  mani nekad nav īpaši interesējušas karu detaļas un vēsture kā tāda, "garāmejot" gadījās palasīt rakstus par šo karu, kas parādījās pēc PSRS ideoloģijas sabrukuma - daudzas uzvaras šajā karā tika panāktas brutāli dzenot karavīrus uz priekšu kā dzīvu lielgabalgaļu, pēc kara veterāni vispār netika pieminēti, kults parādījies apmēram 60-tajos vai pat 70-tajos gados...

Redzi... zināmiem spēkiem tā ir tāda kā atšķirības zīme, kuri to izmanto lai uzsvērtu sevi, savu ideoloģiju, kurai ne ar veterāniem, ne piemiņu nav nekāda sakara ...
un šo Tavu tekstu lieliski var izmantot arī 16. martā.

Atslēdzies nex

« Atbilde #44 : 2018. gada 25. maijs, 07:23:07 »
Īsti nepiekritīšu daddy. 16. marts uzradās tad, kad tam vispār bija iespēja uzrasties. 9. maijam nekad traucēkļu nav bijis. Un ne tikai šajā ziņā tās ir nesalīdzināmas lietas.