Autors Tēma: NATO karavīri un prostitūcija  (Lasīts 4622 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

NATO karavīri un prostitūcija
« : 2017. gada 15. maijs, 20:55:30 »
Es īsti nezināju,  kur ievietot šo tēmu? Pie politikas? Turpinàt dienas plāpu par prostitùciju?
Spārka, ja ir ideja tad vieto! :)
Problēma - pie mums ierodas 1000 jaunu vīriešu, kuri sargās mùsu neatkarību, bet viņi ir jauni un seksuàli aktìvi....visus tos, kuri ieteiks, ka viņiem seksuāli ir jàapmierina vienam otrs, lùgums adminiem it naxrenizēt kā kremļa troļļus...
Šobrīd NATO kareivji ierodas uz màcībām un pèc tam dodas prom...nav laika seksam, kad jàizkrauj vai jàizkrauj tanks no platformas....tagad viss mainās...1000 jaunu vīriešu te dzīvos  - ies uz kino, uz Makdonaldu, uz krogiem savà brìvajà laikà ..
Vàcija aukstà kara laikà izveidoja savu prostitùcijas likumu, lai amerikàņu kareivji varētu nplaist tvaiku....tur viss ir skaidrs, gan prostitūtu tiesības utt..
Mums ir pelēks likums...it kā ir prostitùcija, it kā nav...
Modelēju kaimiņvalsts draudzīgo provokàciju  - NATO kareivji grupveidà izvaro Àdažu nepilngadīgo skolnieci....nu, jà ...būs tikai 17 gadi, vairāki NATO kareivji, nekàdu kas čeku un citu dokumentu par sex pirkšanu uttt
Kā mēs parūpēsimies par puišiem, kuri ieradušies mūs sargàt? :)

Aģents 0.7

• Viesi
Re: NATO karavīri un prostitūcija
« Atbilde #1 : 2017. gada 15. maijs, 21:02:48 »
[..] Modelēju kaimiņvalsts draudzīgo provokàciju  - NATO kareivji grupveidà izvaro Àdažu nepilngadīgo skolnieci [..]

Vai šī būtu provokācija, par kuru būtu jāuztraucas? Respektīvi, vai to varētu izmantot krāsaino cilvēciņu iesūtīšanai neatkarīgas kaimiņvalsts teritorijā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2017. gada 15. maijs, 21:09:37 »
Nu, tā varētu notikt...

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #3 : 2017. gada 15. maijs, 21:17:24 »
Nuuuu, tad varbūt pašiem vajadzēja sevi mēģināt sargāt, ne? Nebūtu problēmu ar prostitūtu trūkumu.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #4 : 2017. gada 15. maijs, 21:57:49 »
Nuuuu, tad varbūt pašiem vajadzēja sevi mēģināt sargāt, ne? Nebūtu problēmu ar prostitūtu trūkumu.
Tu varētu paklusēt...šodien nav Latvijas neatkarības bez NATO

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #5 : 2017. gada 15. maijs, 22:11:30 »
Viedokļi var būt dažādi. Mans uzskats ir: "Mēs esam lieli tik, cik mūsu griba ..." (Rainis.)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #6 : 2017. gada 15. maijs, 22:25:57 »
Paklau, Zigi! ....tu par Raini, bet problēma ir valsts līmenī ....mums nav sakārtota prostitūcijs....puikas, mūsu sargi,  gribēs nokniebties un kļūs par noziedzniekiem....un vēl kaimiņvalsts propaganda....un tad vēl tas nonàks NATO valstu presē - mūsu puikas sauc par varotājiemz, ?nafig mums šos sargāt?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #7 : 2017. gada 15. maijs, 22:38:21 »
Kā pa miglu, kur atmiņā lasīts... nebija kāda vienošanās par to,
ka sodīšanai izdod attiecigai valstij?
Tas par to, ja tiek pārkāpts vietējs likums?, kā ar minēto mazgadīgo?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #8 : 2017. gada 15. maijs, 22:42:26 »
Kur pazudušas pret prostitūciju kliedzošās Narcise, reno un pārējàs?
Puikas sargà mūsu neatkarību un hormoni tak prasa savu?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #9 : 2017. gada 16. maijs, 08:06:54 »
Kā būtu, ja būtu...  :sad_smiley:
Ja būs pieprasījums, tad piedāvājums tiks ātri noorganizēts. Jo klienti (kareivji) ir maksātspējīgi. Vai tad ne?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #10 : 2017. gada 16. maijs, 08:15:46 »
tak netrūkst daiļavu, kas i bez samaksas ir gatavas nodoties priekiem ar fiziski attīstītiem jauniem vīriešiem, pie tam ārzemniekiem. Kur problēma?

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2017. gada 16. maijs, 08:26:19 »
nakata, esi mierīgs, man šī tēma ir diezgan vienaldzīga. Ja nu vienīgi kā biznesa ideja

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2017. gada 16. maijs, 08:46:42 »
Domāju, šim pieprasījumam piedāvājums noorganizēsies pats, un nav nekādas vajadzības risināt šo "problēmu" valstiskā līmenī.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #13 : 2017. gada 16. maijs, 11:20:20 »
Domāju, ka vajadzētu kārtīgu armijas bordeli, kur tiek maksāti nodokļi, prostitūtas ir oficiāla un cienījama profesija, ar medicīnisko nodrošinājumu...bordelī pie ieejas sēž seržants ar kases aparātu un tiek maksāts arī PVN! :)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #14 : 2017. gada 16. maijs, 11:26:24 »
"Kapteinis Pantaleons un Sieviešu Labo Pakalpojumu Rota"