Autors Tēma: Deģenerātu pielūgšana  (Lasīts 16942 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: Deģenerātu pielūgšana
« Atbilde #90 : 2017. gada 10. jūnijs, 08:18:07 »
Lai viņi dzīvo, bet nepasniedziet viņus tautai kā ģēnijus
Bobi, tā ir demokrātija - kāds viņus sauc par ģēnijiem, bet būs kādi, kam viņi ir deģenerāti...
Es Tevi turpmāk uzrunāšu kā ģēniju, bet Tu vari mani par deģenerātu!
Tas varbūt Tev līdzēs?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #91 : 2017. gada 10. jūnijs, 08:37:05 »
Zinātne jau sen pierādījusi, ka ģenialitāte ir nopietns smadzeņu defekts.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #92 : 2017. gada 10. jūnijs, 10:24:19 »
Nav pierādījusi. Pētījumi turpinās. Visvairāk argumentu ir par augstas pakāpes radošuma saistību ar bipolāriem traucējumiem.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #93 : 2017. gada 10. jūnijs, 10:42:04 »
defekts, kas dod efektu...tà saucamie normāli nedod jaunradi, kas virza uz priekšu vai uz galu....tie defekti ir atkarības...atkarìba rakstīt, atkarība muzicēt, atkarība pētīt kādu mikrobu....ja šie cilvēki nebūtu atkarīgi, kuri dzìvi ziedo, lai varētu to darīt, tad ne vella nebūtu...ja cilvēks nav spējīgs uz atkarībām, tad tà ir vidējā pelēkà masa..
...un mēs esam tik dažādi, ka normālu cilvēku jau nav....katram kaut kas sagàjis šreijà pēc cita viedokļa

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #94 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:05:39 »
izsver TAS TUR AUGŠĀ.

Vai nu vienmēr tā ir, ka pie vainas "TAS TUR AUGŠĀ"?
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?

Atslēdzies taj

« Atbilde #95 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:13:56 »
katram kaut kas sagàjis šreijà pēc cita viedokļa

Tam gan varētu piekrist.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #96 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:14:06 »
defekts, kas dod efektu...tà saucamie normāli nedod jaunradi, kas virza uz priekšu vai uz galu....tie defekti ir atkarības...atkarìba rakstīt, atkarība muzicēt, atkarība pētīt kādu mikrobu....ja šie cilvēki nebūtu atkarīgi, kuri dzìvi ziedo, lai varētu to darīt, tad ne vella nebūtu...ja cilvēks nav spējīgs uz atkarībām, tad tà ir vidējā pelēkà masa..
...un mēs esam tik dažādi, ka normālu cilvēku jau nav....katram kaut kas sagàjis šreijà pēc cita viedokļa

Taisnību sakot, regulētais progress laikam tomēr paredz to, ka viss būvējas kā piramīda. Pelēkā masa strādā, lai izvirzītu augšgalā cilvēkus, kuri ir spējīgi solim uz augšu tautas, nācijas vai civilizācijas attīstībā. Tas pats darbojas arī attiecībā uz valstīm. Krievija, ASV, Ķīna ... Valstis, kuras ir spējīgas nodarboties ar kosmosa izpēti un apguvi. LV - valsts, kura nav spējīga, - piedalās sistēmā, kura izsūc daļu finanšu un pārtransportē tās uz tām valstīm, kuras spēj ... Progresa vārdā. Ja visi būs kā LV, kosmosā neviens nelidos ... Tāpat - ar cilvēkiem - necilā un nopeltā "pelēkā masa" nodrošina "ģēnijiem" iespējas izpausties, lai tauta/nācija varētu pakāpt savu solīti uz augšu. Cits jautājums šodien, - vai ir izvēlēti īstie cilvēki, kurus izvirzīt priekšgalā? Vot, nočurājušos alkānus es tur redzēt nevēlos ... Nekāda atdeve no tādiem nav sagaidāma.
Solīti uz priekšu/augšu tādi parasti veikt nav spējīgi. Iznāk kas? Mirāža, kkādas kustības uz priekšu imitācija un ne vairāk, kā - redzamība, pseidoģenialitāte un sava īpašuma (no vārda - "īpašs") apliecināšana ar bezjēdzīgām tizlībām, bet ... "pelēkā masa" jeb "tauta" pati vien pie tā vainīga mūsu gadījumā.
« Pēdējās izmaiņas: 2017. gada 10. jūnijs, 11:21:41 no Zigfrids »

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #97 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:20:38 »
... nav, ko koncentrēties uz bumbiņas mētātājiem/spārdītājiem, gaisa tricinātājiem un dejiniekiem visādiem.

