Autors Tēma: Pašvaldību vēlēšanas 2017. Kozin kodarīt?  (Lasīts 5561 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Pašvaldību vēlēšanas 2017. Kozin kodarīt?
« : 2017. gada 23. maijs, 10:17:35 »
Reabilitējot Emīlijas tēmu un izvēršot piedāvāju diskutēt - iet, neiet, kā balsot, ja iet. Tēmā nav vietas aģitācijai par kādu spēku vai kandidātu, nu pa manam.

Ko es darīšu. Iešu, balsošu par draugu, visus svītrojot un šim +. Un balsotu par viņu, lai arī kādā sarakstā tas nebūtu.
Kā es darītu, ja man konkrēta kandidāta nebūtu. Ietu, sodītu Vienotību, nebalsotu par Saskaņu un kaut kādiem radikāļiem, kuriem vēl nevar zināt, vai Kremlis nemaksā, no pārējiem izvēlētos cilvēkus par kuru reputāciju un darbiem esmu dzirdējis, kuri man simpatizē, nu tad tiem +, pārējos viņu sarakstā svītrot. Nu tā, bams pa pieri, un darīts.
Tātad, nost ar partijām, balsojam par personālijām.

Diskusija atvērta, seko lielgabala zalve - pļukc!

Atslēdzies Luīze

Re: Pašvaldību vēlēšanas 2017. Kozin kodarīt?
« Atbilde #1 : 2017. gada 23. maijs, 10:31:40 »
Oi, tagad visās malās pēkšņi uzradušies plakāti ar visādu partiju kandidātiem. Pozē, smaida un sola visu ko... 

Acīs iekrita viens plakāts ar smaidīgiem jauniešiem. Domāju, papētīšu tuvāk, varbūt kāda partija ko interesantu piedāvā... HA! Izrādās, ka tā ir reklāma Statoil nosaukuma maiņai. :D

Atslēdzies dip

« Atbilde #2 : 2017. gada 23. maijs, 10:41:20 »
Iešu, balsošu par draugu, visus svītrojot un šim +. Un balsotu par viņu, lai arī kādā sarakstā tas nebūtu. (c)

Vo, vo. Radi, draugi, paziņas. Un balsis smuki sadalās pa sīkpartijām un aiziet zudumā.

P.S. Nezinu, kā rīkotos es, ja draugs/vīrs/bērns kandidētu.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2017. gada 23. maijs, 10:45:10 »
Atslēgas vārds ir - draugs (tātad es 100% uzticos), tur pretī draugos ne visi radi ietrāpās un paziņas vispār definīcijā nav draugi. Un otrādi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2017. gada 23. maijs, 10:54:12 »
Bet man nav drauga, ko ieplusot, ne rada, ne paziņas pat. Bet tā, diskusijas klausoties... Nu nepatīk man neviens. Tā vien šķiet, ka viņi to vien māk, kā bārstīties ar esošās domes nolikšanu, populistiskām frāzēm un tukšiem solījumiem. Dod tik šiem varu, tā piena upes ķīseļa karstos plūdīs. Kā tukšas mucas, bez jelkāda seguma. Tad jau uz tā fona Ameriks izklausās galvas tiesu pārāks, sakarīgāks un kompetentāks. Bet par SC nobalsot es nespēju...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #5 : 2017. gada 23. maijs, 10:56:05 »
Dažs par draugu, cits par vajadzīgu, noderīgu cilvēku, smuku frizūru  :D
Nu ja, tā arī balsojam... ;)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #6 : 2017. gada 23. maijs, 12:31:11 »
Tviterī klejo rekomendācija rīdziniekiem, mandomāt, diezgan saprātīga:

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies ragana

« Atbilde #7 : 2017. gada 23. maijs, 12:46:56 »
Nezinu...Strīķes kundze. Tas neprātīgais skatiens... Darba sakarā esmu mazliet studējusi rokrakstus un parakstus. Pat nezinu ko domāt.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #8 : 2017. gada 23. maijs, 14:04:04 »
TAS DATUMS tuvojas, tāpēc arī es pieslēdzos tēmai! :)

rekomendācija interesanta, galvenais, jāsaprot, ko rīdzinieki gaida no šīm vēlēšanām un kāds būs rezultāts pie tā vai cita izkārtojuma.

Uz to, ka Nilu & Co (SC/GKR) izdosies pastumt malā droši neviens nopietni necer. Un labi vien ir, jo manuprāt tā būtu galēja visatļautība un bezkontrole, ja tie paši spēki būtu pie varas gan parlamentā, gan galvaspilsētā.   

