Autors Tēma: Sūdīga prece jeb Salmiņi ar šokolādes garšu.  (Lasīts 5180 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Sūdīga prece jeb Salmiņi ar šokolādes garšu.
« : 2014. gada 02. novembris, 16:02:03 »
Labrīt. Nopirku tos salmiņus, nu tipa kokteiļsalmiņus, kuriem garšas visādas iekšā. Ar pienu pastrēbties. Pastrēbos. Buļļsūds un krāpšana. Nikns kā pūķis, varētu spļaut zilas liesmas bet bilns vēders ar piens vulgaris.

Atslēdzies ineshuks

Re: Sūdīga prece jeb Salmiņi ar šokolādes garšu.
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. novembris, 16:32:46 »
Pati neesmu meegjinaajusi, bet beerni fano, cik shiem pirkts

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 02. novembris, 16:49:45 »
Vo! Super diskusija var sanākt. Ja es saviem bērniem šitādu pirktu, tad pats pagaršotu un uzzinātu, ka tā garšiņa turās tikai trešdaļglāzi, ko es darītu? Bērni saka, ka super. Es it kā ļauju tos čakarēt, jo nu tak lai tiek sīčiem prieciņš? It kā absurds...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. novembris, 17:22:54 »
Es pirku nesaviem beerniem, neieshu tak dalju "daavsnas" atjemt ;) Da i negarsho man pieni ar piegarshaam...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. novembris, 17:47:50 »
Es pirku nesaviem beerniem, neieshu tak dalju "daavsnas" atjemt ;) Da i negarsho man pieni ar piegarshaam...

Es tak ne par Tevi. Es par ideju, ka lielais zin ka sūds, bet mazais nu tā grib, nu tā....

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2014. gada 02. novembris, 19:43:09 »
Man neko no sūdiem nepirka. Jutos sūdīgi, jo citiem pirka. Tāpēc personīgi pērku sīcim visādus štruntus, lai nav tik bēdīgi kā man. Pat, ja štrunts intersē tikai īsu mirkli, ir absolūta ķīmija vai ātri saplīst.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. novembris, 19:55:16 »
Zinu vienu mammu, kura suni baro stingri pēc veta noteikumiem, toties bērnam vienmēr pilnas kabatas ar sūdiem...končām, cepumiem utt, no lētā gala. Ka suņa veselība jāsargā, to saprot... nu jā, vets naudu maksā :(

Es bērniem, kad mazi bija, baigi skatījos, ko pirkt. Un par daudzu štruntu esamību viņi tā arī neuzzināja :smile:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. novembris, 20:24:55 »
Daži štrunti vienalga slepus nopirkās.... Nu i? Secinājums tika izdarīts - fui, sūds!
Par konkrēto sūdu - tas kokteiļsalms bērnam ir ilgspēlējošāks tā vienkāršā iemēsla dēļ, ka sīcis nevar uzreiz puslitru ieštaukāt divos sūcienos! Jauda nav tik liela kā Mao- baisajam.
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #8 : 2014. gada 03. novembris, 09:07:03 »
Labrīt. Nopirku tos salmiņus, nu tipa kokteiļsalmiņus, kuriem garšas visādas iekšā. Ar pienu pastrēbties. Pastrēbos. Buļļsūds un krāpšana. Nikns kā pūķis, varētu spļaut zilas liesmas bet bilns vēders ar piens vulgaris.

Tavā vecumā govs pienu lietot nemaz nav ieteicams  :laugh:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2014. gada 03. novembris, 09:48:50 »

Tu zini ko vairak par to govs pienu? Man tagad jābaidās?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2014. gada 03. novembris, 10:41:58 »

Tu zini ko vairak par to govs pienu? Man tagad jābaidās?

Zinu gan. Piens+viskijs = vieglas kājas  :mao:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #11 : 2014. gada 03. novembris, 10:46:45 »
debestiņ, KURŠ dzer viskiju ar pienu? Japāņi?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2014. gada 03. novembris, 10:48:08 »
Bet ja godīgi, tur bija kaut kāds penteris par govs olbaltumvielām, ko cilvēka organisms nemaz tik viegli nesašķeļ un tālāk jau ilgstošas lietošanas rezultātā varbūtējas sekas atkarībā no organisma individuālās reakcijas. Bet varbūt kāds medicīnai tuvāk stāvošs var smalkāk izstāstīt.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #13 : 2014. gada 03. novembris, 11:06:12 »
Jopcik!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2014. gada 03. novembris, 11:07:01 »
Tikai nevajag, ja?

Vienreiz shausmiigi vajadzeeja alko, bet bija tikai kandzha pieejama. Lai dabuutu to iekshaa, shkjaidiijaam ar pienu un ziniet - labu labais dzeeriens bija  :talking: