Autors Tēma: 9.maija Putinisma propaganda  (Lasīts 20191 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: 9.maija Putinisma propaganda
« Atbilde #75 : 2022. gada 12. maijs, 18:27:00 »
Es gan priecājos, ka jauks nost. Nekāds skaistums un daile tajā monstrozajā socreālismā nav. Neglītenis, vienmēr skatu bojājis.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #76 : 2022. gada 12. maijs, 18:33:23 »
Es arī priecājos, ka beidzot, BEIDZOT jauks nost...bet tas neatrisinās problēmu.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #77 : 2022. gada 12. maijs, 18:39:11 »
Tā. Demisijas pieprasījums. Domāju, ka orkienes īsto ģīmi tagad tikai daži labi ieraudzīs.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #78 : 2022. gada 12. maijs, 18:57:14 »
Smejos. Ļaudis ziedo okupekļa nojaukšanai. Lai būtu jautrāk, parakstās ar dažādiem vārdiem - Ždanoka, Staļins utt. Kadirovs arī ziedojis.  :rofl:  Mamikins esot uztaisījis video, kurā skaidro, ka tā nav īstā Ždanoka utt..  :)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #79 : 2022. gada 12. maijs, 20:44:28 »
Kas būs rīt? Rašisti jau sagatavojušies. Laikam jau retorisks jautājums.. Tie paši poliči, tā pati vadība.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #80 : 2022. gada 12. maijs, 22:55:46 »
Neraudāšu pēc tā okupekļa, lai jauc beidzot nost.
Bet tas, kā bālēliņi izdarījās ar šī gada 9.maiju, bija, manuprāt, gauži nelāgi. Ok, aizliedza pasākumus, tas normāli. Bet, ja reiz atļāva klusībā ziedus nolikt, tad arī bija jāļauj tiem ziediem tur stāvēt. Tukša runa par to, ka "savītuši" un "apsaluši", un "savītušas neļķes". Kādi bija, tādi bija, bet nolikti legāli, lai tad būtu stāvējuši. Vai arī tad būtu no sākta gala sēta riņķī un neļāvuši tos ziedus likt  - vismaz skaidra valoda un spēles noteikumi. Tieši ziedu brutālā nošķūrēšana izraisīja nākamās dienas jau agresīvos protestus. Un, ziniet, šai ziņā es tos rašistus pat saprotu, viņi sajutās dvēselē piespļauti! Toties nesaprotu - mūsu vara ir patiesi tik nesajēdzīga? Vai arī speciāli uzkurināja protestus? Vajag te vietējo klopi, satrakotu pūli Vecrīgā? 

Atslēdzies Trix

« Atbilde #81 : 2022. gada 12. maijs, 23:40:01 »
Es tagad neatradīšu, bet bija feisbukā (?) ielikts tvīts – Monika Zīle (? Piedodiet, ja kļūdos, bet kāds no pazīstamiem cilvēkiem) komentēja, ka ziedi vēl nebija nošķūrēti, kad jau naktī soctīklos bija aicinājumi uz mītiņu vai tamlīdzīgi.
Nedodu ne pieci, ka jebkas varēja tikt izmantots par iemeslu - gan nošķūrēti, gan nenošķūrēti ziedi.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #82 : 2022. gada 13. maijs, 00:20:20 »
Iespējams. Bet tagad iemesls ir tāds labi trekns un taustāms. Pašu letiņu pieļauts vai tīšuprāt sastrādāts. Stulbi kaut kā...
Aizbildinājums, ka ziedi novākti, lsi nebūtu no kā sarkanās zvaigznes izkārtot, arī neiztur kritiku - to varētu novērst viena dežūrējoša policijas ekipāža. Bet cik ekipāžas vajadzēs, lai Vecrīgas bruģis un stikli paliktu vietā... Jo nupat sašūmējušies ir arī tie, kas nebija motivēti nekādiem mītiņiem un protestiem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #83 : 2022. gada 13. maijs, 08:57:20 »
Šoreiz jāpiekrīt Rinkēvičam: Tad, kad rimušas pirmās dusmas, vēsu prātu ir jādomā, ko un ka darīt, lai mēs no šīs likstas izejam gudrāki un spēcīgāki.

