Autors Tēma: Viņas melo labāk 5  (Lasīts 3630 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Viņas melo labāk 5
« : 2017. gada 24. maijs, 19:17:52 »
Skatīšos vēlāk, kad kkas sakrāsies, bet zākāties varam sākt jau tagad - pāris sērijas jau parādītas  :shampis:

Atslēdzies Broņa

Re: Viņas melo labāk 5
« Atbilde #1 : 2017. gada 24. maijs, 21:11:57 »
Tiešām? Jau sācies? Un neviena neko neraksta. Labi, Nāra Turcijā pie Suleimana, bet pārējās?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2017. gada 24. maijs, 21:30:02 »
Tādēļ jau pabrīnījos un pati tēmu ieliku, kaut šis seriāls galīgi nepatīk

Nezinu, kā Tev ar skatīšanos un redzēšanu, bet es atradu Youtube, tur arī vēlāk mierīgi bez reklāmām noskatīšos

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #3 : 2017. gada 24. maijs, 21:35:55 »
Es pagājušo sezonu vispār neskatījos.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #4 : 2017. gada 25. maijs, 08:32:18 »
Mm, jau rāda? Jāpaskatās! Tiešam jau piektā sezona? Vaitas nozīmē, ka piekto vasaru jau rāda, vai arī gadu nav tik daudz?
Kas forši- aktieri intervijās ir teikusi, ka profesionāļi tur strādā, visi zin, ko dara, kas jādara. Jā, par Nameja gredzenu to teica, par arzemniekiem, bet imho arī par leišiem

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2017. gada 25. maijs, 13:28:57 »
Es arī biju pārsteigta par 5. sezonu, meklēju Youtube 4.to, bet izrādās, jau 5.tā sākusies.
Tad jau tā sanāk, ka 5.tā  - šis ir tāds vasaras seriāls. Kā tās vasaras skrien!

Par profesionāļiem neko nezinu, bet gan jau atkal turpinās reklamēt viesnīcas, lielveikalus un auto (kas man traki nepatīk :evil: )

Atslēdzies Mango

« Atbilde #6 : 2017. gada 26. maijs, 09:06:14 »
Man pagaidām patīk, šis tas rēcīgs, Arvis-Marija piemēram, Māris. Vienīgi nepatīk, ka Marta pataisīta pavisam stulba. Tā jau viņa nebija riktīga, bet tagad pavisam.

Ā, vēl dialogos teicami iekombinēti joki par reālām dzīves situācijām un cilvēkiem.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #7 : 2017. gada 28. maijs, 23:13:44 »
Mēģinu iedzīt. Dont drink in Latvia- arvim sanaca labs usais kopsavilkums:) Roberts tāds galīgi galīgi stulbiņš, bet vienalga- tā viņa un Baibas un mammītes līnija ir forša, lai arī brīžiem par daudz kaitinoša. Kas spelēja Margaritas pielydzēju- Laizāns? Un viņam sieva bija Zeltiņa? Jas ar vinuem notika pagajšsezon? Man pratā, ja Margarita ar to Lzizana varoni palika kopā, bet tgd - pašķīrušies...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2017. gada 28. maijs, 23:52:03 »
Zeltiņu kkāds džeks-atriebējs (neatceros, kurš? Bulis?) aizveda uz mežu, piedraudēja un pameta tur. Tādēļ arī viņa nobijās un aizlaidās, ne? Liekas, ka viņa un Laizāns nebija precējušies. Viņa tā kā jutās viņa īstā dāma, bet Laizāns tā neuzskatīja. Viņam tā Margarita..

Vai Laizāns nebija kkādu tusu par godu Margaritai uzrīkojis vai ko tml. un bildinājis? Bet, liekas, ka Margarita kkur gāja prom no tās mājas, kur viesības notika? Kkas tāds pa miglu

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2017. gada 09. jūnijs, 11:09:35 »
Kas man patīk šajā seriālā, tās ir iekombinētās ikdienas aktivitātes.
Piemēram, sasmējos, kad Gaideļa tēlotais policists, kā viņu sauc, atrunājās, ka viņam nav laika Roberta muļķībām, strādājot pie nopietnām lietām, un nākamajā kadrā rāda putnu vērošanu. :D
Protams, kad filmēja, varbūt nebija kameru, bet ekrānā bija putnu bildes, nu, doma skaidra.

