Autors Tēma: Sekss kinoteātrī - par/pret  (Lasīts 5006 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Sekss kinoteātrī - par/pret
« : 2014. gada 02. novembris, 16:30:50 »
Es protams PAR. Bet es esu cits stāsts.
Jautājumi ir divi - cik tālu var vai vajag (katrs pats piedomā) atļauties aiziet intīmā tuvībā kinoteātrī, ja filma neir interesanta?
Mēs bērnībā bučojāmies un taustījāmies.
Un otrais jautājiens - mums ir palikuši kinīši, kur var netraucēti maigoties?
Agrāk tač bij viens ar divvietīgiem beņķiem? Jeb es sapņoju atvērtām acīm?

Anete Goba

• Viesi
Re: Sekss kinoteātrī - par/pret
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. novembris, 17:01:37 »
Jeez, veel sapnjo par chamdiishanos kjiniitii. Kas uz to parakstiisies? Kaada mazgadiigaa?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #2 : 2014. gada 02. novembris, 17:11:31 »
Lasīt nemākam nemaz?

A, ja par to ko izlasīji gribi pafilosofēt, tad kāpēc ne? Kas vainas jaunām stirniņām, ja ir 18? Skaudība nav laba īpašība.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. novembris, 17:37:38 »
Fizioloģiski - da pi... kur vari!
Emocionāli - da kam tas vajadzīgs? Pa manam - tas ir process, kur viscaur vajag patīkamo un patikšanu. Nu neesu es pēdējais tuškānmamuc uz pasaules, lai sexotu par visām varītēm tramvaja durvīs sugas saglabāšanas vārdā tantes Minnas un onkuļa Žoras sajūsmas saucieniem skanot.
Visus sakost!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 02. novembris, 17:38:54 »
Ash nevelk uz chamdiishanos kjiniitii. Kaa iedomaajos, kaadu veci, kas pustumshaa kinoteaatrii saak taustiities, taa veee. Lai nu tas paliek pusaugu zeeniem un meiteneem.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #5 : 2014. gada 02. novembris, 18:13:38 »
Vot tieši tā - pusaugu zēniem un meitenēm, kam citur nav kur sprukt - auto nav, mājās vecāki, ārā salst un lietus līst... A ļaužiem solīdos gados nafig tādu "romantiku", ja var atļauties ar visām ērtībām.
Bet ķīnīši, mandomāt, tagad tukšāki un līdz ar to divvientulībai piemērotāki, nekā agrākos laikos, kad visas biļetes izpirktas...
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 02. novembris, 18:16:03 no kvadra »

Atslēdzies tex

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. novembris, 18:14:23 »
Zāle ar 2vietīgiem beņķiem aizmugurē joprojām ir un nekur citur kā Splendid Palace mazā zāle.
Tomēr tur risks, ka, ja citiem skatītājiem tā filma tomēr šķitīs interesanta, atrausieties ne pa jokam :D
Un jā, bērnudārzs gatavais... get a room!

Atslēdzies zazazuu

« Atbilde #7 : 2014. gada 02. novembris, 18:15:35 »
Splendid Palace (agrākais kino Rīga) mazajā zālē pēdējā rinda ir ar divvietīgajiem beņķiem. Tur var mīcīties uz nebēdu :) Skatītāju arī parasti tur ir pamaz. Bet man kaut kā labāk patik filmas laikā dzert kādu kokčiņu un sekot līdzi bildei.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2014. gada 03. novembris, 01:52:27 »
Izklaides un rutiinas apkaroshanas vaardaa es vareetu pamaigoties un paskuupstiities uz Splendid Palace diivaaniisha /taa, starp citu, arii bez miiciishanaas ir mana miiljaakaa vieta/, bet seksot tur? Nu, nee. Neesmu tante Minna, tomeer man manaa briedumaa prasaas vairaak eertiibu un komforta

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2014. gada 03. novembris, 13:21:05 »
Es neiru bijis tajos Splendid dīvānos  :'(
Bet man jau pašam liekas, ka izņemot bučošanos neko reāli sastrādāt ir nereāli, nu vecums ne tas un tā...
Kaut gan, ja baigi uzvelkās un Trešdiena? Vopšim jāiet no rīta un uz vissliktāko filmu, cerībā ka zāle tukša. A kā zaķi aizvilināt uz sliktu filmu? Savukārt, ja zaķis piekrīt, skaidrs, ka filma neinteresē. Ai, grūti mazam tārpiņam...

daddy

• Viesi
« Atbilde #10 : 2014. gada 03. novembris, 13:27:50 »
ja sex ir 10 min, tipa ieliku, izņēmu, gatavs anniņ apsedzies, tad nekā...

a kāpēc nevarētu SĀKT ķinītī ar maigošanos, turpināt taxi/auto  un smuki pabeigt ērtajā vietā ar gultu? :) 

Atslēdzies Mao

« Atbilde #11 : 2014. gada 03. novembris, 13:32:11 »
Nu tas jau ezim skaidrs.

daddy

• Viesi
« Atbilde #12 : 2014. gada 03. novembris, 13:33:36 »
mīlestības pārņemtus ežus neesmu redzējis... :D :D

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #13 : 2014. gada 03. novembris, 14:32:39 »
Hm, ja ir pieņēmums, ka zaķis parakstās uz čamdīšanos, tad kapēc tam jānotiek tieši kinoteātrī? Un, ja nu pieņēmums izrādās kļūdains? Neveikli mēģināt labot situāciju publiskā vietā, ar potenciāli ieinteresētu publiku visapkārt... nu, baigi na ļubiteļa pasākums.

Visu to pašu var izveikt savā mašīnā, ar labu plānu, kurp doties, ja viss notiek ka paredzēts :)

Atslēdzies Mao

« Atbilde #14 : 2014. gada 03. novembris, 16:39:15 »
Nu skaidrs, ka var arī mašīnā. Kad būs tāda tēma, tad arī par to cepsimies. A tēma ta ir - KINOTEĀTRĪ!
Jā zinu, varu ieskrieties ar to savu tēmu, ko gribam to maunam, tas fakts.