Autors Tēma: Jaunie telefonsakaru tarifi  (Lasīts 4493 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Jaunie telefonsakaru tarifi
« Atbilde #15 : 2017. gada 05. jūnijs, 20:08:23 »
Nu tā - man visi numuri uz firmu, arī abi kaķa. Visiem klāt ap 3 Euro par netu ārzemijās. Runāju ar mūsu menedžeri, jo tas, ka sargiem ir nets, ok, paši ietirgojāt, tjipa lai kā cilvēki guļ - labi, mēs izdomājām, kā tas top vajadzīgs, kādas ārzemijas? Šis saka, ka vienkārši atdalīta taripa neesot paredzēts. Juristi saka - nāksies paredzēt. 100 PUNKTU - LIELIE KLIENTI - LEN, LP, SWED PIGU, NE ĀRZEMIJU TARIFU, KAM NEVAJAG NEMAKSĀ. Kaut kā tā. Caur šamo prizmu arī močīsim. Kā visur, va ne? Dubultie standarti.

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #16 : 2017. gada 15. jūnijs, 20:10:10 »
Nu tā ir Eiropas direktīva, ka visa ES uzskatāma par vienu valsti un nav pieļaujami lielāki trarifi. Un tiko es paudu savu neapmierinātību TNS aptaujai pār šo lēmumu! Fui, Latvijas eirodeputātiem no mirstošās Vienotības! Jūs smirdat!

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2017. gada 29. oktobris, 08:12:39 »
Mobilo sakaru tarifu sakarā pastāstiņš no manas tantes. Šai zvana mobilo sakaru operators X (nav svarīgi, tieši kurš), un tālāk seko dialogs...

Mobilo sakaru operators (MSO): Labdien! Mēs jums gribam piedāvāt izdevīgākus tarifus!
Tante (T): Paldies, bet jūs man nevarat piedāvāt izdevīgākus tarifus!
MSO: Kāpēc ne? Pasakiet, cik jūs maksājat, un mēs jums piedāvāsim izdevīgāku cenu!
T: Nē, jūs nevarēsiet man neko izdevīgāku piedāvāt...
MSO: Mēs tomēr mēģināsim... Pasakiet, cik jūs maksājat mēnesī!
T: Labi. Par visu maksā mans znots un es nemaksāju neko!
MSO: Mjā... jums taisnība... :D