Autors Tēma: Jaunie telefonsakaru tarifi  (Lasīts 4483 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Jaunie telefonsakaru tarifi
« : 2017. gada 22. maijs, 20:49:53 »
Vai kādam ir izdevies vienoties par zemāku tarifu, bez interneta lietošanas un ārzemjzvaniem, ar kādu no operatoriem?  Vai arī visi cieti kā klimts?

Abas mammas šokā, ka būs jāmaksā (man) vairāk par neko

Atslēdzies reno

Re: Jaunie telefonsakaru tarifi
« Atbilde #1 : 2017. gada 22. maijs, 20:55:27 »
Operatoru kantorīšos tagad visur rindas -laikam cilvēki kaut ko mēģina kārtot. Mani arī interesētu

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #2 : 2017. gada 22. maijs, 20:59:30 »
Cik lasu tviterī, piedraudējums mainīt operatoru joprojām "strādā".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #3 : 2017. gada 22. maijs, 21:20:32 »
No “Panorāmā“ vēstītā sapratu, ka lmt vietējo sarunu tarifa nebūs,
tele2 strādājot ar vietējiem tarifiem, bite netika pieminēta.
Visuzjautrinošākais bija lmt skaidrojums,kādēļ nebūs vietējo sarunu
programmas - tautai vāja atmiņa, aizbrauc pēkšņi uz ārzemēm un brīnās,
ka mobiļņiks nestrādā :D
Suppper arguments!

Atslēdzies Danija

« Atbilde #4 : 2017. gada 23. maijs, 15:38:50 »
Dabūju atlaidi, jo neizmantoju internetu telefonā(tādi, lūk, izrakteņi arī mēdz būt), LMT Brīvība, zvani uz ārzemēm saglabājās.Liels ieguvums jau nav, bet kādi 3 eiri atlaida, vēl internetam drusku nokaucu, jo piedraudēju pāriet pie vietējā operatora
Vienmēr var atrast to, ko nemeklē.
/Mērfija likumi/

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #5 : 2017. gada 23. maijs, 17:27:50 »
Nu ar biti agrāk bija tā, ka tarifi nemainījās bez lietotājā piekrišanas. Un izmaiņa no 2,5 uz 8 nav sakarīga ;)

Atslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2017. gada 23. maijs, 18:51:56 »
amigo senioru programmai cenas nemainās -3,50 un 5,80 vai kaut kā tā

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #7 : 2017. gada 23. maijs, 20:33:47 »
Īsi sakot
Manu Zemcenu 2 nomušīja, būs tagad 5,99 līdz 1. sept un 7,99 pēc tam (Amigo), nu ok, es tāpat papildus biju 200mb piepasūtījusi internetu, reizēm noder
Tele2 mammai atsūtījis sms ka est "raduši iespēju" saglabāt esošo pa 5,79eur, bet to es uzzināju, kad viņai zvanīju pers. kodu prasīt, lai pārslēgtu uz senjoru tarifu, bez interneta, pa 4,99, ko man laipna meitene piedāvāja. Cik labi, ka tās būdiņas lielveikalā visas blakus. Uz Biti negāju nemaz.

Tā ka nav tik traki.

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2017. gada 23. maijs, 21:17:48 »
mums visiem LMT, bet laikam galīgi nav vērts
Pāriešu uz Amigo, meitinieks jau vien ir

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #9 : 2017. gada 23. maijs, 21:26:49 »
Reno, es savulaik dabūju slepeno Zemcenas 2, līdz pat pagājšmēnesim maksāju 4,39 eur par neierobežotām sarunām :) tad mani pierunāja pievienot 200mb par kautkādu pusotra eiro.

A tiku pie šā kad gribēju uz tele2 pāriet... Uzreiz atradās tarifiņš man izdevīgs...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2017. gada 24. maijs, 00:44:43 »
Pāriešanas draudi allaž ir iedarbīgi. Es ar to palīdzību tiku pie "īpašās cenas" par Lattelecoma internetu pie pēdējās cenu celšanas  ;) Un pat neblefoju, tiešām biju savīkšājusies uz prom iešanu. Bet ar telefona sakariem - nav jau kur skriet - cenas ceļ visi. Man Amigo. Būs dārgāks, a kur liksies. Pie Bites vai Teles neiešu - man primārā lieta ir pārklājums, un LMT zona tomēr ir vislabākā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2017. gada 24. maijs, 09:45:51 »
vai kādam ir izdevies izsist no jebkāda operatora jebkādu dzīvu simkarti pēc 01.06 par mazāk kā 2eur mēnesī? Ja zvana tiešām maz un tikai LV (internetus, sms u.c. "zvērus" nelieto). Vai jebko bez abonēšanas maksas, pooo, ka par minūtēm jāmaksā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2017. gada 24. maijs, 18:40:23 »
Interesanti, kāda viņiem tā oficialā politika - vadības rīkojums nomest cenu aiziešanas draudu gadījumā?

Nez kādam klientu skaitam vai par cik % var atļauties mest, lai aizvien laba peļņa būtu?

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2017. gada 26. maijs, 14:13:41 »
vai kādam ir izdevies izsist no jebkāda operatora jebkādu dzīvu simkarti pēc 01.06 par mazāk kā 2eur mēnesī?

Nav bijusi doma kaut ko tādu sist, bet šeit redzu info, ka tādi pastāvēs
http://nra.lv/latvija/210804-izlasi-kurs-tarifu-plans-ir-visizdevigakais-tiem-kuri-nelieto-internetu-telefona.htm

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2017. gada 27. maijs, 19:40:12 »
Tajā rakstā arī lētākais ir 2EUR/mēn... Nu bites startu arī uztiepa, bet pirms tam nebija abonēšanas maksas. Par norunāto laiku tika maksāts 0,5-1,5EUR/mēn, cik nu kurā runāts. Bet gandrīz visus mēnešus zem 2EUR un daudzus ļoooti zem. Tur grupēties ģimenēs nevar- bērnu nav, darbspējīgajiem ir biznesa pieslēgumi no darbavietām.