Autors Tēma: Pašvaldību vēlēšanas 2017. Kozin kodarīt?  (Lasīts 5543 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Pašvaldību vēlēšanas 2017. Kozin kodarīt?
« Atbilde #30 : 2017. gada 24. maijs, 18:59:40 »
Lasot jūsu minētos partiju solījumus - kur gan tas viss jau dzirdēts, redzēts, lasīts?

Pareizi - viss nāk un aiziet tālumā, un sākas viss no gala  :go_go:

Interesanti, vai kauna viņiem vispār nav?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #31 : 2017. gada 24. maijs, 19:09:45 »

Pūce (nedaudz apzadzies augsta ranga ierēdnis) un Jaunups (bijušais Vienotības kasieris), - mani kkā šaubas māc, vai tādi vispār kādus solījumus ir spējīgi turēt.

Par Pūci man nav tādas informācijas, Jaunupu listē neatradu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2017. gada 24. maijs, 19:14:09 »
Man patika tas Bondara triks, ka reklāmas sàkumā čukstus (!!!) pasaka, ka šī ir Reģionu reklāma un tad ievelk gaisu un Blablabla blā - gàžam Nilu! :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #33 : 2017. gada 28. maijs, 20:56:18 »
Ušmeriks! :D

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #34 : 2017. gada 28. maijs, 23:29:05 »
Tas būtu briesmīgi, ja krievu Rīga turpināsies.

Atslēdzies reno

« Atbilde #35 : 2017. gada 29. maijs, 12:14:41 »
kurā brīdī saskaņa sev piekabināja "sociāldemokrātiskā"'?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #36 : 2017. gada 29. maijs, 12:53:10 »

Acīmredzot tajā pašā, kurā no partiju apvienības "Saskaņas centrs" kļuva par partiju :D :D

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #37 : 2017. gada 29. maijs, 23:22:26 »
Mans variants - par Ušakovu un Ameriku. Ja pat visādi IR pa šiem gadiem nav varējuši par šamajiem diviem neko jēdzīgu uzrakt, tad manās acīs abi ir balti un tīri. Un visa tā muldēšana par kkādiem 20% ... Lai tad žurnālisti - lielie latviešu aizstāvji piepūš vaidziņus, sakopo spēciņus un beidzot kko atrod, nevis tikai siekalojas ... To biš, - lai savas profesionālās spējas beidzot parāda (pat smiekli nāk) un savas misijas apziņu tā vietā, lai kā līdz šim, - nekļūdīgi atrastu, kurš vairāk maksā un kuram visizdevīgāk pārdoties.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 29. maijs, 23:27:33 no Zigfrids »
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #38 : 2017. gada 30. maijs, 08:12:54 »
Mans variants - par Ušakovu un Ameriku. Ja pat visādi IR pa šiem gadiem nav varējuši par šamajiem diviem neko jēdzīgu uzrakt, tad manās acīs abi ir balti un tīri. Un visa tā muldēšana par kkādiem 20% ... Lai tad žurnālisti - lielie latviešu aizstāvji piepūš vaidziņus, sakopo spēciņus un beidzot kko atrod, nevis tikai siekalojas ... To biš, - lai savas profesionālās spējas beidzot parāda (pat smiekli nāk) un savas misijas apziņu tā vietā, lai kā līdz šim, - nekļūdīgi atrastu, kurš vairāk maksā un kuram visizdevīgāk pārdoties.

Ar nanoūdeņiem, pusbandītiem vadošos amatos, izdomātiem amatiem radiniekiem, RNP "uzskrūvētiem" rēķiniem, RS miljoniem, Barona ielas remonta parodiju jau nepietiek,vai ne?!

Bet tak vismaz kaut ko dara...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #39 : 2017. gada 30. maijs, 08:42:04 »
Mans variants - par Ušakovu un Ameriku.

Ja tomēr izlem balsot par Saskaņu, tad, lūdzu, ieliec no manis plusiņu kandidātei ar 50. kārtas numuru - Ķengaraga vidusskolas direktore Iveta Skrastiņa. :)

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #40 : 2017. gada 30. maijs, 09:43:34 »
Ar nanoūdeņiem, pusbandītiem vadošos amatos, izdomātiem amatiem radiniekiem, RNP "uzskrūvētiem" rēķiniem, RS miljoniem, Barona ielas remonta parodiju jau nepietiek,vai ne?!

