Reklāmā jau jebko var stāstīt. Tomēr melošana labi neizskatās. Citādi, piekrītu Broņai - ar Strīķi vismaz izklaide būtu garantēta, gan jau balsu, lai tiktu pozīcijā, viņiem tāpat nebūs.
Tagad visi kā idioti sola to, ko urlakovs jau "iedevis" - skolēniem, pensionāriem bla, bla bla. Bet es - pilnīgi nopietni!! - balsotu par jebkuriem, kas solītu to kredītu izplakarēšanu pārtraukt.
Labot ielas, uz dzīvokļiem uuuuuh rindu un pilnīgi citus kritērijus - un kritērijs "ne dienas nav strādājis" momentā atsijātu no jebkādas socpalīdzības utt. Un prensionāri par vizināšanos lai vismaz kko maksā un nevizinās bezjēgā! Nopietni balsotu par tiem, kas solītu uz mana rēķina neapdāļāt citus. Ja man dzīvoklis jāpērk, tad lai pērk arī citi, vai uz ielas dzīvo- man pofig, nevis man par sevi un vēl pielīdējiem, pļēguriem un nekontrolēti vairojošamies jāmaksā. Ja viarojas, tad paši lai uztur, ko sataisījuši. utt
Kas izmēzīs visas shēmas RNP, RS utt. - lūk, tur, IMO, pat ar Strīķi par īsu. Solītu kaut viens ko citu...
Stulbi tie LV - atdarīnāt urlakovu. Tā saprotu, ka tie viņiem arī reklāmās to "kā var nesolīt" sejā atmetuši atpakaļ. Vai viņi tiešām ir tik dumji, ka cer, ka ja solīs to pašu, tad par viņiem balsos?
Urlakovi gan arī manu balsi toč nedabūs.