Nākamā, Kārlis pie Simonas, uzzina, ka bēbi sauc Lūkass, kāds briesmīgs vārds esot, nomainīšot obligāti, piem., uz Lauris, Laurītis, Lauris Vasarnieks. Viņam izdevās vnk dievīgi šis monologs.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #10 : 2017. gada 09. jūnijs, 12:17:07 »
:)

būs jāpaskatās šonedēļa. Vai Auziņš jau ir parādījies? Skaidrs, ka velk uz to,ka Margarita Robertā ir ielīmējusies un tas arī būs happy ends (nnu labi, tās ir manas domas, varbūt tā nemaz nav)

Martu (resp, aktrisi) redzēju sabiedriskā pasākumā un secināju, ka viņa uzvedas arī dzīvē točtoč kā Marta:)

Kāpēc Reinis ir aizsūtīts prom no Simonas? Vai tiešām Kārlis ar Simonu saies atpakaļ kopā?

Atslēdzies Mango

« Atbilde #11 : 2017. gada 09. jūnijs, 18:02:56 »
Roberts bildināja savu Baibu, nav Tev taisnība par Margo. Margo tagad būs Jūrmalā, gan jau kādu biezo lovi satiks.

Auziņš ir, pagaidām klusējot dzer kafiju un alu un aiz aizkara novēro Māri, Arvi un Djakonovu. Ā, sc, Djakonovs vienā epizodē, arī foršs.

Reinis aizbrauca uz kaut kādu astronautu pasākumu, sorī, astrologu. Vakar atbrauca.
Ņemot vērā, ka Lūkass ir Kārļa dēls, es ceru, ka saies kopā.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #12 : 2017. gada 09. jūnijs, 21:02:36 »
Lauris. Laurītis Vaselnieks. Tas bija skaists monologiņš.

Marija gan kaut kāda ķerta. Un kapēc tās varones tādas psihas un tie varoņi viņas mīl? Man sitas ir mūžīga mikla:)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #13 : 2017. gada 12. jūlijs, 12:57:58 »
Varu ziņot - esmu uzsēdusies uz šīs adatas:D
ārkārtīgi patīk:)  Fanoju par Vānes Baibu, riktīgs spridzeklis, ne mirkli mierā nesēž, un visu var sejā redzēt, kā intrigu zobratiņi galvā griežas. Kārlis ar Lūkasiņu tāds pārītis, piektdienas sērijā tāda ģimenes idille tika uzburta, izcili. Gan mazais labi "spēlēja", gan Kārlis pieimprovizēja tekstu (par knupi), gan Simona gulēja tur zem segas (droši vien vairāki dubli tika filmēti un viņai visu laiku tur jābūt, jo - ja nu izdodas kadrs?)
Man pat Skultes tēlojums patīk! (neticami:) )
Un vakardienas randiņā Margo ar Artūru - tādi mulsi un muļķīgi, to nav viegli nospēlēt, neticami, ka viņi to spēja:)  un pirms tam Artūrs pie puķu stenda - "Man tādu pušķīti vajadzētu. " Tik muļķīgi un mīļi :)

Sižets jēdzīgs, kopš tur oligarhi nezīmējas un cilvēki tādi parastāki palikuši.
Vai kāds te vēl skatās? Man ir jautājums - titros parādās "Ketija - Laura Dreimane". Vai mums tāda Ketija jau ir bijusi? Un dīvainā kārtā nav pieminēts, kas spēlē to Sandru, meiteni, ko Konrāds mežā izglāba.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #14 : 2017. gada 12. jūlijs, 13:00:08 »
ā, un vakardienas pērle bija (citu pērļu vidū) - māris lūdz uztaisīt ēst, marta piedāvā Zandartu sīpolu mērcē, izrādās, joks, būs PELMEŅI.
Māris - "uh, pasaki to vēlreiz:Pelmeņi!"