Bet tak vismaz kaut ko dara...

1. Par nanoūdeņiem un Barona ielu.
Pirmkārt, kā jau rakstīju, nevienu nacionāltūdaliņu tā Barona iela neinteresēja gandrīz 20 gadu garumā, tāpat kā daudzkas cits Rīgā. Otrkārt, kas gan tas ir, salīdzinot ar tautiešu uzbūvētajiem zelta tiltiem, gaismas pilīm, utt.  :laugh: .?! Sīcene.
2. Pusbandīti vadošos amatos? Nu, nez'. Es gan varu ar 100% pārliecību, 20+ gadus nostrādājis ar mūsu cilvēkiem, teikt, ka ir lieeeela daļa darbinieku, kuriem, lai strādātu, tieši tas ir vajadzīgs, - pusbandīts par priekšnieku. Leišiem piederošās firmas ir tam piemērs. Tautieši dažās no tādām gaudo vienā laidā, - nu, tak tavu bezkaunību! 8 stundas strādāt liek!  :rofl:
3. Izdomāti amati radiniekiem?
Ha, ha, ha! Neesi droši vien treknajos gados pa mūsu valsts un pašvaldību iestāžu gaiteņiem pastaigājis un pie durvīm izlasāmos uzvārdus paanalizējis. Ej pa iestādi un skaties: Prauliņš, tālāk - Prauliņa, tālāk - atkal Prauliņš, vēl tālāk - vēl viens Prauliņš, atkal - Prauliņa ... (tieši tas pats - ar Bāliņiem, Māliņiem un visādiem citādiem - iem) P.s. - konkrētais uzvārds ir tikai piemērs, konkrētas personas šeit netiek domātas.
4. Uzskrūvētie rēķini un RS miljoni?
RS miljoni bija pat tad, kad pa Rīgu vēl 30 gadus vecie dzeltenie Ikarusi braukājās, ar namu pārvaldēm - tieši tas pats.

Tātad, vēlreiz. Mana pieeja jautājumam - zog visi, bet šie vismaz vēl pilsētas un pilsētnieku labā kko padara, tātad - nākošais līmenis ceļā uz to, lai varbūt kādreiz vispār nezagtu. Pie tam, cik zinu, Ventspilī arī visi zina, ko Lembergs dara (bruģis, utt.), tikai tur jau Aivars var atļauties vēlētājiem"pilnīgā pārliecībā par savu uzvaru teikt tekstus tipa: "Nu, jūs jau varat pamēģināt ievēlēt kādus rīdziniekus, - pamēģināt un paskatīties, kas tālāk ar Ventspili notiks?"

Ak, jā, te tika "pieņemamais" Bondars pieminēts? Neatgādināsiet, kurš bija Vairas prezidentes kancelejas vadītājs, kad kundzīte iespēja kūciņās vien cik tur tos desmitus tūkstošus naudiņu sejā iestumt?  :rofl:
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #41 : 2017. gada 30. maijs, 14:43:59 »
Neatrodu, kādi ir partiju sarakstu numuri. Visu cvk lapu pārraku, tikai saraksts, bez numura, vai tad vairs numurus neliek?

Ja man ieteica balsot par sarakstu 243., kā lai es tagad zinu, kurš tas ir? : (

tas_pats_lv

• Viesi
« Atbilde #42 : 2017. gada 30. maijs, 15:27:34 »

Vislatvijas Sociāldemokrātu kustība "Par neatkarīgu Latviju!" un vel interesantāk, ņemot vērā ka tā ir Ždanokas partija :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #43 : 2017. gada 30. maijs, 17:36:05 »
Bet es tuvojos izmisumam, jo galīgi nezinu par ko balsot. Ir tikai pārliecība par ko NEbalsot.
Sākumā gribēju balsot par Bordānu, bet, kad viņš pie sevis ievilka Jutu un vēl trakāk - arī Gulbju Māri, vēlme pārgāja.  :banhead:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #44 : 2017. gada 30. maijs, 22:41:45 »
Juta ir vienīgā.. Pats Bondars var iet ieskrieties ar visu Gulbi.