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #98 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:24:12 »
... un, lai saprastu (pirms izvirzīšanas augšgalā), ir cilvēks uz ko spējīgs, vai nē, IR, IR un vēlreiz - IR svarīgs šī cilvēka dzīvesveids.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #99 : 2017. gada 10. jūnijs, 11:35:09 »
Jau rakstīju - talants   r e a l i z ē s i e s   jebkādos apstākļos,
nodzēries vai nē, situēts vai nabags.
Ja tiešām IR talants.

Tas, ka sabiedrība kā kopums darbojas pēc skudrupūžņa principa vēsturiski
kultūras, politikas norisēs skaidri redzams.
Cik tas apzināti/neapzināti, ietekmējami/neietekmējami,
tas jau cits stāsts.

Atslēdzies dip

« Atbilde #100 : 2017. gada 10. jūnijs, 12:55:30 »
Labi, ka mēs visi esam tādi balti, pūkaini un bez trūkumiem. Tikai ar to talantu tā ir, kā ir.

Atslēdzies taj

« Atbilde #101 : 2017. gada 10. jūnijs, 13:56:21 »
Ne balta, ne pūkaina, ne ģēnijs, ne deģenerāts - par sevi. Ne šis, ne tas. Cilvēks parastais. Ar vājībām, trūkumiem. Reizēm ar mani grūti. Reizēm ir gaišie momenti, forši izbraucieni, inčīgi seriāli, labas grāmatas. Un arī paskumt vajag. Tāpat kā citkārt būt iekš visa pozitīvā. Mainīgi.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #102 : 2017. gada 10. jūnijs, 22:02:52 »
Tikkai nevajag - pēlēkā masa, ģēniji. Kam tad to ģeniālo atrāda? Viens ģēnijs otram? Nēēēē, mīlīši, ģēnijus rada PELĒKĀ MASA. Un kāds pirmais iebļaujas - re, tas tak ģēnijs! A tikpat labi neviens var neiebļauties. Bez tam, 99% no atzītiem ģēnijiem mākslā manās acīs nav nekā vērti.
Tikai tāpēc, ka mālējis ''ģēnijs'', karstu nečurāšu par bildi, kur sievieti jāmēģina iztēloties, jo, tā lūk, mākslas kritiķi domā, ka bildē sieviete attēlota.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #103 : 2017. gada 10. jūnijs, 23:04:40 »
99% no atzītiem ģēnijiem mākslā manās acīs nav nekā vērti.
Būtu interesanti to vienu procentu uzzināt. Bez ironijas. (Manā rīcībā nav apstiprināta pasaules kultūras kanona, tāpēc savus procentus nosaukt nevaru).

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #104 : 2017. gada 11. jūnijs, 00:12:09 »
... Un kāds pirmais iebļaujas - re, tas tak ģēnijs! A tikpat labi neviens var neiebļauties. Bez tam, 99% no atzītiem ģēnijiem mākslā manās acīs nav nekā vērti.
Tikai tāpēc, ka mālējis ''ģēnijs'', karstu nečurāšu par bildi, kur sievieti jāmēģina iztēloties, jo, tā lūk, mākslas kritiķi domā, ka bildē sieviete attēlota.
Nuja, "iebļaušanās" un tai sekojošā atbalss ir dikti būtisks faktors, bez tās, domāju, laba tiesa ģēniju ar visu savu bagāžu aiziet nepamanīti pa skuju taku  ;)
Es savu procentu nosaukt tiešām nezināšu, bet atzīšos, ka šad un tad tie, jau it kā atzītie, "mākslas darbi", man atgādina Andersena pasaku par pliko karali. Skatos un domāju, vai es viena tik glupa, vai tie citi baidās atzīt, ka karalis pliks... Ņemsim kaut vai tās instalācijas-drazu kaudzes, ko ik pa brīžam izstāžu zāļu apkopējas "sabojā", sakārtojot un izmazgājot. Pilnīgi atbalstu uzskatu, ka, ja izstāžu zāles apkopēja nespēj atšķirt mākslas darbu no atkritumiem, tad tie arī IR atkritumi.