Pavēru iepriekšējos (2013.g.) rezultātus iekš CVK http://www.pv2013.cvk.lv/ResNovPart-0100.html - no 60 krēsliem, 39 sēž SC/GKR, 9 V un 12 VL/TB/LNNK biedri.
Redzot visas tās nebūšanas, kas notiek, secinu, ka opozīcija nevis SĒŽ, bet GUĻ. Līdz ar to virsuzdevums "mazināt SC/GKR" ietekmi, iegūst konkrētību - veicināt spēcīgu opozīciju.

No V un VL/TB/LNNK neko jaunu negaidu, atvainojiet...skaistuļu un klaunu (kur galvenais klauns nemaz nav listē) partijas nodarbosies tikai ar sevi, tie nav cīnītāji - arī garām...
kas tad atliek - pie varas esošie ZZS, "apdalītie" JKP un jaunie LSSP, kur arī bijušais KNĀBietis galvgalī...

Interesanti, ka iepriekšējās vēlēšanās Rīgā LZS un LZP startēja atsevišķi, dabūja attiecīgi 1.88 % un 3.99 % balsu un palika aiz borta, kur ar kopīgiem 6% būtu dabūjuši 3 vai 4 krēslus...loši, vairāk nekas :( (morāle - nav tā savienība tik stipra!)

Rezumējot - sākumā izskatīšu visus finansiālos piedāvājumus, tad pameklēšu radus, draugus, paziņas, visbeidzot nobalsošu par kādu PERSONĪBU no "pareizas" partijas, lai jau tā lokomotīve ievelk ar kādu tukšu vagonu RD...

:)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #9 : 2017. gada 23. maijs, 15:15:40 »
Lembis toreiz skoloja zaļo partiju un tās tobrīd ietekmīgāko tur džeku Beleviču...pats Belevičs pateica, ka startēs bez zemniekiem...zemnieki pakasīja aiz auss un kandidēja Rīgā, ko īsti pirms tam iepriekšējās vēlēšanās nedarīja, laikam jau saprata bezjēdzību....bet tad vajadzēja skolot zaļos, lai šie saprot , ka vieni nevar...un izskoloja - tagad kopā...un pēc tam noorganizēja pumpu un tika vaļā no šķeltnieka uz visiem laikiem!

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #10 : 2017. gada 23. maijs, 15:24:54 »
Ja man tagad būtu jāizvēlas, es ar balsotu par "statoil jauno nosaukumu", visprofesionālākais plakāts! :)
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 23. maijs, 17:10:21 no pitons »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #11 : 2017. gada 23. maijs, 15:47:52 »
Man šogad patīk lielo partiju eksperimenti reklāmās un polittehnoloģijas knifi!
Lūk, piemērs, zzs reklāma - runā visu pensionāru prezidents Siliņš  - viņš par to, lai visas Latvijas pensionāri var braukt Rīgā bez maksas! ..
Gandrīz aizrijos ar kafiju! Kas tà par zzs antireklāmu?
Man kà rīdziniekam būs jàmaksā par visas Latvijas pensionāru vizināšanos Rīgā? Tā ir antireklāma!
...bet tad padomāju ...nu, jā zzs Rīgu nedabùt, bet tā reklāma domāta penšiem àrpus Rīgas....tas ir - reklamējas Rīgā, bet cer uz rezultātiem provincē!....gudra reklāma! :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #12 : 2017. gada 23. maijs, 17:39:24 »
Būšu atklāts. Ja mani tas balagāns vispār interesētu, tad situācijā, kad nav, par ko balsināt, es vnk mēģinātu savu balsi prasti pārdot. Izdalītu aptuvenos partiju priekšvēlēšanu tēriņus uz aptuvenajiem novēlējušo skaitiem un ... Mēģinātu sarunāt. Galu galā, kāda partijai X starpība, - atdot to naudu nez'kam (medijiem, PR speciālistiem, utt.), lai to manu balstiņu dabūtu, vai izdarīt to procesu, izslēdzot starpniekus. To biš - atdodot to naudu pa tiešo zigfridam, pie tam - ar garantiju, ka balsi dabūs.  :)
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #13 : 2017. gada 23. maijs, 17:58:28 »
Nu jau padomus dod guzmām, jo lohaināka galva , jo vairāk padomi :)
Piemēram pārs bildes. :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #14 : 2017. gada 23. maijs, 18:26:41 »
... lai to manu balstiņu dabūtu, vai izdarīt to procesu, izslēdzot starpniekus. To biš - atdodot to naudu pa tiešo zigfridam, pie tam - ar garantiju, ka balsi dabūs.  :)

A kur garantija, ka Zigfrīds pēdējā brīdī nepārdomās? Naudiņu paņems, bet nobalsos par citu partiju vai iemetīs tukšu aploksni?