Autors Tēma: Par dzeramnaudām  (Lasīts 15571 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Par dzeramnaudām
« Atbilde #15 : 2017. gada 20. jūlijs, 22:13:43 »
Mēs ar meitu tiekamies Vecrīgā  - viņai studijas, man opiss un parkings. Nu glauni - ejam uz ierastu krogu. Un viss notiek tīri uz izjūtām, atnāk zaķis, ļoti zimpātiska, un nevīžīgi nomet karti - čau. Vairs nelokies, nav vērts. Citu reizi atnāk puika un visu glauni sakārto - pa ko ne?

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #16 : 2017. gada 21. jūlijs, 07:36:14 »
Baigi pa krogiem nestaigājam, bet ja arī gadās, tad uzskatu, ka dzeramnauda nav attiecināma uz pusdienlaika ēšanu darbdienā, bet tikai uz vakara pasēdēšanu. Tad galvā parēķinu ap 10%. Visbiežāk sanāk dot dzeramnaudu frizierei. Bet aiz pārliecības, jo atradu labu frizieri vienkāršā frizētavā. Meitene jauna, bet ļoti rūpīga un cītīgi piestrādā. Frizētavas izcenojumi man šķiet neadekvāti zemi ieguldītajam darbam (autoservisā pa to laiku sūdīgs meistars noplēš vismaz 3x vairāk). Vakar atstāju piecīti pa virsu. Kāpēc? Nezinu, laikam vairāk sevis pēc, lai nejustos nenovērtējis otra ieguldījumu, tb lai nejustos kā palicis parādā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2017. gada 21. jūlijs, 09:00:24 »
Baigi pa krogiem nestaigājam, bet ja arī gadās, tad uzskatu, ka dzeramnauda nav attiecināma uz pusdienlaika ēšanu darbdienā, bet tikai uz vakara pasēdēšanu. Tad galvā parēķinu ap 10%. Visbiežāk sanāk dot dzeramnaudu frizierei. Bet aiz pārliecības, jo atradu labu frizieri vienkāršā frizētavā. Meitene jauna, bet ļoti rūpīga un cītīgi piestrādā. Frizētavas izcenojumi man šķiet neadekvāti zemi ieguldītajam darbam (autoservisā pa to laiku sūdīgs meistars noplēš vismaz 3x vairāk). Vakar atstāju piecīti pa virsu. Kāpēc? Nezinu, laikam vairāk sevis pēc, lai nejustos nenovērtējis otra ieguldījumu, tb lai nejustos kā palicis parādā.

Kā?? a nogrieztie mati? tie taču palika frizētavai!?
Jeb Tu kā dāmas - ej piekrāsot saknes un smuki saķemmēties :D

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #18 : 2017. gada 21. jūlijs, 09:12:01 »

Kā?? a nogrieztie mati? tie taču palika frizētavai!?
Jeb Tu kā dāmas - ej piekrāsot saknes un smuki saķemmēties :D

nav jau vairs "Daiļrades", kur no matiem varēja rūķiem bārdas salipināt un pēc tam Saktā par naudu kā suvenīrus pārdot :D  Kam viņiem mani pussirmie īsmati ..

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #19 : 2017. gada 21. jūlijs, 19:12:04 »
Pat iedomājusies neesmu maksāt pa virsu frizētavā.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2017. gada 04. augusts, 12:31:21 »
Nekādas dzeramnaudas nevienam nedodu.
Viņi paši nosauc cenu, ko grib to arī dabū.
Ja vēlās vairāk lai saka konkrēti cik vajag.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #21 : 2017. gada 17. septembris, 12:03:09 »
Nekādas dzeramnaudas nevienam nedodu.
Viņi paši nosauc cenu, ko grib to arī dabū.
Ja vēlās vairāk lai saka konkrēti cik vajag.

Turpmaakdarbaa taa dariishu, kad prasiis "cik jaamaksaa"...

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2017. gada 17. septembris, 15:55:34 »
Es dodu dzeramnaudas, ja man ir iepaticies darbinieks un paveiktais darbs ir manuprāt labāks, ka klasiskais standarts, bet tā ir katra brīva izvēle...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2017. gada 18. septembris, 10:43:56 »
Turpmaakdarbaa taa dariishu, kad prasiis "cik jaamaksaa"...
Vispirms piedzeniet pašizmaksu no spiedienbauļiem u.tml. kadriem

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #24 : 2017. gada 23. oktobris, 11:19:26 »
"Kā norādījusi Veselības ministrija, pateicību ārstam pacients var paust vēstulē medicīnas iestādes vadītājam vai ministrijai, bet jebkāda neoficiāla pateicība uzskatāma par kukuli. Gadījumā, ja pacients ārstam atstājis naudu, ārstam par to jāziņo pa tālruni 112,..
[/size]http://apollo.tvnet.lv/zinas/kadas-pateicibas-arstiem-dod-kaimini-lietuviesi/810536

Tā, vot, apskaidrojiet mani, lūdzu, kāpēc atstāt naudu ārstam ir kukulis, bet oficiantam - vispārpieņemta tradīcija pat ar neoficiālu taksi 10%? Kāpēc?! Vai varat iedomāties, ka oficiants zvana policijai, ka viņam "kukulis" atstāts?! Nē, es saprotu, ka neira labi, ja ārsts sagaida/māj ar mietu un slimnieks, cerībā uz labāku ārstēšanu, maksā PIRMS, bet kāpēc ne PĒC? Jeibogu man šķiet, ka ārsts (māsiņa, sanitārīte), ja ar sirdi un dvēseli man palīdzējis, būtu vairāk to pateicību pelnījis, kā kaut kāds glumjš iztapīgs obers.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2017. gada 23. oktobris, 11:24:17 »
a ko citu ministrija var oficiāli atbildēt? Ja būtu oficiāli jāatbild par viesmīļiem, tad tur, cik man šķiet ir citādi, jo viesmīlis nav amatpersona, nedz arī kā ārsts - amatpersonai pielīdzinātā persona korupcijas izpratnē (nemeklēšu resursu, neprasiet, bet cik atceros, tā bija).
Cits jautājums, ka viesmīlim būtu šie ienākumi jādeklarē, ja tā stingri ņem

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #26 : 2017. gada 03. novembris, 15:50:29 »
Если давать официанту на чай - то надо давать и таксисту на трамвай, сантехнику на прокладки и пpocтитутке на вибратор..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #27 : 2017. gada 04. novembris, 00:41:27 »
...сантехнику на прокладки.....
Ar ko viņam sieva nodarbojas? Viņai paketēm nedod? Nu nelīmējas..

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #28 : 2018. gada 17. februāris, 18:14:59 »
Kāpēc tad skolotājam neviens pēc stundas nenoliek dzeramnaudu? Kā ar autobusu, trolejbusu un tramvaju šoferiem? 
Viesmīlim ir vismazākais ieguldījums jūsu labsajūtā - viņi atnes ēdienkartes un ēdienu, bet paši negatavo.

Par frizieriem piekrītu  - lai prasa to, ko uzskata nopelnījušas. Mani vērojumi liecina, ka papildus maksā cittautieši.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #29 : 2018. gada 17. februāris, 18:16:00 »
dzeramnaudas tiek tiem, ar kuriem ir tiešais norēķins aci pret aci