Autors Tēma: Populārā psiholoģija - attiecības  (Lasīts 14856 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Populārā psiholoģija - attiecības
« Atbilde #45 : 2017. gada 21. maijs, 22:09:48 »
Tuk, cik Tu neķītra! Fuij, nu kā tā var! :)
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2017. gada 21. maijs, 22:39:07 »
Tuk, cik Tu neķītra! Fuij, nu kā tā var! :)

Es??? Acis uz kātiņiem!
Es kā reiz šajā sakarā atcerējos un domāju par to, kā pirmajos laulības gados ar kursa
biedrenēm akurāt šo tēmu apspriedām :)
Es teicu, ka iespējams, tās var būt kādas mazās lietas, kā, piemēram, kad pārgurusi pa rudens dubļiem esmu pārbridusi mājas, ar domu -ai, visu rīt... Bet no rīta atrodu savus sabristos zābakus nospodrinātus, izžāvētus... Vai kad bērni bija mazi un man ļāva gulēt cik vēlos...
Bet kursabiedrenes teica, ka tas par mīlu neliecina, vottt, kruīzā ja ved, tad gan mīla!
Studijlaikā kādi nu mums kruīzi...
Nu, kruīzā  braucēja cik zinu pāris reizes sķīrusies, bet nešaubos, ka mīla bija. :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #47 : 2017. gada 24. maijs, 10:02:19 »

Man vienkārši ir rūgta dzīves pieredze saskarsmē ar tādiem vīrietīšiem, kurus "mamma" aizkadrā rausta aiz diedziņiem kā marionetes. Sarunā ar tādu kā čalis ar čali kko (runa nav par dzeršanu vai līdzīgām "izklaidēm", bet, piemēram, - par akceptu šķūņa piebūvēšanai tuvāk par normaktos noteikto attālumu no kaimiņa žoga), paļaujies uz to, ka "ģimenes galva" ir apsolījis, sāc kko pats bīdīt nospraustajā virzienā ... Un ... Kad jau esi kārtīgi iesilis un uz priekšu pavirzījies, izrādās, ka vīrietītim vispār nekādas teikšanas, - tik vien kā redzamība un prasme solīt to, par ko pats nekādu atbildību uzņemties nav spējīgs. Tā, kas visu lemj, ir neredzamā lielmāte, viņš - tikai vergs - pavēļu izpildītājs. Lielmātei kkas neiepatikās, vot, "galva" y atnāca ar stulbiem un tizliem "argumentiem" skaidrot, kāpēc "piedod, kaimiņ, bet šitais nesanāks". Vot, tieši tad saproti, kādi kretīni īstenībā ir visi šie pāraugušie dēlēni - zem papēža sēdētāji.
vrb nevajadzēja runāt ar to ķiņķēziņu tikai tāpēc, ka viņam bikses kājās, bet vispirms noskaidrot, kurš tur īsti ir saimnieks/ce un ar to arī runāt? :P
Bet vecis jau pieradis ar veci runāt pat par lietu, kas sievietei pieder. Zin paprasīs periodiskajam piegulētājam ,kam nekas tur nepieder, kā ar dāmas īpašumu rīkoties, un pēcāk brīnīsies, ka īpašniece nemaz ar nepiekrīt :D

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #48 : 2017. gada 24. maijs, 11:02:31 »
Un kāda būtu tā “darbība “,  kura pierāda šo parādību?

Interese par Tavu attīstību :) Un šī partnera tieksme saskaras ar cilvēka vulgaris mazv ērtības un iedomību, t.s. - tu mani esi izvēlējies jo es esmu tavs IDEALS. :) Un tā nav mīlestība ;)  Un protams, maigums, mīļums, utt kas pavada tavu attīstību ;)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #49 : 2017. gada 24. maijs, 11:45:43 »
Nu, diezvai būs tik vienkārši... :)
Kādi tik prātam neaptverami cunduri dzīvē nav redzēti, un tomēr ir, ir mīlestība :),
kaut bezgala dīvaini no malas izskatās...

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #50 : 2017. gada 24. maijs, 13:08:58 »
Nu rēķini ka mīlestībā aug abi, un tad rodas tie "cunduri", un ja attiecībās nav kolīzijas, tad noteikti nav arī mīlestība. (ideālā laulība) ;)  Tā dabiska shēma ar mīlestību ir ka abiem ir jāaug un no pakāpēs uz pakāpi jāpāriet ar kolīziju, kad tiek pārbaudīta šo jūtu sirds šķīstība. Tas šausmīgi traucē laulībai :) 

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #51 : 2017. gada 24. maijs, 13:20:13 »
Nu rēķini ka mīlestībā aug abi, un tad rodas tie "cunduri", un ja attiecībās nav kolīzijas, tad noteikti nav arī mīlestība. (ideālā laulība) ;)  Tā dabiska shēma ar mīlestību ir ka abiem ir jāaug un no pakāpēs uz pakāpi jāpāriet ar kolīziju, kad tiek pārbaudīta šo jūtu sirds šķīstība. Tas šausmīgi traucē laulībai :) 