https://www.delfi.lv/news/versijas/edgars-rinkevics-aizvainoti-ir-visi.d?id=54336610

Atslēdzies Minne

« Atbilde #84 : 2022. gada 14. maijs, 00:49:08 »
Neraudāšu pēc tā okupekļa, lai jauc beidzot nost.
Bet tas, kā bālēliņi izdarījās ar šī gada 9.maiju, bija, manuprāt, gauži nelāgi. Ok, aizliedza pasākumus, tas normāli. Bet, ja reiz atļāva klusībā ziedus nolikt, tad arī bija jāļauj tiem ziediem tur stāvēt. Tukša runa par to, ka "savītuši" un "apsaluši", un "savītušas neļķes". Kādi bija, tādi bija, bet nolikti legāli, lai tad būtu stāvējuši. Vai arī tad būtu no sākta gala sēta riņķī un neļāvuši tos ziedus likt  - vismaz skaidra valoda un spēles noteikumi. Tieši ziedu brutālā nošķūrēšana izraisīja nākamās dienas jau agresīvos protestus. Un, ziniet, šai ziņā es tos rašistus pat saprotu, viņi sajutās dvēselē piespļauti! Toties nesaprotu - mūsu vara ir patiesi tik nesajēdzīga? Vai arī speciāli uzkurināja protestus? Vajag te vietējo klopi, satrakotu pūli Vecrīgā? 

Iespējams, ka gribēja i vašim, i našim - izlaipot. Man arī tas neliekas ok, atļaut un tad pa kluso aizvākt

« Atbilde #85 : 2022. gada 14. maijs, 12:28:28 »
Man kaut kā liekas, ka arī iepriekšējos gados tos vāca ar buldozeru, tikai neviens par to nesatraucās/ nepiefiksēja. Kā gan citādi tos ziedus varētu novākt - vesela brigāde ar "Rīgas dārzu un parku" strādniekiem ar rokām lasa pa vienai buķetītei un saudzīgi liek kravas kastē?   :sarcasm:
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Ēna

« Atbilde #86 : 2022. gada 14. maijs, 17:25:34 »
Manuprāt, ziedus vajadzēja atstāt, un lai paši licēji iet sakopt pēc pompozās nolikšanas, redzētu cik šie svešās zemes patrioti būtu uz to gatavi... jo savītuši cerams arī iepuvuši ziedi šo vietu neizdaiļotu.....

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #87 : 2022. gada 14. maijs, 17:30:53 »

Man kaut kā liekas, ka arī iepriekšējos gados tos vāca ar buldozeru, tikai neviens par to nesatraucās/ nepiefiksēja. Kā gan citādi tos ziedus varētu novākt - vesela brigāde ar "Rīgas dārzu un parku" strādniekiem ar rokām lasa pa vienai buķetītei un saudzīgi liek kravas kastē?   :sarcasm:
Protams, un kaut kad jau jānovāc ir, bet taču ne tajā pašā naktī... Tāpēc jau 10.  sanesa vietā. Un jau ar incidentiem.
Sakopj taču pašvaldība Brāļu kapus vai Brīvības pieminekļa pakāji pēc atceres dienām, bet ne jau ar tādu milzu steigu...

Atslēdzies reno

« Atbilde #88 : 2022. gada 14. maijs, 17:38:28 »
Otrreiz sanestos arī vajag nošķūrēt, ja jau, tad jau, nevajag pļeckāties

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #89 : 2022. gada 14. maijs, 17:43:57 »
Nu tad nevajag arī brīnīties un sašust par pretreakciju. Ko sēsi, to pļausi...
Labāk tad būtu no sākta gala apjozuši ar sētu, nekādas piekļuves, nekādu ziedu, i miers. Vismaz godīgi.