Autors Tēma: Sekss kinoteātrī - par/pret  (Lasīts 5003 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Sekss kinoteātrī - par/pret
« Atbilde #15 : 2014. gada 03. novembris, 17:03:26 »
Bučošanās kinoteātra pēdējā rindā bija nodrāzts stereotips jau manā jaunībā. Tas likās tik tizli un paredzami, ka traucēja romantisko noskaņu un es tā arī nekad to ķinītī netiku darījis. Par seksu nerunājot. Tagad - laiki un tikumi mainās, iespējams, ka kāds(a) to atrod par ļoti aizrarujoši romantisku pasākumu, ne par ko nebrīnos.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #16 : 2014. gada 03. novembris, 17:21:29 »
Man gan tas asociējās ar vairāku paaudžu skolas gadu neapgāžamu tradīciju, kad klases elite nosačko stundas un diedz uz pirmo seansu uz "Oktobris" vai "Liesma". Nu tad parīši bučojas un pārējie zirgojas. Ta paaugās un sačkoja pa pāriem, lai zirgi netraucē. Mmmmm, romantika nežēlīga!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 03. novembris, 17:25:06 »
viss jaunais, labi aizmirsts vecais. Gan jau ka muusdienu pusaudzhiem arii tai kjiniitii sava romantika ir.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #18 : 2014. gada 03. novembris, 17:26:19 »
Ja pieaudzis vīrietis man uzmāktos kinoteātrī...padomātu, ka maniaks, vai galīgi naudas nav :laugh:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #19 : 2014. gada 03. novembris, 17:29:53 »
Vot lūk tieši ar to mēs arī atšķiramies, ka ja man pieaugusi sieviete (ne sveša, protams) uzmāktos kinītī, es par viņu neko sliktu nedomātu. Un par viņas maku vispār nekas nešautos galvā pat ne tuvu.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #20 : 2014. gada 03. novembris, 17:38:09 »
Nu, loģiski...par maku :) ja sieviete uzreiz paziņotu, ka ir rezervējusi viesnīcu, tas laikam būtu par traku pat maniakam! Sieviete visu nokārtotu tā, ka Tu pat nepamanītu, ka esi savākts :)

Krievu jociņš par šo tēmu: ja tu izģērb meiteni, un viņas krūšturis un biksītes ir vienā krāsā, tad zini, ka tas nebiji tu, kas izlēma, ka jums šodien būs sekss...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2014. gada 03. novembris, 17:45:58 »
Krievu atziņa ir varen laba. Šito es atcerēšos, galvenais nesākt rēkt, kad ko saskaņotu ieraudzīšu.
Bet. Ir izņēmums - ir mīlnieki, kuriem ekspromti gadās tik ekspromti, kas sen neviens no viņiem speciāli negatavojas...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #22 : 2014. gada 03. novembris, 18:02:16 »
Labāk pasakiet kad jūs te visi pēdējo reizi esat bijuši kinoteātrī??? pirms gadiem 10?  :laugh: :laugh:

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2014. gada 03. novembris, 18:13:00 »
Pagājušo nedēļ.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #24 : 2014. gada 03. novembris, 18:49:34 »
Es arii pirms nedeeljas, uz multeni, ar beernu.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #25 : 2014. gada 03. novembris, 19:03:39 »
Es arii pirms nedeeljas, uz multeni, ar beernu.
multenes neskaitās, jo nejau erotiskās multenes skatijies

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #26 : 2014. gada 03. novembris, 19:35:22 »
Jautaajums bija - kad juus peedeejo reizi bijaat kinoteaatrii, vot i es atbildeeju. Nebija mineeti kino zhandri, kas neskaitaas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2014. gada 03. novembris, 20:08:55 »
Nu, loģiski...par maku :) ja sieviete uzreiz paziņotu, ka ir rezervējusi viesnīcu, tas laikam būtu par traku pat maniakam! Sieviete visu nokārtotu tā, ka Tu pat nepamanītu, ka esi savākts :)

Krievu jociņš par šo tēmu: ja tu izģērb meiteni, un viņas krūšturis un biksītes ir vienā krāsā, tad zini, ka tas nebiji tu, kas izlēma, ka jums šodien būs sekss...

Ko - tad sanaak, ka es katru dienu seksam gatavojos?

Atslēdzies Mao

« Atbilde #28 : 2014. gada 03. novembris, 20:17:38 »

Ko - tad sanaak, ka es katru dienu seksam gatavojos?

Selavī. Tā sanāk. Skat ko smadzenes savā galvā uz Tavu dibenu sadomājušas bez saimnieces ziņas un tagad presingo. Paldies, apsmējos.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #29 : 2014. gada 03. novembris, 20:19:54 »
vnk dažām komplektiņi patīk, man arī.