Tevi paklausoties, rodas likumsakarīgs jautājums - cik Tev ir bijušas laulības un cik no tām ideālas? :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #52 : 2017. gada 24. maijs, 16:49:28 »
vrb nevajadzēja runāt ar to ķiņķēziņu tikai tāpēc, ka viņam bikses kājās, bet vispirms noskaidrot, kurš tur īsti ir saimnieks/ce un ar to arī runāt? :P
Bet vecis jau pieradis ar veci runāt pat par lietu, kas sievietei pieder. Zin paprasīs periodiskajam piegulētājam ,kam nekas tur nepieder, kā ar dāmas īpašumu rīkoties, un pēcāk brīnīsies, ka īpašniece nemaz ar nepiekrīt :D

Pirmkārt, tādi vīrietīši, saprotot, ka ir klēpja sunīši, bieži vien pie katras izdevības tēlo no sevis volkodavus, bulterjerus un vēl nez' ko. Kaut arī es to saprastu, bet sākumā ... Katrs cilvēks ģimenē veido attiecības kā grib, y tā nav mana darīšana, kas rakstīts viņu kopdzīves līgumā? Bet ... Tu tagad man piedāvā to čali šitā ... pazemot? Viņš, nabags, tēlo lielo suni, bet es, kaimiņš būdams, apeju viņu un aizeju runāt ar sievu? Jocīgi kkā. Tagad, un tikai tagad, jā - viņš ko tādu pelnījis ir, bet tad ... cilvēkam, lai kas viņš ir, nevajadzētu laupīt vērtības un nozīmības apziņu.
Otrkārt, kā tas izskatītos? "Kaimiņš aizgāja runāt ar manu sievu." Kādā sakarā?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #53 : 2017. gada 24. maijs, 17:01:28 »
es, kaimiņš būdams, apeju viņu un aizeju runāt ar sievu?
Tev jārunā ar īpašnieku nevis vīrieti vai sievieti.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #54 : 2017. gada 24. maijs, 17:10:35 »
Tev jārunā ar īpašnieku nevis vīrieti vai sievieti.

Labi, es to saprotu, bet kā to kaimiņš uztvertu? Kas to lai zina?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #55 : 2017. gada 24. maijs, 17:44:44 »
Tevi paklausoties, rodas likumsakarīgs jautājums - cik Tev ir bijušas laulības un cik no tām ideālas? :)

Labs jautājums, es ar par to uztraucos  :scratch:
Tas laikam ir tas pats jautājums, kāpēc vīriešiem patīk blondas sievietes? ;) Jo viņas izskatās muļķīgākas un vīrieši cer, ka uz viņu fona jau nu viņa vīrieša tēls būs cienījamāks un nebūs tik daudz kašķu (psiholoģiski). Bet man, tāpat kā blondīņu cienītājiem, ar iet šķērmi, - nepareizās sievietes izvēlos. Bet tas jau nemaina teoriju, jo tā jau nav mana (pārstāsts ir tikai mans) ;)
Un es censtos šo tēmu neattīstīt, nu nav jau tā ka nav tik labas sievietes vēl radīta, kas derētu tik jaukam vīrietim ka es, jo es ceru ka ir, tik vajag laiku, lai novērtētu mīlestību ... Tas tā, runājot par mani personīgi ;) Tā kā Luīze, piedod, kaut ar es esmu juridiski brīvs, tad tavam piedāvājumam neatsaukšos un nejau tāpēc ka tev nebūtu kas kartībā, bet nu es esmu aizsācis kaut ko (esmu sirdī aizņemts) ... ;)   

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #56 : 2017. gada 24. maijs, 17:46:20 »
Labi, es to saprotu, bet kā to kaimiņš uztvertu? Kas to lai zina?
hihi, par nesmuku sievieti :D :D :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2017. gada 24. maijs, 18:33:09 »
Tā kā Luīze, piedod, kaut ar es esmu juridiski brīvs, tad tavam piedāvājumam neatsaukšos un nejau tāpēc ka tev nebūtu kas kartībā, bet nu es esmu aizsācis kaut ko (esmu sirdī aizņemts) ... ;)

Saprati, Luīz?  :smej:
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 24. maijs, 19:28:49 no Spārka »

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #58 : 2017. gada 24. maijs, 19:26:38 »
Tā kā Luīze, piedod, kaut ar es esmu juridiski brīvs, tad tavam piedāvājumam neatsaukšos un nejau tāpēc ka tev nebūtu kas kartībā, bet nu es esmu aizsācis kaut ko (esmu sirdī aizņemts) ... ;)   

Es uzdevu jautājumu nevis izteicu piedāvājumu. :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2017. gada 24. maijs, 20:13:25 »
Es uzdevu jautājumu nevis izteicu piedāvājumu. :D

Zin' kā - drošāk salikt punktus uz i, lai nav lieku pārpratumu un sirdssāpju  :blushing: