Autors Tēma: pedikīrs  (Lasīts 9574 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
pedikīrs
« : 2014. gada 02. novembris, 19:59:29 »
Kaa sakopt kaaju peedas maajas apstaakljos? Kaadus liidzekljus juus lietojat, lai tiktu valjaa no vecaas, sabiezeejushaas aadas peedaas, vai arii izmantojat tikai pedikiira pakalpojumus?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 31. jūlijs, 16:30:25 no Spārka »

Atslēdzies Mao

Re: pedikiirs
« Atbilde #1 : 2014. gada 02. novembris, 20:41:49 »
Atmiekšķē siltā ziepūdenī, tad ņem beržamo rīku (dārzeņu rīve nederēs) un berz to veco ādu nost, ka tik put. Tad iesmērē ar krēmu un ej.... un bladāc uz dibena. Kaut kā tā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 02. novembris, 20:49:09 »
Nu man pedikīre apgalvo, ka slapju kāju nevar berzt, citādāk vecās ādas nevis smuki nopulējas gludas, bet paliek visādas spuriņas.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #3 : 2014. gada 02. novembris, 20:55:05 »
Nu slapju nevajag berzt. Jānoslauka.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #4 : 2014. gada 02. novembris, 21:18:43 »
Principā tā arī daru - pāris reižu nedēļā noberžu ar kaut kādu pumeku vai tml. skrāpi + sasmērēju ar krēmu.
Šovasar gan papēžu ādu sabeidzu, daudz staigājot sandalēs, kam cieta zole, nevis mīļajos "birkenštokos".

Atslēdzies true detective

« Atbilde #5 : 2014. gada 02. novembris, 21:33:40 »
http://www.international.boots.com/en/Scholl-Velvet-Smooth-Express-Pedi-Electronic-Foot-File_1446167/   

pirms mēneša nopirku šito aparātu, pēdu tīrīšana no sabiezējošās ādas tagad viens vienīgs prieks.
« Pēdējās izmaiņas: 2014. gada 02. novembris, 21:35:14 no true detective »
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Pieslēdzies reno

« Atbilde #6 : 2014. gada 02. novembris, 23:12:08 »
rīvēju sausas
Lūkojos uz tādu aparātu

Atslēdzies Minne

« Atbilde #7 : 2014. gada 03. novembris, 02:21:39 »
Galvenais - darboties regulaari.

Es lietoju Scholl produktus - viiles, loboshos kreemus, miikstinoshos kreemus. Patiik kvalitaate.

Sausu aadu vispirms noberzeeju ar a la pumeku, tad pirms dushoshanaas uzsmeereeju lobosho kreemu (taa kaa papildus piilings), pamaseeju mitru, noskaloju un ieziezhu ar kaaju kreemu. Viss. Regulaari un efektiigi

Atslēdzies ragana

« Atbilde #8 : 2014. gada 03. novembris, 08:17:43 »
Es no tiem, kam pēdas kā kaķim. Drusku jau pieklājības pēc paberžu dušā, bet vajadzības lielas nav.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2014. gada 03. novembris, 08:22:52 »
Tad tas Scholl darbojas? Nav tikai labi reklamēts dārgs s***?

Atslēdzies true detective

« Atbilde #10 : 2014. gada 03. novembris, 09:33:11 »
Tad tas Scholl darbojas? Nav tikai labi reklamēts dārgs s***?

man darbojas tīri labi. es pirms kaut kā jauna, nezināma pirkšanas vienmēr lasu atsauksmes, tad nu par šo aparātu pārsvarā pozitīvas, protams ir arī negatīvas, bet tās mazākumā.  tas ir tas pats pumeks, bet ar bateriju darbināms.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2014. gada 03. novembris, 10:49:35 »
Es no tiem, kam pēdas kā kaķim. Drusku jau pieklājības pēc paberžu dušā, bet vajadzības lielas nav.
+  es kad lasu visas  skaistumkopšanas tēmas nebeidzu teikt paldies senčiem par saviem labajiem gēniem...cik gan naudas un nervu tas man ietaupiijis  :coffee:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #12 : 2014. gada 03. novembris, 11:30:31 »
Tie gēni jau arī citus jokus nostrādā, diemžēl. :smile: Bet dažas lietas viņiem ir izdevušās. Ar nošļukušu dibenu man laikam nebūs jāstaigā.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2014. gada 03. novembris, 11:34:07 »
Par Scholl es nerunaaju vien aparaata sakaraa. Man patiik vinju kreemi, viiles utt.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #14 : 2014. gada 03. novembris, 12:09:01 »
Es atkal nācu prasīt, vai jele ir kāds salons Rīgā, kur pedikīru taisa "pa vecam", ar mērcēšanu un pēdu berzēšanu; man tā slīpēšana ar aparātiem uzdzen paniku un galīgi nepatīk.